レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

MÃ¥ske en af Danmarks bedste online butikker. Servicen er i top, alt bliver pakket med kÊrlighed enkelt og stilet, skriver man en mail bliver den besvaret hurtigt. Kanon priser med de rigtige mÊrker.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fin webshop med mange gode tilbud og lÊkre varer. Der er ofte ekstra tilbud og rabat og hvem kan ikke lide det? :-D KÞbte to kjoler, som blev leveret lynhurtigt. MÃ¥tte sende den ene retur, hvilket... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Hvis i har handlet med kredit kort kan i sÞge jeres bank om penge retur. Tror ikke gottohaveit er “gÃ¥et konkurs” Det er en personligt drevet virksomhed hvis CVR nummer er ophÞrt 31.12.19. SÃ¥ al... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Got to have it er en af danske bedste netbutikker. Der er hurtig afsendelse og her kan man virkelig gÞre mange gode handler . Deres udsalg ( lagersalg er virkeligt godt ) .

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. バッグず旅行かばんの店
  3. ファッション アクセサリヌ店
  4. 靎屋

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

GOT TO HAVE IT er webshoppen med lÊkkert designertÞj til kvinder. Dag-til-dag levering, 14 dages fuld returret og super tilgÊngelig og personlig kundeservice. Ud over at tilbyde et lÊkkert online varesortiment med gode billeder og varebeskrivelser, en let tilgÊngelig og brugervenlig shop - er mål nummer 1 at få glade og tilfredse kunder. A Pair, Bllack Noir, Bruuns Bazaar, By Groth DAY Birger et Mikkelsen, Falke, Munthe Plus Simonsen, MDK by Munderingskompagniet, Philosophy Blues Original, Pieszak, Sofie Schnoor, Style Butler og Whiite. GlÊder mig til at se dig. Mette www.gottohaveit.dk

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

ulovligt salg i 2020

Hvis i har handlet med kredit kort kan i sÞge jeres bank om penge retur.
Tror ikke gottohaveit er “gået konkurs”
Det er en personligt drevet virksomhed hvis CVR nummer er ophÞrt 31.12.19.
Så alt salg i januar er udfÞrt ulovligt.
Klag evt gennem forbrug.dk eller Forbrugerombudsmanden og prÞv at få jeres penge derigennem.
Man kan gÞre krav gÊldende hos indehaver ved personligt drevet virksomhed.

2020幎3月7日
5぀星のうち1の評䟡

Utroligt at nogle mennesker kan have

Utroligt at nogle mennesker kan have samvittighed til at snyde folk på den måde!
Har lige som mange sendt en lÊderjakke retur med vedlagte returpakkelabel og retur seddel d. 11. Februar og ikke fået mine penge retur. Kunne jo have behodt jakken og selv have solgt den videre eller givet den ud, i stedet for at miste både jakke og penge. Simpelhen noget svineri!!!!

2020幎3月4日
5぀星のうち1の評䟡

Penge til gode i konkursramt firma

Suk! Jeg står i samme situation som mange andre: sendte varer retur i januar og har intet hÞrt og har ikke fået penge refunderet. Er rystet over, at der ikke var nogen antydninger eller meldinger om, at det stod så skidt til, og at man drev forretning lige til det sidste! Vi ser nok aldrig vores penge igen, selvom de har fået de varer, som vi har betalt for... Er der noget, vi kan gÞre? Hvordan kan man kontakte firmaet/advokat/kurator?

2020幎3月1日

Uacceptabelt !!!!!

Er som mange af jer andre blevet snydt... sendte en skindjakke retur... har intet hÞrt eller fÃ¥et penge eller jakke retur 🀬... uacceptabelt opfÞrsel fra en web butik, som man har handlet med i god tro og altid fÞr har leveret god service... hvordan kan man synke sÃ¥ dybt overfor kunder.

2020幎2月26日

Got to have it

Got to have it, har vÊret en af min favorit web butikker.
Lige nu er jeg da vildt glad for, at jeg ikke har bestilt noget for nylig, så jeg ikke står i samme situation, som jeg kan se nedenfor,a t der er mange der gÞr.
Det er jeg ked af på jeres vegne, at I både har mistet tÞj og penge.Hvis man havde vist, at der var en konkurs på vej, så kunne man jo have forsÞgt, at sÊlge tÞjet andet sted.
Øv hvor Êrgerligt

2020幎2月25日

Manglende refundering af returvarer

Snydt Snydt. Sendt retur for omkring 700 kr , og Har ikke fÃ¥et pengene tilbage. Alt var som det plejede med returseddel og reurlabel i pakken. Ingen som helst oplysning om at Pengene ikke blev refunderet !!! . Såå frÊkt at beholde tÞjet !!!. Havde jeg vidst alt dette her var tÞjet IKKE blevet sendt retur !!!😡☹

2020幎2月24日
5぀星のうち1の評䟡

Returvarer er modtaget af webshop

Returvarer er modtaget af webshop, uden at annoncere om konkurs!
Jeg har et tilgodehavende på 728,70 kr for tre retur varer.
Jeg har sendt mail til kurator med krav om refundering for varer som butikken uden videre har beholdt.
Kurator: Advokatfirmaet Birgit Thomsen
mail: padborg(snabel-a)bt-advokat.dk
Er det denne mail korrekt?

2020幎2月23日
5぀星のうち1の評䟡

Konkurs mistet penge og tÞjet

KÞbt en del tÞj og sendte retur d 020220. Efter at havde skrevet med ejeren. HÞrte intet. Skrev mail. Fik svar tilbage kundeservice lukket til 190220. Skrev så mail igen vedr mine penge og fik nu retur mail vi er gået konkurs. Så nu intet tÞj eller penge. Syntes at det er så Þv at de tager imod mit tÞj og feks ikke sender det retur men bare beholder det og selvom jeg skrev med Mette fÞr jeg sendte det retur. Så vil da heller havde beholdt tÞjet

2020幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg har sendt en mail til advokaten i

Jeg har sendt en mail til advokaten i Padborg, med kopi af min faktura, og håber at få mine 600kr igen! Det er uforståeligt, at hun ikke har oplyst om, at det var ophÞrsudsalg! Trist måde at lukke på. Nu er jeg ikke fra området, men hun må da mÞde tidligere kunder, som hun har snydt, og det må da vÊre meget ubehageligt!

2020幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Er der nogen der har vÊret forbi

Det er simpelthen så uforståeligt, at et menneske der har kÞrt sin web shop, med så stor perfektion. Ender med at frarÞve sine kunder penge. Det jo trist hun er gået konkurs, men returvarene burde hun have ladet gå retur til kunderne. Det andet med at modtage alle retur varer, er godt nok en svinestreg.

2020幎2月21日

Snydt ☹😞

ForstÃ¥r virkelig ikke, hvordan man kan have samvittighed til at tage rÞvene pÃ¥ sine faste kunder der har stÞttet en i Ã¥revis 🀷‍♀

En ting er man går konkurs, men så skal hun da ikke tage imod alle retur pakkerne, her snyder hun jo bevidst alle kunderne 😡

Har

2020幎2月20日

skandalÞst

SkandalÞst, at Mette Lehmann Muus snyder sine faste kunder på sådan en gemen måde...rent tyveri..
man taber penge både for returnering og sendte returvarer samt et tillidsforhold til nethandel i princippet...
Jeg er startet sag hos emaerket.dk.
Meget lav moral at redde sit forretning på kundernes bekostning. Skam....

2020幎2月20日

DÃ¥rlig service -

Har altid fået super service - Men indtil denne gang, men hvor er det ringe af jerat man ikke melder ud og fortÊller, at man ikke får sine penge retur, for returnede varer. Så havde jeg sendt ikke sendt retur.

2020幎2月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス