Gourmet Wine-Passion for god vin. レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. ワむン専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Gourmet Wine har vi passion for god vin, fra vores butik i Svendborg levere vi kvalitets vine til hele landet. Hss os kan du blande 6 forskellige flasker og få dem alle til 6 stk. prisen

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Stor viden om vine og stort udvalg

Var forbi gourmet Wine i Svendborg idag. Vi var på udgik efter nogle gode vine fra Bogle Winery. God og kyndig betjening,

I Þvrigt et stort og spÊndende udvalg af vine

2025幎2月21日

Hej Morten.
Mange tak for de flotte ord, god weekend til jer.

Fornem telefonisk behandling

Fornem telefonisk behandling. Vin bestilt og hurtigste levering jeg kan huske jeg nogensinde har prÞvet ved en bestilling af varer over nettet. Vin ankom under 24 timer efter lagt bestilling... Fremragende! Ikke sidste gang jeg bestiller fra Gourmet Wine.

2024幎1月11日

Fornem og personlig service

Endnu en personlig og super positiv kÞbsoplevelse hos Peter. Denne gang var den bestilte vin i restordre fra New Zealand. Peter tog straks kontakt og tilbÞd en tilsvarende men dobbelt så dyr vin til samme pris. Vi valgte at dog at vente på den bestilte, hvor vi fik 12 flasker til 11s pris. Fornemt og kan på det varmeste anbefale GourmetWine.dk.

2023幎3月28日

Meget uprofessionel side

Det startede med at Peter ringer og siger, at den Rosé jeg havde bestilt ikke var på lager, så vi blev enige om at han sender en anden fra samme producent.
Hurtig levering, men da jeg får vinen, finder jeg ud af at den rÞdvin jeg havde bestilt, som jeg skal bruge til min fÞdselsdag sÞndag, ikke er den årgang som jeg bestilte, fÞrst skriver jeg en mail, som han ikke svare på, hvor jeg så ringer til ham, hvor han siger, at han havde set mailen, og skulle nok svare på den, men han var ikke sikker på at han havde den årgang som jeg havde bestilt, og han skulle nok svare på min mail, når han lige havde set om den var på lager, men har stadig ikke fået noget svar.
Ikke der jeg har lyst til at ligge mine penge igen

2022幎12月8日

Intet svar - utÊt vin

Intet svar - utÊt vin

KÞbte 7 flasker vin - den ene var utÊt og der var vin ud i kassen. Jeg har skrevet til jer to gange på to forskellige mails. Intet svar.

2022幎8月16日

Gourmet Wine-Passion for god vin. からの回答

Hej Charlotte. Jeg var lige inde og kigge. din mail var desvÊrre rÞget i vores spamfilter, hvilket er forklaringen på at vi ikke har svaret. Jeg tager lige fat i dig direkte, så vi kan finde en god lÞsning.

5぀星のうち2の評䟡

Stort udvalg, men...

Stort udvalg, men jeg havde bestilt 2 flasker vin mandag, som jeg skulle bruge til fars dag lÞrdag. De kom aldrig frem og modtog ikke track and trace nummer, da de var blevet sendt fra fjernlager, blev jeg oplyst om. Jeg ringede ind torsdag og fik af vide, de med garanti ville komme fredag, hvilket de ikke gjorde... da jeg bestilte på hjemmesiden, stod der 1-2 hverdage for levering

2021幎6月6日

Gourmet Wine-Passion for god vin. からの回答

Hej Jonas. Jeg har lige brugt lidt tid på denne. Vinen blev var sendt med Postnord, der så var "lidt" lÊngere tid om det end sÊdvanligt. Din pakke burde have vÊret fremme i ordentlig tid, men kom det desvÊrre ikke. Det er hvad der sker en gang imellem og det er virkeligt irriterende når det gÞr. IfÞlge Track and trace har du fået vinen nu? Jeg beklager meget den dårlige oplevelse og selv om fejlen ligger ved Postnord, sender jeg en flaske på vores regning, så kan du dele den med din far, som plaster på såret.

5぀星のうち4の評䟡

Bestilte 6 flasker vin

Jeg Êndre selvfÞlgelig min dÃ¥rlige anmeldelse, da jeg nu har modtaget vin som lovet... Tak for det😊

2021幎3月28日

Gourmet Wine-Passion for god vin. からの回答

Hej Helle. Det her er ikke i orden, det skal vi have fikset. Jeg ved dog ikke hvilket ordre nummer du henviser til. Kan du ikke skrive til mig direkte, på peter@gourmetwine.dk . Så lover jeg dig at vi får skik på denne, omgående.

Lige en update på denne:

Jeg har dykket ned i den og må konstatere at vi ikke har levet op til den service vi gerne vil levere. Det beklager jeg meget. Derfor har jeg i dag sendt 12 flasker god vin til dig, som jeg håber du vil nyde i godt selskab.

Jeg beklager meget fejlen fra vores side.

Intet svar :-(

Hurtig levering, men desvÊrre ikke den årgang jeg havde bestilt. Har nu skrevet 2 gange og ringet 1 gang og lagt besked på telefon svarer - stadig uden respons. Jeg har kÞbt 12 fl. og vÊret åben for at finde en lÞsning, men leverandÞr har ignoreret mig. Der handler jeg ikke igen!

2020幎10月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス