jeg skiftede over til goodway køreskole fra anbefaling af en ven hen til Sofian. helt klart den bedste kørerlærer nogensinde. hvis du vil bestå hurtigt med få forsøg er der ikke nogen bedere i Danmark... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Goodway kan helt klart anbefales!! 👌🏽Jeg havde Sofijan og han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden!🙏🏽 Bestod teoriprøve og kørerprøve første gang og det kan jeg kun takke Sofijan for uden h... もっと見る
Jeg startede mit kørekort i start oktober 2025 og havde brug for et kørekort før jul. Uden lynkursus, blev jeg færdig efter 2 måneder og bestod i første huk.Teorien var perfekt i forhold til fravær og... もっと見る
DKS’ BEDSTE KØRESKOLE Jeg har kørt med Sajjad igennem hele forløbet. En sand fornøjelse. Han går i dybden med at lære dig alt du har brug for og planlægger et skema der passer dig bedst muligt. Rut... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til fremtidens køreskole. Vores elever er altid i centrum.
連絡先
Østerbrogade 163, 2100, Østerbro, København, デンマーク
- info@goodway.dk
- goodway.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg havde en fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse med min kørelærer! De var utrolig støttende gennem hele forløbet og gjorde mig tryg ved at lave fejl. Det var virkelig rart at føle, at jeg kunne lære i mit eget tempo. Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole til alle, der ønsker at få en god og tryg oplevelse.✨✨
Det har været godt føler jeg kan det…hele nu og det er super gpdt
Det har været godt føler jeg kan det hele nu og igennem forløbet har jeg lært det hele bedste kørelærer i Danmark helt klart
Fantastisk køreskole
Goodway er en rigtig god køreskole. Både teori og den praktiske undervisning var fænomenal. Teoritimerne var interaktive og man fik alt det med man man skulle bruge for at føle sig sikker til og kunne bestå teoriprøven. Køretimerne med Sajjad var virkelig gode, og man kan uden tvivl føle sig sikker i hans hænder. Med fokus på de punkter, hvor jeg havde brug for at udvikle mig samt en sammenfatning i slutningen af hvert modul, så sørgede Sajjad for, at jeg med selvsikkerhed kunne gå op og bestå min køreprøve. Så til slut vil jeg sige tusind tak Sajjad og Sofjan for et rigtig fedt forløb, og for at sørge for at jeg gik op og bestod køreprøven.
Så god køreskole!
Så god køreskole!!
Fik generhvervet mit kort på ingen tid, kan klart anbefales!
Jeg har gået på skolen i 2 måneder og…
Jeg har gået på skolen i 2 måneder og det var den bedste oplevelse. Jeg kan klart anbefale at starte der, i kommer ikke til at fortryde det
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, kan klart anbefales.
Vi er to piger, der var usikre på hvilken køreskole vi skulle vælge. Da vi kom til intro/teoritime, mødte vi en engageret og nærværende kørelære. Allerede der vidste vi at Goodway var det rigtige sted at starte.
Vi havde hyggelige teori- og køretimer med Sofjan og fik endda lov til at køre sammen. Man får virkelig meget ud af sine penge. Dog skal svartiden over beskeder forbedres.
Alt i alt - virkelig god køreskole, kan virkelig anbefales
Tak for alt :)
Den bedste køreskole
Goodway kan klart anbefales alt fra teori til det praktiske var top professionelt og godt. Køretimerne med Sajjad var hyggelige, gode og effektive, hvilket gjorde man følte sig tryg og selvsikker til prøven. I mit tilfælde havde jeg travlt, og skulle have kortet hurtigst muligt og det sørgede Sajjad for, og endte med at få det inden for lille 3 måneder. Min prøve blev også aflyst på dagen jeg skulle op, hvilket i normale omstændigheder ville betyde jeg skulle vente i 2-3 uger men Sajjad var hurtig på sagen og kom op samme dag som min oprindelige prøve, hvilket fortæller meget om hvor god og effektiv Sajjad og resten af køreskolen har været 🥇Top Top sted, hvor man får hvad man betaler for. 😀
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Hele forløbet var en virkelig fed oplevelse. Energien var fantastisk fra start til slut, og især teoriundervisningen skilte sig ud - den var alt andet end kedelig! Der var en livlig og sjov stemning med masser af jokes, som gjorde det hele meget mere underholdende. Man følte sig godt tilpas og glædede sig til næste gang. Køretimerne var også super hyggelige. Der var altid en god struktur, og man følte sig tryk og godt guidet hele vejen igennem. Kørelæreren var professionel, men også rigtig behagelig og god til at skabe en afslappet stemning. Alt i alt et fantastisk forløb - tak for en rigtig god oplevelse!😊🚘
Fremragende oplevelse.
Fremragende oplevelse.
Jeg skulle generhverv efter 3 klip, alt gik som det skulle og jeg bestod 1 gang både teori og praktisk. Og det er 25 år siden jeg tog det sidst.
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse! Køreskolen har dygtige og engagerede kørelærere, der gør det både nemt og sjovt at lære at køre bil. Derudover er de meget fleksible med køretimerne, så det er nemt at undgå for meget fravær fra skole. Kan varmt anbefales!
Bestod køreprøven takket være Sofyan.
Jeg har lige bestået min køreprøve, og det er takket være Sofyan! Han er utrolig dygtig til at forklare tingene og gør opmærksom på fejl på en måde, der hjælper én med at forbedre sig hurtigt. Hans tålmodighed og positive tilgang gjorde hele processen meget tryg og overskuelig. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en engageret og professionel kørelærer!
Fantastisk køreskole!
Fantastisk køreskole med de bedste kørelærer. Jeg har lige bestået min køreprøve og jeg havde Sajjad som min kørelærer. Han har været virkelig hjælpsom undervejs og giver en masse feedback, så man blev helt sikker i ens kørsel. Derudover sørger han får at du får en ny køreprøve hurtigt , hvis du ikke består.
Til min teori havde jeg sofjan, som sørgede for at undervisningen var både interesant, lærerigt og man får en masse huskeregler med som man ikke kan glemme!
Jeg vil klart anbefale goodway til enhver, rigtig god køreskole.
Bedste Køreskole
Virkelige nogle gode kørelærer. De forstår hvordan man bedst kan lære hurtigt. Hvis du tvivler på køreskoler, så tag Goodway. Det billigt og bedst.
havde en rigtig god oplevelse hos goodway
havde en rigtig god oplevelse hos goodway med kørelærer sajjad, som var helt perfekt i hans læremåde, ved at være seriøs, men samtidig sjov og underholdende på samme tid, så det blev en sjov og ikke kedelig læring.
Fantastisk køreskole positive kørelære!
Fantastisk køreskole med kørelærer fyldt med positivt energi der gør undervisningen sjov og engagerende!
Jeg tog mit kørekort hos Goodway og fik…
Jeg tog mit kørekort hos Goodway og fik det i dag
Jeg fik i dag mit kørekort, takket være Sofjan. Det er en køreskole hvor du har en fast kørelærer, og er sikker på at du vil blive guide sikkert gennem forløbet. Alt bliver håndteret professionelt, og man kan tage det i det tempo man selv ønsker
En varm anbefaling herfra 👍
SPEKTAKULÆR KØRESKOLE
SPEKTAKULÆR KØRESKOLE! Jeg kan kun sige gode ting om Goodway. I dag bestod jeg min køreprøve, og det havde ikke været muligt uden min FANTASTISKE kørelærer, Sajjad. Han har virkelig været en god støtte og hjulpet mig med at føle mig sikker og tryg i min kørsel. Han formåede også at gøre hele processen både sjov og utrolig lærerig.
Derudover havde jeg også Sofjan som teorilærer, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre underviser. Han gjorde teoritimerne både underholdende og spændende, men på samme tid også mega lærerig.
Hvis du/I overvejer Goodway, kan det klart anbefales!
Bedste kører skole med de fedeste…
Bedste kører skole med de fedeste kørelærer sofjan og Sajjad
De begge er rigtige gode
Jeg havde Sajjad fik mit kørekort hurtigt klar anbefaling ⭐️⭐️
Jeg er lige bestået på første forsøg og…
Jeg er lige bestået på første forsøg og er så glad!! Jeg har kørt med både Majid og Sajjad, og haft Sofjan til teori. Sofjan var rigtig god til at gøre teori undervisningen sjov og spænende:) Og køreturene med Sofjan og Majid var altid så hyggelige og aldrig kedeligt:)
Toppen af alle køreskoler🤩
Det er Danmarks bedste køreskole, det er helt vildt!!!. De gøre deres teoriundervisning meget spændene og selvfølgelig med godt humør. De gøre det struktureret så man kan forstå det og udføre et grundigt arbejde. Bestod min køreprøve idag, havde kørelæren Sofjan, han er en super fantastisk person, som gerne vil have sine elever består!. Han er en meget god kørelære, som gør køretimen sjov med en form for lyst til at komme og glæde sig til køretimer der ikke er ens og kedelige med derimod lærerige! Endnu en gang tak for alt!
Jeg vil 100% anbefale at folk starter på køreskolen, i vil ikke fortryde det!!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。