Snelle verzending, prettig contact via mail. Mooie artikelen die qua stof anders waren dannik had verwacht. Zou fijn zijn als er meer omschrijving zoals stofsamenstelling en maten bij de artikelen z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prachtige kledingmerken, goede duidelijke maat duiding. En ze staan altijd klaar voor advies. Bijzondere en unieke sjaal (eigen merk) qua kleur en patroon gekocht. Ook retourneren (afgezien van sale... ãã£ãšèŠã
Precies geleverd wat ik verwacht hebâŠ.mooie schelpenketting en een lief kaartje erbij!âŠ..heb al vaker kleding gekocht bij GraceâŠpasvorm geheel voor mij gemaakt en krijg leuke complimentjes!!!âŠ..super... ãã£ãšèŠã
Dames/Meiden dit is een geweldige winkel waar je mooie en tijdloze kleding koopt! Apart en ook alle accessoires erbij!! Leuke kadootjes voor mij en ontzettend fijne dames van team Gracyâ£ïžð¥°
äŒæ¥æ å ±
- 婊人æåº
- ãã¡ãã·ã§ã³ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- å®ç³åº
- ã¢ãŠã¿ãŒãŠã§ã¢åº
- 倧ãããµã€ãºã®æå°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Houd je van aparte, exclusieve, niet alledaagse kleding dan ben je bij Gracy aan het juiste adres. Gracy is een jong label in dameskleding, de maatvoering loopt van maat 36 tot en met maat 60. Alle kleding kan voor je op maat gemaakt worden en ook nog eens in diverse stofsoorten. De collectie bestaat uit stijlvolle kleding met een aparte creatieve inval, zeker ook voor de vollere vrouw. Wij verkopen naast ons eigen label Gracy de merken Elsewhere, Rimini en Boris Industries en wij bieden kleding aan van bijzondere designers zoals bijvoorbeeld Cora Kemperman, Sarah Pacini en Girbaud. Altijd bijzondere stukken: collectors items en vintage. Wij bieden hele mooie shawls aan in onze webshop: deze shawls worden in ons eigen atelier gemaakt. Daarnaast kopen we heel selectief shawls in van bijvoorbeeld cashmere of zijde. Voor sieraden kan je ook in onze webshop terecht: Wij verkopen sieraden van AnZZ, Hevi Handmade en Silicone Jewelry. Daarnaast kopen we heel selectief aparte sieraden in.
é£çµ¡å
Achterstraat 15, 5388TN, Nistelrode, ãªã©ã³ã
- 0640236950
- info@gracy.nl
- gracy.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Weer mooie aparte kledingstukkenâŠ
Weer mooie aparte kledingstukken ontvangen en ben er heel blij mee.
En altijd een leuke verrassing erbij.
Goede verzorging en service
Betrouwbaar en behulpzaam.
Al verschillende leuke items gekocht,
En altijd goed tevreden, met een leuk kadootje!
Snel geleverd en perfect in orde
Alles Perfekt
Tolle QualitÀt, sehr freundlicher und hilfsbereiter Kontakt. Schneller Versand, gerne wieder.
Fijne verkoopster, mooie kleding
Niet alleen is de kleding (ook van het merk Gracy zelf) mooi en van goede kwaliteit, de verkoopster zelf denkt echt mee. Ik had een fout gemaakt in het adres en ze nam direct contact op om het op te lossen, echt fijn :) Graag tot een volgende keer, bedankt!
Ik kocht hier al vaker de meest mooieâŠ
Ik kocht hier al vaker de meest mooie kleding: nu een top leren kraag@ ð
Aparte dames kleding, betrouwbare webshop.
Een fijne betrouwbare webshop met aparte dames kleding. Snelle service met altijd een kleine leuke attentie in het pakketje. Erg leuk!
De kledingstijl is geweldig
De kledingstijl is geweldig. En deze stijl kun je bijna nergens meer vinden.daarom vindt ik gracy zo goed en niet duur.
Mooie jurk met snelle verzending
Snelle verzending goede prijzen en byzondere producten
contact, service en kwaliteit
Zou fijn zijn als er meer omschrijving zoals stofsamenstelling en maten bij de artikelen zou staan.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ