Go Places レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Very happy with the service. Both luggages ordered arrived the following day and no issues. I had to return first order and it was delivered speedily and refunded. Would recommend the company.

5つ星のうち4の評価

Bra partner när vi ville skräddarsy vår resa i Sri Lanka. Vi bokade flyg, bil och tågtransporter via GoPlaces som i sin tur hade kontakt med lokala partners. Anki var alltid väldigt snabb att svara oc... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Chris på Go Places !! Tack för en enormt bra service, du gjorde allt väldigt enkelt för oss. Snabba svar även fast det var mejl korrespondens, GRYMT. Semester i sig behöver jag inte uttrycka... もっと見る

企業情報

1. 旅行代理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Go Places skräddarsyr Jorden runt resor, Rundresor, Kombinations- och olika Paketresor till tex. Indien, Asien, Australien, Nya Zeeland, Söderhavet, USA, Afrika.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjda med vår bröllopsresa i USA…

Mycket nöjda med vår bröllopsresa i USA (Vegas, San Francisco och Hawaii) Trygg, snabb och smidig hjälp via mail under hela bokningsprocessen. Flera ändringar fram och tillbaka så vi fick det precis som vi önskade. Rekommenderas starkt! / Amanda och Stefan från Dalarna

2019年1月16日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service och allmän kunskap…

Fantastisk service och allmän kunskap om resor! Stort tack till Chris för sitt engagemang!!

2018年11月21日

Hej Oliver,

Stort tack för det 5 stjärniga omdöme!
Det vara bara kul att få hjälpa till att ordna med din fantastiska Jorden Runt resa med Asien, Australien, Nya Zealand, Söderhavet och USA. Kul att resan blev så enormt lyckad.

Ser fram emot att få hjälpa till med i din nästa resa:-)

Mvh

Fantastiskt!

Superbra hjälp och support både innan och under resan. Värdefulla råd och bra planerat. Snabb respons och hjälp när det behövdes.

2018年11月7日

Hej Kristina,

Många, många tack för det 5 stjärniga omdömet! Tack för att vi fick nöjet att planera den ihop med er. Kul att det blev så lyckat.
Varmt välkomna igen.

Mvh

Chris rekommenderas starkt

Chris rekommenderas starkt! Hon tar fram en resa efter era personliga förutsättningar och önskemål. Väldigt trevlig i bemötandet!

2018年9月12日

Hej Linda,

Tack för det fina omdömet!
Det var ett rent nöje att planera och få ihop er resa.

Varmt välkomna igen!

Med vänliga hälsningar
Chris

Snabba svar

Snabba svar, tålmodig och fint bemötande. Rekommenderar!

2018年9月5日

Hej My,

Många, många tack för det 5 stjärniga omdömet!
Varmt välkommen igen nästa gång det är dags.

Hälsningar

Jag kan varmt rekommendera GO PLACES

Jag kan varmt rekommendera GO PLACES, och ännu mer då vi var strandsatta i Malaga fixade ni nya biljetter.
VARMT TACK!!!

2018年8月16日

Hej Magnus,

tack för det 5 stjärniga omdömet! Det värmer alltid lika gott att höra från en nöjd resenär. Och tack för de fina blommorna!

Hjärtligt välkommen igen!

Riktigt proffsigt bemötande

Riktigt proffsigt bemötande. Bra ihopsydd resa.

2018年8月7日

Hej Kenneth,

Tack för det 5* omdömet. Det värmer alltid lika gott att höra från en nöjd resenär:-)

Hälsningar

5つ星のうち5の評価

Trevlig personal som såg till att vi…

Trevlig personal som såg till att vi fick en härlig reseupplevelse till mycket bra pris.

2018年6月15日

Hej Mats!

Tack för feedback och din fina recension! Verkligen roligt att ni är så nöjda med er resa.
Vi tackar så mycket för era värmande ord!

Trevligt och bra bemötande

Trevligt och bra bemötande. snabb service.

2018年6月12日

Hej Bengt,

Tackar så mycket för det 5* omdömet! Kul att du är nöjd.

Hör gärna av dig när det är dags igen.

Med vänlig hälsning,

Otroligt bra bemötande.

Otroligt bra bemötande.
Trevlig personal.
Återkopplar väldigt knappt.
Väldigt bra att hitta bra resor till bra priser.
Kan verkligen rekommendera Go PLACES.
👍😎☀️

2018年6月12日

Hej Larry,

Tusen tack för det fina omdömet! Bara kul att kunna hjälpa dig & co med resor.

Du är alltid välkommen!

Med vänlg hälsning,

5つ星のうち5の評価

Chris på Goplaces är en riktigt klippa

Chris på Goplaces är en riktigt klippa! Löser allt man behöver åt en gällande sin resa.

Hej Dennis,

många. många tack för ditt fina omdöme! Alltid lika kul att kunna lösa ändringa som kan uppstå på resan. Varmt välkommen igen.

Bästa hälsningar
Chris

Alltid bra service

Hej Christian,

många tack för det 5* omdömet och alla resor genom åren!
Du är alltid lika välkommen!

grym service!

Hej Philip,

Tusen tack för det fina omdömet! Alltid kul att kunna hjälpa till.
Varmt välkommen igen!

5つ星のうち5の評価

Vår kontaktperson Chris gav en…

Vår kontaktperson Chris gav en fantastisk service. Fick alltid snabba svar då vi hade frågor och ordnade alla flyg- och hotellbokningar på vår jorden-runt-resa på ett mycket bra sätt. Stöttade också personligt, då det under resan inträffade saker på hemmaplan, som gjorde att vi ev skulle avbryta semestern.

2018年5月22日

Hej Gunther,

Tack så mycket för det fina omdömet! Så kul att ni är nöjda och att resan blev en fantastisk upplevelse, trots omständigheterna. Ni är alltid hjärtligt välkomna igen.

Trevlig sommar!

Med vänlig hälsing

5つ星のうち5の評価

Trevligt bemötande och otroligt…

Trevligt bemötande och otroligt lösningsbenägen.

2018年5月21日

Hej Maria,

Tack för det 5 stjärniga omdömet! Det är lika roligt varje gång att pussla ihop dina resor. Vi hjälper gärna till igen!

Vänlig hälsning

Proffsig

Personlig och proffsig service,fick hjälp med allt vid bokning av flyg jorden runt

2018年5月15日

Hej Anna,

tack så mycket för det 5 stjärniga omdömet! Härligt att ni är nöjda och att allt fungerade så bra. Hjärtligt välkommen framöver när det är dags för nästa resa.

Vänliga hälsningar

5つ星のうち4の評価

omtänksm

omtänksm, anpassningsbar vaken resebyrå

2018年5月14日

Hej Susann,

Tusen tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med vår service!

Med vänlig hälsnig

Trevliga och hjälpsamma

2018年5月9日

Hej Janis!
Tack för det 5 stjärniga omdömet. Du är alltid varmt välkommen när det är dags att planera nästa resa.

Bästa hälsningar

Helt suveränt bemötande

Helt suveränt bemötande. Snabbt och professionellt med glimten i ögat.

2018年4月25日

Hej Marie-Louise,

Stort tack för det fina betyget du ger oss. Kul att du återkommer till oss för dina resor!
Varmt välkommen nästa gång du planerar att resa.

Bästa hälsningar.

5つ星のうち5の評価

Vi gjorde en Jorden runt resa som var…

Vi gjorde en Jorden runt resa som var helt fantastik ! Tillsammans med Go Places skräddarsydde vi resan. Allt fungerade perfekt - logistiken ,hotellen perfekta,städerna vi valt var helt fantastiska - ja allt ! Att planera något Med Chris var superbt - vilken service,kommunikation,vänlighet hon visade så är vi oerhört nöjda ! Kan INTE annat en rekommendera Go Places om ni skall göra en resa. Outstanding ! Som min fru sade : Skulle göra om den den resan nu igen.

2018年4月23日

Hej Rune

Tusen tack för det 5 stjärniga omdömet!

Det är ju alltid en hel del som skall samordnas och synkas när det gäller stora jorden runt resor och vi är väldigt glada och tacksamma att allt flöt så perfekt.
Underbart kul att ni fick en så fantastisk resa med så mycket upplevelser och intryck.

Det blir lika kul att hjälpa er att planera och tipsa er inför nästa stora äventyr!

Bästa hälsningar,

Trustpilot エクスペリエンス