企業が回答しました
Keurig van te voren een telefoontje dat de taxateur iets later beschikbaar is. Bastiaan heeft netjes uitgelegd wat hij ging doen om te bepalen wat de eventuele waarde zou zijn. Lekker bakkie koffie er... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn prettig door een vriendelijke medewerker geholpen en op een veilige manier. De door ons ingeleverde gouden munten hadden exact het zelfde gewicht als we thuis gewogen hadden. Na overeenkoms... もっと見る
企業が回答しました
Vriendelijk, zorgvuldige aanpak. Verkregen prijs deugt. Commissie komt in buurt van 15 %. Niet onredelijk, moest veel voor worden gedaan. Maar weet dat je altijd zelf goed moet voorbereiden. Wegen, ed... もっと見る
当該企業による記述
Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.
Vragen over de goud verkoop? Bent u geïnteresseerd om uw goud bij ons te verkopen, maar zit u toch nog met een aantal vragen? U kunt in dat geval altijd even een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord dat u zocht? Geen probleem! Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken en staat altijd voor u klaar. U kunt ook een afspraak maken bij één van onze verkooplocaties. En wilt u zilver verkopen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres!
bezoek websiteBij Goudonline.nl kunt u op een discrete, veilige én eenvoudige manier fysiek goud kopen tegen scherpe prijzen. Dat kan hier online of op afspraak bij één van onze locaties. Ons assortiment bestaat uit de bekendste gouden munten en LBMA-geaccrediteerde goudbaren zowel voor de kleine als de grote belegger.
Online goud kopen mét terugkoopgarantie Bij Goudonline.nl staan we achter onze producten, maar begrijpen we daarnaast ook dat u in de toekomst uw goud eenvoudig wilt kunnen verkopen. Daarom bieden we een terugkoopgarantie op al onze producten, ongeacht de goudprijs op dat moment. Op deze manier kunt u er altijd zeker van zijn dat u uw goudproduct gemakkelijk aan ons kunt verkopen tegen een eerlijke prijs.
Goud kopen bij Goudonline.nl Heeft u vragen over het kopen van goud bij Goudonline.nl? In dat geval kunt altijd even contact met onze klantenservice? Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen over het kopen van goud. Meer geïnteresseerd in zilver kopen? Goed nieuws; ook dáárvoor bent u bij Goudonline.nl aan het juiste adres!
bezoek webshopAntwoordnummer: 97494 , 9749ZX , Matsloot, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Echt geweldig!
Ik heb al twee keer besteld en ben zeer tevreden over de levertijd en de prijs.

Goudonline.nl からの回答
Zeer goed en klantvriendelijk geholpen
Geeft een betrouwbaar gevoel
Zeker een aanrader om hier naar toe te gaan.

Goudonline.nl からの回答
Vandaag vestiging Het Hout Groningen bezocht, geholpen door Emiel. Uiterst correct! In apart kamertje wordt in je bijzijn alles getest en gewogen. Zeer duidelijke en eerlijke uitleg. Geld binnen 2 uren gestort op de rekening.

Goudonline.nl からの回答
een vriendelijke ont vangst, de inkoper heeft mij goed tewoordt gestaan een ontspanner gesprek gehad
en! een eerlijke prijs voor mijn goud ontvangen
wat zou ik nog meer willen! dank, Hiele Gerrits.

Goudonline.nl からの回答
Goed en correct geholpen , alleen de mail je stuurde was wat verwarrend,

Goudonline.nl からの回答
De levering is binnen de aangegeven tijd aangekomen. Ik heb geen problemen ervaren. Zeker een aanrader.

Goudonline.nl からの回答
Ik heb het idee dat je idd de juiste waarde krijgt, verder goed verzorgd en snel

Goudonline.nl からの回答
Voor de tweede keer goud ingeleverd via de post. Kreeg een dag na verzenden al een heel redelijk bod. Geaccepteerd en het staat al op mijn rekening.
Super snelle service.

Goudonline.nl からの回答
Vriendelijk geholpen. Betrouwbaar en eerlijk.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。