レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam mam pralkę i nie wytrzymała nawet roku i posiadam teÅŒ suszarkę do ubrań ,w ciągu pół roku trzy razy naprawiana i raz wymieniona na nową i dalej się psuła sprzęt ogólne katastrofa razem z... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mam niestety zmywarke. Obsługa serwisowa bardzo słaba. Serwisant przyjeÅŒdÅŒa bez ÅŒadnej wiedzy po co. Dodatkowo okazało się ÅŒe zgodnie z warunkami gwarancyjnymi niektóre elementy (np sitko) nie podl... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

❌ Kompletny brak kompetencji i szacunku do klienta! Mieliśmy kontakt z serwisem Gorenje dwa razy – pierwszy raz pół roku temu, dwa puste przyjazdy, zero wiedzy, dopiero wymiana na nową zmywarkę. Drugi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Po miesiącu od zakupu płyta kuchenna zaczęła się przecierać i powstały dziwne plamki. Producent oczywiście stwierdził, ÅŒe jest to uszkodzenie mechaniczne a nie wada jakościowa produktu. Na infolinii p... もっず芋る

1.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Bezczelność firmy nie zna granic

Bezczelność firmy nie zna granic. W nowo kupionej suszarce do prania jest nieprawidłowo włoÅŒona uszczelka - Panowie z super serwisu określają, iÅŒ niestety na uszczelki nie ma gwarancji, a to ÅŒe jakiś idiota źle ją załoÅŒył to mój problem. Po prostu SUPER.
Odradzam wszystkim zainteresowanym zakup urządzeń HISENSE.

2025幎8月11日
5぀星のうち1の評䟡

Zawiodłam się - wada kuchenki gazowej zignorowana przez producenta.

Zdecydowanie nie polecam firmy Gorenje.
Kupiłam kuchenkę gazową HISENSE HKS 5D70XMPF. Po kilku miesiącach uÅŒytkowania zauwaÅŒyłam skazy w strukturze materiału. Zgłosiłam reklamację, dołączając zdjęcia. Niestety producent odmówił uznania reklamacji, twierdząc, ÅŒe jest to walor estetyczny, który nie wpływa na działanie urządzenia, więc nie podlega reklamacji.UwaÅŒam to za zupełnie niepowaÅŒne podejście. Nowy sprzęt, szczególnie w tej klasie cenowej powinien być wolny od jakichkolwiek wad wizualnych.Gorenje nie bierze odpowiedzialności za jakość swojego produktu, pokazuje brak poszanowania klienta - ewidentny defekt został zignorowany, a winę przerzucona na klienta. Po tej sytuacji nie zdecydowałabym się na zakup, ani na kontakt z tą firmą. Nie polecam.

2025幎7月21日
5぀星のうち1の評䟡

Zakupiona lodówka z zepsutą kostkarkę

Zakupiona lodówka z zepsutą kostkarkę .Zgłoszona sprawa na infolini po 48 godz po zakupie ÅŒe kostkarki nie działa pan konsoltant nadal numer sprawy przyjechał serwisant z firmy Eldom Poznań pokręcił powiercil pojechał lodówka bardziej zepsuta 🀣brak światła zgłoszenie następne czas oczekiwania tydzień przyjechał następny pan powiercil pokrecil drzwiczki na zawiasach poustawiał zmienił modem czy coś w tym stylu bach światło jest kazał rozłączył lodówkę na kilka godz od prądu naprawi się kostkarka 🀣bez skuteczna naprawa dzwonię do serwisu ÅŒe nadal nie działa pan kazał rozłączyć lodówkę na 24 godz kostkarka się naprawi 🀣jednak pech chciał nie działa dzwonię na infolinię pan po drugiej stronie słuchawki nadaje numer sprawy tłumacząc ÅŒe lodówka według serwisu była naprawiona i nadaje następny numer sprawy jako awarię lodówki od tego czasu minęły trzy tygodnie serwis co tydzień przekłada wizytę nie kontaktując się ze mną tylko z infolinią 🙈a dziś otrzymałam e-mail z informacją ÅŒe serwis w przyszłym tygodniu ze mną się skontaktuje i nadano następny numer sprawy pan na infolinii nie umie wytłumaczyć na jakiej podstawie czy była naprawa czy nie czy ktoś się pomylił czy nie 🀣firma poraÅŒka totalna a produkt firmy gorenje hainses jeszcze większa poraÅŒka bubel za duÅŒe pieniądze

2025幎7月23日
5぀星のうち1の評䟡

Serwis tragiczny nie mogą sobie

Serwis tragiczny nie mogą sobie poradzić z ustawieniem lodowki gorenje dwa razy wymiana termostatu z powodu wysokiej temperatury w lodówce i reklamacja dwa razy zgłaszana i raz z rękojmi w reklamacji prosiłam o wymianę na inny model lub zwrot gotowki i odpowiedz reklamacji dalsza naprawa nie polecam i odradzam a tym bardziej lodówka ma dopiero miesiac sprawa pójdzie do rzecznika praw konsumentów

2025幎7月16日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret meget udfordret med at

Jeg har vÊret meget udfordret med at kunne oprette et garantibevis i forbindelse med et kÞb af en opvaskemaskine af mÊrket Gorenje.

Jeg havde over en meget lang periode skr. kontakt med kundeservice om problemet med firmaet log ind, som ikke ville give mig adgang. I grund en simpel opgave, som skulle lÞses. Jeg måtte gentagne gange kontakte Gorenje for at fÞlge op på sagen, idet der skete ingenting fra Gorenjes side. Efter endnu engang telefonisk kontakt fra min side og omstilling til 5 medarbejdere, der enten ikke svarede på den omstilling, jeg blev viderestillet til, eller at vedkommende ikke kunne hjÊlpe mig, fik jeg endelig kontakt med Customer Care-agent Angela, som lÞste opgaven perfekt og var utrolig serviceminded og dybt professionel i sin håndtering af sagen. Hun kunne virkelig tage ansvar for opgaven og sikre, at jeg som kunde fÞlte mig taget alvorligt og seriÞst, som indtil da havde vÊret en mangelvare fra Gorenjes side. Havde det ikke vÊret for Angela, havde jeg intet godt at sige om Gorenje og ville aldrig have anbefalet navnet Gorenje til nogen.

2025幎7月2日
5぀星のうち1の評䟡

Kupiłem kuchenkę gazową w październiku

Kupiłem kuchenkę gazową w październiku tamtego roku,w tym miesiącu stopił się palnik i firma mi napisała, ÅŒe nie podlega to gwarancji.Jak odpadną mi drzwiczki to sam je przyspawane!nikomu nie polecam tej firmy ÅŒenada gorenje wolę ognisko w domu rozpalić czy prać nad rzeką.

2025幎5月22日

Nigdy więcej marek Gorenje ani Hisense

Nigdy więcej marek Gorenje ani Hisense, nie dość, ÅŒe to badziewie psuje się na potęgę, to jeszcze nie moÅŒna się dodzwonić na ÅŒadną infolinię ÅŒaden z nr nie działa!! 801 002 350 lub 48222768950 moÅŒna sprawdzić!! Nie polecam! Omijajcie szerokim łukiem!!

2025幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

Ubrugelig ovn og dårlig service.

Vi har kÞbt en gorenje indbygningsovn.
Meget imod min vilje lod jeg mig overtale til at kÞbe et produkt fra gorenje.
Da jeg fÞr har haft dårlige oplevelser med dette mÊrke.
Men en meget dygtig ekspedient i power fik mig overbevist om at gorenje var blevet forbedret.
Men nej, nu står vi med en ovn vi ikke kan forlade.
Den begyndte at gå ud midt i tilberedningen.
Den begyndte også at gå over på gratin.
Så bagning er en umulighed medmindre man står og holder Þje med den og slukker og starter den under hele processen.
Vi ringede til gorenje og en tekniker kom og udskiftede printpladen.
Men afprÞvede ikke ovnen. Den gik igen på gratin.
Vi ringede igen og en uge efter kom de igen og skiftede printplade
Denne gang afprÞvede han den og gik igen på gratin.
Teknikeren ringede til en der vidste mere om det end han selv.
Da de havde prÞvet en del ting gennem telefonen og det ikke lykkedes var det pludselig vores problem, de kunne ikke gÞre mere.
Så nu står vi med en ubrugelig ovn.
SÃ¥ nu er vi helt 100 procent sikre.
ALDRIG mere gorenje.

Bente

2025幎1月14日

Absolutnie nie polecam firmy Gorenje

Absolutnie nie polecam firmy Gorenje.Gwiazdka tylko za wygląd nic poza tym.Lodówka NRK620EABXL4 w jednej recenzji dostała 5 gwiazdek praca bardzo cicha?To dziwne ,bo moja dokładnie ten sam model jest strasznie głośna nie da się normalnie funkcjonować.Po zgłoszeniu reklamacji serwisant wymienił spręŌarkę,która miała być przyczyną głośnej pracy lodówki.Niestety wbrew zapewnieniom lodówka pracuje jeszcze głośniej,co chwile się włącza i wyłącza wydając głośny dźwięk.Na chwilę obecną serwis odmawia naprawy i straszy ,ÅŒe jeśli przyjadą i nie stwierdzą nieprawidłowości obciąŌą mnie kosztami.Stwierdzam ,ÅŒe celowo zwlekają aÅŒ gwarancja się skończy.PoraÅŒka Gorenje to najgorszy wybór z jakim mam do czynienia.

2025幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

Bardzo nie polecam tej firmy

Bardzo nie polecam tej firmy. Zakupiłam pralkę z własnym transportem do domu. Po rozpakowaniu okazało się ÅŒe front pralki jest uszkodzony ( brak mocowań przy szufladzie na płyny). Zgłosiłam telefonicznie, ÅŒe jest uszkodzona. Została napisana reklamacja, która później została odrzucona. Rękojmię teÅŒ odrzucili. Firma ma jakieś rozdwojenie jaźni, w jednej odpowiedzi dostałam informację, ÅŒe pralka została naprawiona ( oczywiście się odwołałam) na moje odwołanie odpisali, ÅŒe jednak jest to uszkodzenie mechaniczne i oni za to nie odpowiadają. To pralka została naprawiona czy nie? Firma Gorenje i sklep Neonet nie poczuli się do niczego. tylko ÅŒeby zbyć. Pralka działa, ale jak mocniej się wyciągnie całą szufladę to moÅŒe panel sterujący odpaść, wiedzy teÅŒ nie zostanie uznana reklamacja 🙂.

2024幎10月12日
5぀星のうち1の評䟡

Operator sieci serwisowej w dniu

Operator sieci serwisowej w dniu 21.01.2025r o godz. ok. 16.10-nie przyjął reklamacji dot. zepsutego telewizora. Po długiej rozmowie , podczas której sprawdzałem wszystkie kable podłączone do telewizora pan stwierdził ÅŒe to moja wina i poinformował mnie ÅŒe będę ponosił koszty naprawy gwarancyjnej. Czy tak wygląda serwis gwarancyjny nowoczesnych telewizorów? Nie sądzę i wiem ÅŒe juÅŒ więcej nie kupię ÅŒadnego urządzenia z firmy Hisense i będę odradzał tego innym. Sama narracja pana operatora który przez godzinę udowadniał nam ÅŒe winę za niesprawny telewizor ponosimy my i nasz sprzęt podłączony do telewizora jest poniÅŒej krytyki- nie dość ÅŒe telewizor kosztował duÅŒe pieniądze to jeszcze zostałem obraÅŒony przez mało kompetentnego pana który siedzi na infolinii-chyba nie tak powinien wyglądać serwis gwarancyjny . Jest to ostatnia rzecz którą kupiłem z waszej firmy- pan Jacek

2025幎1月21日

Odradzam szczerze.

Odradzam szczerze.
W paÅŒdzierniku 2024 kupilismy zmywarke, okazało się ze była uszkodzona - nie zamykały się drzwi.
Po kontakcie ze sklepem odesłano nas do Gorenje aby ł reklamacje.Po zgłoszeniu kilkutygodniowe czekanie na serwisanta.Pan przejechał potwierdził,ÅŒe drzwi się nie zamykają oraz poinformowal nas,ÅŒe teraz będziemy czekać na cześć do 30dni.Po 30 dniach telefon,ÅŒe części nie ma i moÅŒemy wymienić zmywarkę na nowa lub otrzymać zwrot pieniędzy oraz ,ÅŒe ktoś przyjedzie odebrać wadliwy sprzęt. Panowie sprzęt odebrali, kazano nam zwrócić się do sklepu po zwrot ale jak się okazało sklep o niczym nie widział a zmywarka zaginela w akcji.I tutaj zaczynają sie telefony miedzy Gorenje a neonetem i poszukiwanie zmywarki! Gorenje to chaos informacyjny, nikt nic nie wie. Na prośbę wyjaśnienia pisemnego sytuacji oraz wskazania terminu wywiązania sie przez firmę z warunków gwarancji , nigdy odpowiedzi nie dostałam.
Klient odpowiada za komunikację Gorenje ze sklepem , bo oni wewnętrznie nic nie robią.

2025幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Przestroga dla potencjalnych klientów tej firmy, nie bądźcie naiwni - gwarancja Gorenje to fikcja.

Czekam na naprawę gwarancyjną pralki juÅŒ 1,5 miesiąca. Wymagają "cierpliwości" bo dla Gorenje to tylko chwila. Serwis utrzymuje, ÅŒe to z powodu braku części (uszkodzony silnik). W tej sytuacji powinni wymienić urządzenie lub zwrócić pieniądze, lecz poza zapewnieniem o najwyÅŒszym priorytecie zgłoszenia nie są w stanie nic zaproponować, zapewne w nadziei, ÅŒe klient w końcu straci cierpliwość i sam odpuści.

2025幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

Kupiłem zmywarke marki hisense i

Kupiłem zmywarke marki hisense i zepsuła się po trzech miesiącach to jestem jeszcze w stanie zrozumieć ale serwis to dno i piec metrów mułu.. 10 dni od zgłoszenia i jeszcze nic nie wiedzą...brak słów serwis firmy górę je dla mnie to dno zdecydowanie nikomu nie polecam tej firmy...

2024幎12月30日

Pralka WPN A84A2T SWIFT

W okresie Black Friday zakupiliśmy pralkę Gorenje..
Do uÅŒytku jednak uruchomiona została dopiero po świętach..
Zaskoczyła nas cichym działaniem, duÅŒym wachlarzem programów, takÅŒe dla alergików, pojemnością..., ładną kompaktową zabudową..dodam, ÅŒe kupiliśmy zestaw czyli pralkę z suszarką..
Dobrze zainwestowane pieniądze..
Polecam!👌

2024幎12月27日

Lodówka GORENJE NRK619CA2XL4

Witam, od paru dni jestem szczęsliwą posiadaczka urzadzenia - Lodówka GORENJE NRK619CA2XL4 No Frost 185cm Srebrna. Urządzenie było w bardzo atrkacyjnej cenie i obawiałam sie o wykonanie, ale gdy lodówka dotarła do mnie byłam bardzo zaskoczona jakościa wykonania tego proudktu, nie odbiega ono niczym od innych, czesto droÅŒych marek (takze nie warto przepłacać!). Lodówka jest cicha i bardzo pojemna mimo ÅŒe nie zajmuje aÅŒ tak duzo miejsca. Jedyny minus to nie intuicyjny wyświetlacz z przodu lodówki, szczególnie dla starszej osoby jak ja, ale całe szczęscie Gorenje pomyślało i o tym i lodówka przychodzi z fabrycznymi ustawieniami, takÅŒe wystarczy ją podłaczyc i cieszyć świetnym sprzętem. Polecam.

#CashbackZaUrządzeniaGorenje

2024幎12月31日

Lodówka Gorenje NRK720EAXL4 NO FROST

Lodówka Gorenje NRK720EAXL4 NO FROST jest to bardzo dobra, ładna i pojemna lodówka,która pięknie komponuje się w kaÅŒdej kuchni. Ma regulowane nóŌki dzięki czemu moÅŒna ją ustawić idealnie prosto nawet w pomieszczeniu z nierówną podłogą typu piwnica. Ma super dotykowy panel dzięki któremu łatwo moÅŒna ustawić sobie temperaturę jaką się chce.lodówka bardzo łatwa w czyszczeniu .

2024幎12月30日

Idealna

#CashbackZaUrządzeniaGorenje
Polecam zmywarkę Gorenje GV 693C61AD. Zmywarka domywa naczynia na błysk. Łatwa w obsłudze. Cichy tryb pracy. Włączamy ją w nocy takÅŒe nie przeszkadza nam w czasie snu. Na wyświetlaczu kiedy brakuje np. Soli wyswietla się czerwony symbol. To jest mega duÅŒy plus, nie trzeba domyślać się czy juz wsypać juÅŒ czy jeszcze moÅŒe poczekać.
Czas pracy moÅŒna teÅŒ skrócić z 3h do 1,5h i teÅŒ pieknie są domyte naczynia. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze zmywarki . Nasza poprzedniczka nie dala juÅŒ rady i nie domywala naczyń, tabletka się nie rozpuszczała a tu wszystko dziala idealnie:) pozdrawiamy i polecamy

2024幎12月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ