Jeg sad i timen med min ven og vi grindede et random autist spil og sÃ¥ kom vores vikar/amalienborg og bombede os, sÃ¥ spawnede der et Êble og en sten, og sÃ¥ spawnede the big e og kidnappede vores vikar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
opskrift pÃ¥ pakistansk butter chicken 700 g udbenet kyllingeoverlÃ¥r Marinade 5 spsk tandoori masala 1 spsk frisk ingefÊr 4 fed hvidlÞg saft af en citron 2 spsk yogh... ãã£ãšèŠã
det er en dÃ¥rlig hjemmeside men whatever her er en opskrift pÃ¥ roulade Rouladedej: 3 mellemstore Êg 120 g sukker 120 g hvedemel 1 tsk. bagepulver Fyld til hindbÊrroulade: 2-3 dl hindb... ãã£ãšèŠã
Jeg sad helt normalt i timen og âgrammatip pÃ¥ russisk sprog da grammatipmanden stikkede sin hmmm usb stik imd i min computer og satte 676767 kina sprog opgaver op for mig(jeg crashoutede for hÃ¥rdt K... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
THE BIG E(IKKE ANBEFALET)
Jeg sad i timen med min ven og vi grindede et random autist spil og så kom vores vikar/amalienborg og bombede os, så spawnede der et Êble og en sten, og så spawnede the big e og kidnappede vores vikar og så skulle vi lave grammatip fuk mit liv
Det er ligesom at vÊre i fÊngsel!!!!
svambebob kom
jeg sad helt fint men der hvor jeg skrev svambebob kom han ind af vinduet og han begyndte og kysse med gulvet og så gik han hen og tog mine bukser af og alle skreg og der var nogle der gad og lege med ham så de begyndte og lege og så begik min ven selvmord og nu sidder jeg tilbage med sÊbe i munden og sÊbe ogveralt
:(:(
jeg sad bare i klassen og spidste pommes frites da min dansk lÊrer kom og hÊv bukserne af mig og gokkede den jeg skrig what the f0ck men hun sagde what det godt som om dette ikke var nok kom min ven og leaked min search history endlig fik jeg fri men jeg skulle skide så jeg gik på toilet men da jeg sat mig ned på kåmmen kom min matematik lÊre op af toilet og gonned min shamalama
De har alt for mange stave fejl
De har alt for mange stave fejl det er ikke i orden. Det er en meget ubrugelige hjemmeside den fungere ikke det er bare noget dårligt bras
den vÊrste dag i mit liv :(
jeg sad i min klasse og da min lÊre sagde at vi skulle lave grammatip kom hitler ind a vinduet. og 5 af mine klassekamarater begig selvmord, og så begyndte hitler at snave med min lÊre og 5 minuter senere satte min lÊre ild til skolen og alle dÞde undtagen mig
jeg er blevet krÊnket af grammamtip...
jeg er blevet krÊnket af grammamtip jeg lavede alle mine opgave rigtigts og jeg fik alle forkert selvom den er rigtig det er numse
MÞg Grammatip!!
Erligtalt er Grammatip en rigtig lor*e hjemmeside, den lave fegl, fÃ¥r en til at fÞle sig dum, bare fordi jeg er ordblind. Det er den vÊrste hjemmeside, ja selv vÊre end Emat, Alinia og Skoledu, ja Skoledu, selvom Skoledu er helt igenem forfÊrdelig, lige til at flippe ud over nÃ¥r ens mattematik lÊre siger klokken 8:00 om morgen, at man skal lave 167 opgaver pÃ¥ Skoledu, og hvis man ikke bliver fÊrdig, sÃ¥ skal man lave det der hjemme. NÃ¥, men, tilbage til Gtammatip, hvis du vil spille 2 timer pÃ¥ at lave opgaver pÃ¥ grammatip, der aligevel er fegl i, sÃ¥ gÞr du bare det. FÞr jeg brugte Grammatip, lavede jeg fejl hele tiden, og det gÞr jeg stadigvÊk, men nu fÃ¥r jeg dÃ¥rlig samvittighed imens. Programmet retter mine sÊtninger, som om det er min dansklÊrer, der er flyttet ind i min computer, og den er endnu mere passiv-aggressiv. Det foreslÃ¥r hele tiden bedre formuleringer, men jeg synes mine egne er bedre, selv nÃ¥r de ikke giver mening. For eksempel ville den Êndre âmig og min ven gikâ til âmin ven og jeg gikâ, og det fÞles Êrligt talt som censur. Designet er meget⊠der. Nogle gange loader den langsomt, hvilket giver mig tid til at lave endnu flere grammatiske fejl, sÃ¥ den fÃ¥r mere arbejde. Smart for den, trÊls for mig. NÃ¥, nu til det store spÞrgsmÃ¥l: Vil jeg anbefale det? Ja, hvis du elsker kommaer mere end dine venner. Og Grammatip hvis du ser det her sÃ¥, vil jeg jerne have at i lukker jers hjemmeside, tak. Og hvis du spÞrger hvorfor de grimme ord ikke kan ses helt, sÃ¥ er der altsÃ¥r fordi Trustpilot ikke vil lade mig bruge dem.
jeg sad helt normalt og lavede mineâŠ
jeg sad helt normalt og lavede mine tysk opgaver. jeg kom til opgaven hvor jeg skulle skrive ŽŽbistŽŽ jeg skrev derfor bist og så gav den mig forkert alligvel... sikke et dårligt udervisnings program
Jaj synÊs dÊt Êr gåt
FÊm stjarner. Ham der manen har lert meg virkalig maget faglit åg jaj har lert aet skreve bÊdra
Man får intet ud af det fagligt
Man får intet ud af det fagligt. Rent ud sagt spild af tid. Burde ikke at kunne benyttes.
(Kan ikke anbefales)
Kan anbefales
jeg sad og lavede min grammatip daâŠ
jeg sad og lavede min grammatip da mustache man kom fra skyggerne og sad på den meget dejligt men epstein ville vÊre bedre
der var en sort mand på min skÊrm
jeg sad pÃ¥ grammatip men sÃ¥ kom sophieâŠ
jeg sad på grammatip men så kom sophie rain så jeg busted ud over alle i klassen
MIN NUMMI GÃR ONDT
Jeg spermede da jeg kiggede på min engelsk lÊrer fordi hun har en kÊmpe roev ligesom livvy dunne og det gjorde meget ondt efter hun kidnappede diddy og puttede ham op i mig med sin kÊmpe 89 meter lange dildo.
virkelig kedeligt kunne ikke anbefale
Jeg sad og goonede der min min iPad gikâŠ
Jeg sad og goonede der min min iPad gik i stykker men der kom en mand med en lang dilÅer og sagde jeg kommer og rÞrer dig ved bollerne det nÊste jeg kunne huske var at jeg var helt vÃ¥d og kunne ikke gÃ¥. NÊste dag fortalte jeg det til hele min klasse ogsÃ¥ var der en pige der spurgte var de sÃ¥ store og en anden pige spurgte hvis de var store hvorfor var den sÃ¥ lille sÃ¥ kom jeg med min ak47 og drÊbte alle der de var fÊrdige med at rÞre den ligesom grammatipmanden gjorde pÃ¥ mig anyways her er en opskrift pÃ¥ blÃ¥bÊrtÊrte 75 gram smeltet smÞr
3 Êg
Lidt perlesukker som drys
TilbehÞr: flÞdeskum
Sådan gÞr du
TÊnd ovnen på 175 grader varmluft
Pisk Êg, sukker og vanilje til Êggesnaps. Brug elpisker eller kÞkkenmaskine.
TilsÊt smeltet smÞr. Pisk godt.
BlåbÊrtÊrte med marcipan - tÊrte med blåbÊr
Vend mel og bagepulver i forsigtigt i.
Pensl et tÊrtefad og hÊld dejen heri. Mit fad målte 25 cm i diameter og 5 cm i hÞjden
SkÊr marcipanen i tern og pres stykkerne ned i dejen.
BlåbÊrtÊrte med marcipan - tÊrte med blåbÊr
Fordel blåbÊrrene på toppen og tryk også dem lidt ned i kagen.
BlåbÊrtÊrte med marcipan - tÊrte med blåbÊr
Drys lidt perlesukker på toppen.
SÊt tÊrten i ovnen og bag den ca. 25-30 minutter v. 175 grader varmluft eller 200 grader alm. ovn.
BlåbÊrtÊrte med marcipan - tÊrte med blåbÊr
TÊrten er fÊrdig, når den er sprÞd, gylden og gennembagt
BlåbÊrtÊrte med marcipan - tÊrte med blåbÊr jeg kan ik lide marcipan
Jeg er meget ked af det
Jeg er meget ked af det. Sad i timen og lavede grammatik. KUN FORDI JEG SKULLE (jeg er ikke en nÞrd ellers havde jeg spillet diddy simulater). Nå anyways jeg var i gang med at lave fransk grammatip da den spurgte hvilken en farve der var ``gris`` så nu er jeg traumatiseret og krÊnket fordi den troede at jeg var farveblind (altså jeg er blind men ikke farveblind).
Grammatip
Jeg sad helt stille og roligt på min sofa da, Grammatip manden kom ud af mit badevÊrelse. han sagde at jeg manglede at lave 6-7 opgaver i mit matematik hÊfte. jeg sagde så at han var lidt skibidi så han kastede mig ud af mit vindue. det var ikke så godt. nu bruger jeg skibidi.net.net.net.rizzz
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ