レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Grace of Sweden har såå fina dopklÀnningar, det Àr inte klokt, och Ànnu finare Àr de i verkligheten, Àgarinnan pÃ¥ Grace Àr sÃ¥ snÀll och tillmötesgÃ¥ende och klÀnningarna kom pÃ¥ nÃ¥gon dag. Sunne kyrka h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Sååå bra service, jag var rÀtt otydlig i min bestÀllning men dom rådde ut de sååå braaa, om jag får fler barn köps nÀsta dopklÀnning hÀr oxå garanterat.

5぀星のうち5の評䟡

Otroligt nöjda med dopkostymen vi bestÀllde till vÃ¥r son. Snabb leverans trots röda dagar runt nyÃ¥r. Fick svar direkt vid bestÀllning en söndag kvÀll med besked om att kostymen skulle sys och skicka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg er sÃ¥ fornÞyd med dÃ¥pskjolen, kysen og de sÞte skoene med broderier. De personaliserte detaljene gjorde kjolen helt spesiell og jeg fikk sÃ¥ mange komplimenter pÃ¥ dagen! Anbefales pÃ¥ det varmeste.... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ服店

圓該䌁業による蚘述

Grace of Sweden designar unika moderna dopklÀder i många olika stilar. Hos oss kan du specialanpassa din högtidsdrÀkt och få en helt personlig handgjord dopklÀdsel. Du kan vÀlja mellan många olika unika doptillbehör, doprosetter, olika typer av dopbroderier och specialtillbehör. Vi har en personlig service med modern teknik och du kan alltid ha en dialog med oss om dina personliga önskemål och vi guidar dig så din dopklÀdsel blir precis vad du drömt om för ditt barns dopdag.

4.8

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Toppen!

Har inga ord för att förklara glÀdje över ert arbete! Man mÀrker att ni brinner för det ni gör <3 fortsÀtt med detta

2024幎8月13日

graceofsweden.se からの回答

Tack för de otroligt fina orden och att du ser att vi verkligen gör vårt yttersta för varje kund!

Fantastisk serviceminded

Vi fik ved en fejl bestilt en slÞjfe med med forkert navn og vi var nervÞse for om vi kunne nå at få en ny hjem inden vores sÞns dåb. Tina Olofsson svarede på vores henvendelse med det samme og lavede en ny slÞje med rette navn samt Êndrede til en dobbeltslÞjfe, efter vores Þnske. Vi nåede at få slÞjfen og vi er 100% tilfredse med den.
FÞrste klasses service! Vi vil varmt anbefale Grace of Sweden!

2024幎6月6日

graceofsweden.se からの回答

Tusen tack för det fina omdömet. Vi Àr så glada att vi hann lösa problemet till er och allt slutade vÀl. Vi önskar er en vacker dopdag!

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde en dopklÀnning med brodering

BestÀllde en dopklÀnning med brodering och det blev jÀttefint så Àr jÀttenöjd!
Gick smidigt att bestÀlla och tog bara två dagar få hem den.
VÀldigt fin klÀnning och bra kvalité som stÀmmer vÀl överens med beskrivningen.
Så kan varmt rekommendera att bestÀlla dopklÀder från Grace of Sweden.

Emma
Stockholm

2024幎2月16日

graceofsweden.se からの回答

Tack för uppskattningen och skönt att höra att du blev nöjd. Önskar er en fin dopdag!

5stjÀrnig service och produkter

Vi bestÀllde genom Grace of Sweden inför sonens dop för några år sedan och var så nöjda med rosetten. Den var helt perfekt. Har inte sett så fina rosetter hos någon annan. DÀrför var valet enkelt nÀr lillasyster nu ska döpas att vi bestÀller hÀrifrån igen.
Då fÀrgtonen på den valda fÀrg vi valt Àndrats lite hör företaget av sig via sms med bild på den nya fÀrgen samt två andra för att jÀmföra, så att kunden får precis det den vill ha. Det uppskattas något enormt!
Att dessutom skicka en bild nÀr rosetten sen Àr gjord och visa resultatet. Det kallar jag 5-stjÀrnig service!
Och resultatet dÃ¥? Wow! Än en gÃ¥ng Àr vi ”blown away” av hur fint det blev. Finns ingen annan pÃ¥ marknaden som man kan jÀmföra med!!

2024幎1月9日

graceofsweden.se からの回答

Tack för det jÀttefina omdömmet. Det glÀdjer oss mycket! Precis sÃ¥ vill vi kunderna ska uppleva oss och det Àr underbart att höra att vi lyckas med vÃ¥rt mÃ¥l. Önskar er en fantastisk dopdag och hoppas vi ses igen i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Underbar dopklÀnning och fantastisk service!

Fantastisk kundservice, perfekt brodyr och den vackraste dopklÀnningen jag skådat. Resultat över förvÀntan. Jag Àr rörd till tårar. Tusen tack Grace of Sweden! Rekommenderas varmt!

2023幎10月12日

graceofsweden.se からの回答

Tack! Så glÀdjande att höra. Vi hoppas er dopdag blev precis som ni drömt om !

5぀星のうち5の評䟡

Tusen tack för erat fina jobb med bÃ¥de

Tusen tack för erat fina jobb med bÃ¥de min sons dopklÀnning och med min dotters. SÃ¥ noggranna och sÃ¥ perfekta. Ni gjorde min dag! Ja Àr sÃ¥ glad att ni finns. 🥰

2023幎9月27日

graceofsweden.se からの回答

Tack för de fina orden Nancy! Det glÀdjer oss mycket. Önskar er en fin dopdag med era nÀra och kÀra!

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde en dopkostym till mitt

Jag bestÀllde en dopkostym till mitt lilla barnbarn och den satt så perfekt. Enormt bra service och snabb kontakt. Jag hoppas få bestÀlla en dopklÀnning framöver om det kommer en liten flicka i framtiden. Alla som var på dopet frågade vart jag fått tag i dopkostymen så jag sprider allt jag kan om hur bra Grace of Sweden Àr. Stort varmt tack! ❀

2023幎9月2日

graceofsweden.se からの回答

Tack för det fina omdömet och bilderna. Han var så stilig och söt på sin dopdag! VÀlkommen åter i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Vi Àr sååå nöjda med vår dopklÀnning

Vi Àr sååå nöjda med vÃ¥r dopklÀnning Grace-Tradition Vit! Fin kvalitet rakt igenom och vÃ¥r lilla tjej var sÃ¥ fin pÃ¥ sin stora dag🥰
Innan vi köpte hade vi svårt att bestÀmma oss vilken vi skulle vÀlja och skickade då ett mejl med fråga om fÀrg och material. Redan samma dag skickade de tygprover så att vi lÀttare kunde vÀlja. JÀttefint bemötande och snabb service. Rekommenderas varmt!❀

2023幎7月3日

graceofsweden.se からの回答

Tack för de fina orden! Vi hoppas er dop blev ett vackert minne i era liv!

God kundebehandling

God kundebehandling, rask levering og fantastiske produkter. Jeg er svÊrt fornÞyd.

2023幎8月31日

graceofsweden.se からの回答

Tack för ditt fina omdöme, Glad att höra att allt kom fram i tid, önskar er ett fint dop till helgen!

5぀星のうち5の評䟡

Tusen tack för fin och hjÀlpsam service

Tusen tack för fin och hjÀlpsam service och den snabba leveransen! SjömansdrÀkten blev perfekt till vår söta gosse! Rekommenderar Grace of Sweden till alla som söker det lilla extra!

2023幎5月29日

graceofsweden.se からの回答

Tack för det fina omdömmet och hoppas er dopdag blir fin!

5぀星のうち1の評䟡

Missade en vara från bestÀllning

BestÀllde dopcape och pannband med kors. De missade att lÀgga pannband och efter jag kontaktade de lovade de att skicka bandet dagen efter , vilket de hade aldrig gjort! Jag hade kontaktat de flera gången under vecka dÀrpå , men de svarade inte. Jag hann inte köpa annat pannband annastans och döpte dottern med den som jag sjÀlv gjorde vilken blev inte fint. Blev jÀtte frustrerad och ledsen.

2022幎12月12日

graceofsweden.se からの回答

Titta gÀrna på facebook dÀr finner ni 65 genuina omdömen. Vi förstår inte hur detta kunde hÀnda. Vi skickade er ett nytt band efter ni hört av er att det saknades i första sÀndningen. Vi har aldrig glömt att packa något tidigare, men det Àr möjligt att det kan ha hÀnt. Vi ringer alltid upp missade samtal och vi nås via mail och kundtjÀnst 9-22 alla dagar i veckan. Vi hade gÀrna hjÀlp till igen om vi fått veta att det var problem.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。