レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren een geweldige workshop van Lieve en Daan gehad! Ze vertelde ons over de geschiedenis van graffiti, verschillende stijlen en de do’s & don’ts. Daarna konden we het zelf proberen en maakte ze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

leuke creatieve activiteit! Genoten van alle werken in de tunnel. Personeel duidelijk en helpt je goed waar nodig. Met blije gezichten vertrokken, wij komen zeker nog een keer terug op een locatie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Echt een top-activiteit voor een leuk creatief en stoer kinderfeestje! Onze zoon vond het super. Het team stond al ruimschoots op tijd klaar met hun busje met alle spullen. Duidelijke en vriendelijke... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント プランナヌ
  2. カルチャヌ センタヌ
  3. 圫像
  4. 職業蚓緎孊校

圓該䌁業による蚘述

Graffitifun is de grootste aanbieder van graffiti workshops in Europa en marktleider op dit gebied. Met meer dan 40 professionele artiesten biedt het bedrijf een breed scala aan creatieve workshops en kinderfeestjes aan. Graffiti workshops: Graffitifun organiseert exclusieve graffitiworkshops voor diverse doelgroepen, waaronder bedrijven, incentives, scholen en particulieren. Tijdens deze workshops leren deelnemers de kunst van het graffitispuiten onder begeleiding van ervaren artiesten. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en kunnen op verschillende locaties in Nederland en België worden gehouden. Graffiti kinderfeestjes: Voor kinderen biedt Graffitifun speciale graffiti kinderfeestjes aan. Tijdens deze feestjes krijgen de kinderen de kans om hun creativiteit te uiten door hun eigen graffiti-kunstwerk te maken. Onder professionele begeleiding leren ze de basisprincipes van graffiti en creëren ze een uniek kunstwerk dat ze mee naar huis kunnen nemen. Locaties: Graffitifun heeft diverse locaties in Nederland en België, waaronder Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zaandam, Antwerpen en Gent. Daarnaast is het mogelijk om workshops op eigen locatie te organiseren, waardoor flexibiliteit wordt geboden aan de deelnemers.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Leuk voor jong en oud!

Gisteren een geweldige workshop van Lieve en Daan gehad!
Ze vertelde ons over de geschiedenis van graffiti, verschillende stijlen en de do’s & don’ts. Daarna konden we het zelf proberen en maakte ze, door hun afwerking, dat we allemaal iets leuks mee naar huis konden nemen.
Deze workshop is een Úchte aanrader voor jong en oud!

2026幎4月18日
5぀星のうち4の評䟡

Workshop Graffity voor BSO

Wat een leuke middag hebben we gehad. Vanwege ons 30 jarig bestaan een toffe graffitiworkshop geregeld. Door een fout van ons, was de reservering niet goed doorgekomen, maar er is alles aan gedaan om de workshop toch door te laten gaan. Nogmaals dank ervoor. De kinderen gingen naar huis met prachtige kunstwerken en met blije gezichten.

2026幎3月26日

Top!!

Gisteren hebben wij de verjaardag van mijn 8-jarige zoon gevierd bij Graffitifun en wat was het een geweldige ervaring! 🎉

Alles was top geregeld en de kinderen hebben zich enorm vermaakt. Het was creatief, leuk, professioneel en goed begeleid, waardoor iedereen enthousiast bezig was.

Wij geven Graffitifun dan ook met volle overtuiging 5 sterren ⭐⭐⭐⭐⭐
Echt een aanrader voor een kinderfeestje!

2026幎4月12日

Echte aanrader!

Echte aanrader! Wij hebben enorm genoten met het kinderfeestje van onze zoon. Na de rondleiding konden ze aan de slag met hun schets en daarna hun schets op bord maken. De finishing Touch maakte het echt helemaal af. Ze hebben allemaal wat moois mee naar huis genomen. Echt superleuk! Bedankt voor de leuke dag!

2026幎4月12日

Top partijtje

De kinderen hebben enorm genoten bij GraffitiFun! Ze kregen een duidelijke en leuke uitleg en gingen trots naar huis met hun eigen mooie kunstwerk. Het was een top feestje — zeker een aanrader!

2026幎3月29日

Top teamuitje

We hebben de graffiti workshop in Utrecht als teamuitje gedaan, iedereen was heel enthousiast. En we hebben nu drie mooie panelen om ons kantoor op te luisteren.
Daan was een zeer kundige en prettige begeleider, van het vertellen van de geschiedenis en etiquette van graffiti tot het uitleggen van de technieken en het helpen onze panelen nog mooier te maken. De locatie in Utrecht is cool en goed bereikbaar, er is wel veel lawaai van het verkeer.

2026幎3月17日
5぀星のうち5の評䟡

Tof kinderfeestje met mooi aandenken

Wij hebben vorige week zo'n tof kinderfeestje gehad bij Graffitifun. We kozen voor de locatie in Zaandam. Heel leuk, wel erg lawaaiig (omdat je onder een snelweg staat). Dus als je prikkelgevoelige kids hebt, hier rekening mee houden.
De graffiti artiest die de workshop gaf was Daan. Daan was erg leuk met de kids en gaf duidelijke uitleg. Hielp ook met geduld kids die vastliepen in het creatieve stukje of onzekerheid.
De kids die wij mee hadden waren tussen de 5 en 8.
Wij kregen van ouders te horen dat hun kids er helemaal vol van waren. Sterker nog: 1 van de moeders zei dat haar kind nog nooit zo trots op zichzelf was geweest als bij het maken van zijn eigen graffiti kunstwerk.
Aanrader. Wij komen zeker nog eens terug.

2026幎3月11日

Zo leuk!

Zoek jij eens wat anders voor een kinderfeestje? Graffitifun! Wat was dit leuk! De kinderen hebben genoten. Mijn zoon werd 10 en dit is natuurlijk helemaal stoer.
De info van te voren was duidelijk. Op locatie (NDSM) werd de uitleg gedaan. De kinderen maakte en schets en dan echt aan de slag. Uiteindelijk zijn de werken echt zo tof geworden. En dan neem je het nog mee naar huis ook. Echt een aanrader. Top dit! En Boy! Bedankt!

2026幎3月15日

10de verjaardag va onze zoon

Onze tienjarige zoon heeft vandaag een heel leuk en origineel kinderfeestje kunnen genieten dankzij deze organisatie. We waren met zes kindjes, dus lekker gezellig. Alle boys kregen voldoende aandacht en hulp (indien ze dat wensten) van de vrouw die het feestje begeleidde. Alles gebeurde op een veilige en kindvriendelijke manier. Ook het achterlaten van hun eigen tag op een échte brug was natuurlijk geweldig :-) Een absolute aanrader voor woe opzoek is naar een origineel kinderfeestje!

2026幎3月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス