GoScoot.dk レビュヌ 6

TrustScore 5段階評䟡の4

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

GoScoot.dk er en dansk webshop med fokus pÃ¥ moderne el-lÞbehjul og elcykler fra brands som KuKirin og ENGWE. Vi tilbyder nÞje udvalgte modeller med hÞj komfort, lang rÊkkevidde og stÊrk performance – perfekt til bÃ¥de hverdag og fritid. Hos os handler det om kvalitet, god service og en tryg kÞbsoplevelse. Derfor tilbyder vi dansk support, hurtig levering fra EU-lagre og konkurrencedygtige priser. Vi brÊnder for elektrisk mobilitet og arbejder lÞbende pÃ¥ at udvide vores sortiment med nye produkter og innovative lÞsninger til moderne transport 🚀

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Lige fra fÞrste kontakt til modtagelsen

Lige fra fÞrste kontakt til modtagelsen af min sÞns Kukirin G2 har kommunikationen vÊret fantastisk. Fik svar på alle mine spÞrgmål med det samme.
Hurtig og nem bestilling og fantastisk kundeservice.

Vil klart anbefale GoScoot til andre

5 stjerner herfra

GoScoot.dk からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – fra den fÞrste kontakt til leveringen af din sÞns KuKirin G2.

Vi lÊgger stor vÊgt på hurtig og personlig kundeservice, så det glÊder os virkelig, at du fÞlte dig godt hjulpet og fik svar på alle dine spÞrgsmål.

Tusind tak for din anbefaling og for de 5 stjerner – vi hÃ¥ber, at din sÞn bliver rigtig glad for sit nye lÞbehjul og fÃ¥r mange gode ture pÃ¥ det.

Bestil 06.30 kommer 07.18 lÞbehjul

Bestil 06.30 kommer 07.18 lÞbehjul

2026幎6月1日

Hej,

Vi er lidt i tvivl om, hvad du mener med din besked, og vi vil meget gerne forstå, hvad der er gået galt, så vi kan hjÊlpe dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@goscoot.dk eller telefon, så vi kan finde en lÞsning hurtigst muligt. Kundetilfredshed er meget vigtig for os, og vi gÞr altid vores bedste for at hjÊlpe.

Vi håber, at vi får mulighed for at rette op på din oplevelse.

Team GoScoot

Perfekt til hverdagen og sport

Vi kÞbte et el-lÞbehjul til vores datter som skulle bruge det til og fra sport. Det har fungeret perfekt indtil videre. God batteritid, nemt at bruge og leveringen kom hurtigere end forventet. Det er rart at opleve en webshop hvor tingene bare fungerer.

2026幎4月18日

Tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glÊder os virkelig at hÞre, at el-lÞbehjulet lever op til forventningerne, og at det fungerer perfekt til jeres datters ture til og fra sport.

Vi er også glade for, at både batteritiden, brugervenligheden og den hurtige levering har givet jer en god oplevelse. Vores mål er netop at gÞre det nemt og trygt at handle hos GoScoot.

Tusind tak for anbefalingen og for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi Þnsker jer mange gode og sikre kilometer fremover!

Team GoScoot

Pendling er blevet dagens bedste del

Har haft min elcykel i lidt over en måned nu, og den har Êrligt gjort min tur til arbejde meget sjovere. Jeg var lidt nervÞs for at kÞbe online, men alt gik glat. Cyklen kom samlet nok til, at jeg hurtigt kunne komme afsted, og kvaliteten fÞles virkelig solid. Har allerede anbefalet GoScoot til en kollega.

2026幎6月1日

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at din elcykel har gjort pendlingen til arbejde både nemmere og sjovere. Det er prÊcis den oplevelse, vi håber at kunne give vores kunder.

Vi ved, at det kan fÞles som en stor beslutning at kÞbe en elcykel online, sÃ¥ det betyder ekstra meget for os, at hele forlÞbet levede op til dine forventninger – fra levering til kvalitet.

Tusind tak fordi du allerede har anbefalet GoScoot til en kollega. Det er den stÞrste anerkendelse, vi kan få.

Vi Þnsker dig mange gode og sikre kilometer på vejene!

Team GoScoot

Virkelig dejlig cykel og smertefrit ved

Virkelig dejlig cykel og smertefrit ved levering. Hurtig kommunikation og gode svar. Alt i alt en god oplevelse

KÊre Mike,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for cyklen, og at både levering og kommunikation levede op til dine forventninger. Vi gÞr os umage for at give vores kunder en tryg og god oplevelse hele vejen igennem, så din feedback betyder meget for os.

Vi Þnsker dig mange gode kilometer på din nye cykel, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjÊlpe med noget.

Team GoScoot.dk

Hurtigt, nemt og billigt

GoScoot solgte og leverede et fint lÞbehjul, som vi straks kunne tage i brug. Vil klart anbefale GoScoot

KÊre Sasia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en hurtig, nem og god oplevelse hos GoScoot.dk. Vi er glade for, at lÞbehjulet levede op til forventningerne, og at det kunne tages i brug med det samme.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling – det betyder meget for os.

Rigtig god fornÞjelse med lÞbehjulet!

Team GoScoot.dk

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。