Wij hebben ontzettend goede ervaring met Gorillashop. Inmiddels in 2 jaar tijd 2x shirts laten bedrukken. Patrick staat open voor een meegenomen ontwerp en geeft aan wat anders of nog beter k... もっと見る
企業が回答しました
De artikelen die ik heb besteld (42 BLJ) zien er top uit, ben zeer tevreden met de kwaliteit en levering. Heel veel dank hiervoor, en ik zal zeker nogmaals bij jullie bestellen.
企業が回答しました
Altijd leuke producten. Goede communicatie met de klant als de levering iets langer duurt.
Grafische vormgeving van (en webshop met) bedrukte t-shirts, patches, coins, caps, armbanden en tokens. Bestel jouw uiting van trots van je dienstplicht of je huidige dienstbetrekking bij Defensie, Justitie of Brandweer. Gorilla-shop is daarnaast werkzaam in MAATWERK: We creëren jullie identiteit en helpen jullie die uitdragen.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Gorilla shop levert echt kwaliteit en afspraken worden keurig nagekomen, bovendien denkt Patrick mee.
Een aanrader, eerlijk en betrouwbaar ☺️👍🏼
Gorilla shop= kwaliteit met spierballen.
Top service!!! Aanrader.
Top winkel, mooi spul voor een leuk prijsje. Je moet ff wachten, maar dan krijg je ook wel wat.
Vanuit een idee heeft Patrick als ontwerper meegedacht over het ontwerp. Daardoor meer effect bereikt. Daarnaast prettige, duidelijke en snelle communicatie en logistieke afhandeling tegen een meer dan redelijke prijs. En dat alles met een persoonlijke touch. Compliment. Kortom echt 5 sterren.
We hebben met onze veteranen groep een bestelling geplaatst bij de gorillashop,makkelijk alles te vinden en snelle verzending en de artikelen zijn zoals we ze verwacht hadden,dank je wel patrick
Enkele jaren geleden, mijn eerste bestelling gedaan.
Ik ging als zzp'er op de ambulance, ik wilde daarvoor wat tshirts, zo kwam ik hier bij gorillshop.
Zo kon ik meerdere shirts voor meerdere regio's laten maken.
Top! Goed contact en goede service, door ziekte ben ik 2jaar uit de roulatie geweest, vorige week weer een bestelling gedaan, en en alles binnen gekregen.
Thanks voor de patch, loop niet te koop met mijn ptss, maar hij zit wel op me tas!
Thanks
Bij Gorrillashop verliest Patrick de wensen van de klant niet uit het oog. Ik ben zeer tevreden over t-shirts die ik heb laten bedrukken. Goede kwaliteit en pasvorm. Patrick is helder t.a.v. de afhandeling en leveringen komt dit na. De klant is geen nummer bij Gorillashop. Ik kom volgend jaar zeker terug!
De patches heb ik in neutrale en goede verpakking ontvangen. Ik vind de patches van zeer hoge kwaliteit. Daarbij een prachtige freebie van 42 BLJ ontvangen. Hartelijk dank Patrick.
Fijn bedrijf om mee te werken. We hebben al diverse orders geplaatst en de kwaliteit is altijd top. De eigenaar denkt goed met je mee en is altijd behulpzaam.

Gorillashop からの回答
Goed contact, altijd bereikbaar... goede producten en prijs....zeer tevreden met de service... aanbevelings waardig 🫡💪👍

Gorillashop からの回答
De Gorilla-shop snelle levering. Houd zich aan de afspraken en de producten zijn van hoog niveau.

Gorillashop からの回答
Altijd mooie, originele en kwalitatief goede spullen. Patrick levert snel en de communicatie was ook snel en vriendelijk.

Gorillashop からの回答
Goede shop, mooi en kwalitatief materiaal. Goede communicatie. Ik koop er regelmatig iets en ben altijd zeer tevreden er over!
Mvg een zeer trotse veteraan

Gorillashop からの回答
Ik ben zeer te spreken over deze website. Patrick heeft mij erg goed geholpen en was heel erg meedenkend. Ik zou dit zeker aanraden!!

Gorillashop からの回答
Ik heb hier meerdere shirts en een herinneringsmunt besteld.
De munt is erg gedetailleerd, en met emaille beschilderd. Het is een prachtige munt die me aan mijn diensttijd herinnerd.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。