レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

当該企業による記述

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Meget venlige og professionelle

Meget venlige og professionelle, var meget nervøs i kørertimerne, min kørelærer var meget professionelle i at gøre en tilpas og give gode råd. Teoritimerne var også velopbygget med god sammenhæng og noter der var lette og huske.

2024年1月11日

Anbefaler stærkt denne kørerskole

Kørerskole Goodway har virkelig imponeret mig med deres undervisning. Soufyan, teorilæreren, er virkelig fantastisk til at forklare selv de mest komplicerede teorier på en måde, så det er til at forstå og huske.
Sajjad, kørelæreren, skaber virkelig en rar og støttende atmosfære under køretimerne. Hans tålmodighed og ekspertise hjælper virkelig med at bygge min tillid bag rattet. Det er den perfekte kombination af en god teorilærer som Soufyan og en støttende kørelærer som Sajjad, der gør Kørerskole Goodway til mit foretrukne valg for en solid køreuddannelse.

2023年12月11日
5つ星のうち5の評価

Trygt, personligt og professionelt!!

Jeg har været igennem et forløb med generhvervelse af mit kørekort hos goodway.dk og jeg kan på det varmeste anbefale at tage sit kørekort her!
Hele forløbet har været trygt, personligt, effektivt og professionelt. Jeg kunne fornemme at jeg ikke bare var endnu en kunde og endnu et nummer i rækken. Forløbet blev skræddersyet netop til mit behov, hvilket gjorde at jeg kom igennem det hele på en både hurtig og effektiv måde, men også på en måde der var tryg og som sørgede for at jeg var klar til det jeg skulle igennem.
Desuden skaffede de køreprøve tid til mig overraskende hurtigt.
Af hjertet tak til goodway.dk

2023年12月7日

Klart anbefales🤩

Jeg har værret igang med kørekort 2 år uden held med andre køreskoler ! Da jeg så skifter til good way efter kun 3 køre undervisninger med Sofjan består jeg, good way kan klart anbefales!! 🥰

Under køre undervisning var det ikke kun lærerigt men det var også hver gang med smil på læben og en masse sjove jokes anbefaler goodway og hvis muligt havde jeg givet flere stjerner🤩

2023年12月5日

5/5 som førstegangserhverver

Jeg har lige afsluttet mit forløb som førstegangserhverver hos goodway. Sofjan imponerede med sin evne til at formidle teorien på en spændende måde. Serviceniveauet er helt i top, og hele oplevelsen har været en fornøjelse fra start til slut. Der har ingenting været at klage over, og goodway er en klar anbefaling herfra

2023年12月4日

Stor anbefaling herfra!

Jeg har kun positive ting at sige fra da jeg tog kørekort her. Min kørelære Sofjan var altid til at komme i kontakt med, han er super dygtig til at gøre teoriundervisningen underholdende og så er han behageligt og afslappende selskab ved køretimerne. Der var i øvrigt kort ventetid på køreprøve.

Stor anbefaling herfra.

2023年11月1日
5つ星のうち5の評価

Dette er en helt igennem fantastisk…

Dette er en helt igennem fantastisk køreskole, goodway giver dig den fedeste oplevelse og den tryggeste læring. Jeg vil virkelig anbefale til alle og komme i et forløb. Det med garanti det giver en masse sjov. Tak til Sofjan som kørelærer for den fedeste tur

2023年11月23日

SERVICEMINDED KØRESKOLE

En køreskole som forstår service, de er løsningsorienteret og der går aldrig mere end et døgn før de har svaret efter din henvendelse. Meget informative og er gode til at sende påmindelser når du skal op til prøven

2023年11月22日

Med hjertet sagt

Med hjertet sagt, kan jeg helt klart anbefale Goodway Køreskolen. De har altid styr på deres ting og har været god til at hjælpe mig igennem min tid hos dem. De yder deres bedste og gør mig fortrolig i trafikken. Verdens bedste kørelærer

2023年11月22日
5つ星のうち5の評価

Bedste køreskole i Danmark og nok også i hele verden!

Bedste køreskole i Danmark og nok også i hele verden!

Startede på forløbet i oktober og bestilte deres lynkursus som var den billigste pris hvis man kigger på alle priser. Jeg tænkte lidt at det måske ikke var helt så godt, men ligeså snart jeg mødte Sofjan kunne jeg mærke hvor meget han ville gøre for at hans elever består. Vi lavede en plan om hvordan jeg hurtigts muligt kunne komme igennem og derved blive færdig i november.

Selvom der var problemer med kommunen bestid jeg teori og køreprøven på første forsøg og kan kun takke goodway og Sofjan for dette. Vil klart anbefale skolen til alle der mangler en køreskole.

2023年11月21日
5つ星のうち4の評価

Professionelt og venligt team - Kan klart anbefales!

Jeg var rigtig glad for køreskolen. Jeg fik mit kørekort d. 24 april. Jeg havde været i gang i lidt over et år, da jeg holdte flere (lange) pauser, grundet længevarende sygdom. Jeg bestod ikke teori første gang (nok grundet nerver), men bestod køreprøven i første huk. Sofjan, som underviser teori er så dygtig. Man skulle tro teori var kedeligt, men han gør det sjovt og når han taler følger alle med. Majid var min kørelærer og man er i trygge hænder med ham. Han er meget dygtig også har han meget tålmodighed. Han var god til at fortælle, hvad man var god til og, hvor der skulle forbedringer til. Jeg var lidt uheldig ift. køreprøven, da jeg 1. gang kom for sent pga. alvorlig trafik prop. Majid gav liv og prøvede trods alt at få mig til prøve, uden held. 2. gang var jeg så stresset at jeg misforstod, hvor vi skulle mødes og igen kom for sent. Men 3. gang er lykkens gang som man siger og jeg bestod heldigvis ved første forsøg. Anbefaler helt klart Goodway og Majid som kørelærer. Så bliver det nok et smooth forløb. Grunden til de får 4 og ikke 5 stjerner er, fordi kommunikation kunne være lidt bedre. Jeg fik ikke fortalt, hvornår der var sommerferielukket. Det er nok den eneste kritik jeg kan give.

2023年4月24日

Verdens Allerbedste køreskole

Verdens Allerbedste køreskole. 44 dage så fik jeg kortet ved hjælp af sofjans fantastiske teoretimer som aldrig blev kedelige og Sajads vidunderlige tips til køreprøven og selvfølgelig består man første gang når man har en så god kørelære. Bedste oplevelse, anbefales stærkt!!!

2023年11月12日

Trustpilot エクスペリエンス