レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden h... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

当該企業による記述

Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.

4.9

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Den bedste køreskole man kan ønske sig

Den bedste køreskole man kan ønske sig. Sødeste og bedste kørelærer Sofjan som viser interesse for eleven med en virkelig god og pædagogisk læring. Kan klart anbefale Goodway Østerbro til alle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2025年9月22日

Fantastisk oplevelse hos Goodway

Jeg har lige bestået mit første kørekort som 50-årig, og Goodway var det helt rigtige valg. Sufjan var venlig og engageret og forklarede teorien på en måde, så det faktisk var til at huske. Min kørelærer, Sajjad, var tålmodig og rolig, god til at forklare tingene og gav ros, når det lykkedes for mig bag rattet det gjorde timerne både hyggelige og lærerige.
Jeg følte mig godt klædt på og bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Jeg fik ikke bare lært at køre bil, men også mødt nogle virkelig rare mennesker.

Jeg kan kun varmt anbefale Goodway til alle.

2025年9月19日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale kørelærer…

Jeg kan varmt anbefale kørelærer Sajjad. Han er utrolig tålmodig, dygtig og giver klare forklaringer, så man hurtigt føler sig sikker bag rattet. Undervisningen er altid professionel og behagelig, og jeg følte mig godt forberedt til køreprøven. Tak, Sajjad!

2025年9月10日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale goodway og især…

Jeg kan varmt anbefale goodway og især min kørelærer Sajjad!
Fra start til slut har det været en tryg og lærerig oplevelse. Sajjad er utrolig tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, så man virkelig forstår det. Han formår at skabe ro i bilen, selv når man er nervøs, og giver altid konstruktiv feedback, som gør én bedre for hver køretime.

Hvis du leder efter en køreskole, hvor du både lærer at køre sikkert og får en rar oplevelse, så er goodway helt klart det rette valg.

2025年9月10日

Beste kørelære

Særlig tak til kørelæren, Sajjad. Han var ikke kun tålmodig, men pædagogisk i sine forklaringer, fast i sine aftaler, og humoristisk. Man føler virkelig at man er i gode hænder. Varmt anbefaling herfra.

2025年9月9日

Kæmpe anbefaling af goodway

Jeg havde startet på en anden køreskole hvor de ikke havde været særlige hjælpsomme. Jeg gik derfor rimelig død i min proces om at få mit kørekort. En kollega fik så anbefalet mig om goodway, hvorfra jeg valgte at ringe. Derfra tog det virkelig fart og min kørelærer fik bestilt de ting som jeg manglede og skulle igennem igen. Jeg havde et virkelig godt forløb med goodway og fik en rigtig god forståelse af trafikken, efter at havde været helt demotiveret. Jeg kan virkelig anbefale goodway, hvis man søger at få lært tingene ordentligt i kortere periode.

2025年8月26日
5つ星のうち5の評価

Er perfekt køreskole til dig 👍💯

Jeg synes køreskolen Goodway er rigtig god fordi man lærer rigtig meget og får meget ud af det.
Teoriundervisning var sindssyg fed, fordi kørelæreren gjorde meget ud af det så man oplevede en hyggelig og sjov aften mens man lærte om alt muligt der handler om trafikken.
Køretimer var unikke og jeg var godt forberedt på de steder man kan komme op i til køreprøve. Og jeg bestod og har fået mit kørekort og rigtig lykkelig.

Sofjan er en troværdig kørelærer som man skal stole på hvis han siger man skal have ekstra kørsellektioner for at være ordentlig klar til køreprøven.

100 % velfortjent 5 stjerner herfra og jeg vil give mere hvis det var muligt.

Stor anbefaling herfra til alt det vi tager kørekort 😊💯🥳

2025年8月25日

Fantastisk oplevelse med generhvervelse

Jeg har netop generhvervet mit kørekort i dag den 11. juli hos Køreskolen Goodway, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

En særlig tak skal gå til min kørelærer Sajjad – han er utrolig dygtig, rolig og pædagogisk. Han formår at skabe en tryg stemning bag rattet.

Jeg følte mig godt forberedt til både teori og praktisk prøve.

Hvis du skal generhverve kørekortet eller tage det for første gang, så er Goodway et perfekt valg.

2025年7月11日

Mega god køreskole

Mega god køreskole. Sofjan er virkelig god til at gøre teoriundervisningen sjov og spændende. Min kørelærer Majid er super sød og god til at lærer fra sig.
Jeg kom igennem teoriprøven og køreprøven i 1. Forsøg, og kan derfor stærkt anbefale kørerskolen.

2025年7月10日
5つ星のうち5の評価

Jeg skiftede til Goodway Køreskole…

Jeg skiftede til Goodway Køreskole efter en dårlig oplevelse med en tidligere kørelærer, og det har været en fantastisk oplevelse. Underviserne er utroligt tålmodige og dygtige. Jeg kan varmt anbefale Goodway til alle, der ønsker en god og grundig køreuddannelse!

2025年7月4日

Trustpilot エクスペリエンス