レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Slottet skriver pÃ¥ deres hjemmeside (K)Êrlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. GlÊdede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vÊlge mellem 3 forskellige stk smÞrrebrÞd og der med slut. D... もっず芋る

enormt kedeligt
 fiskefileter var stort set kun rasp , der havde lagt alt for lÊnge i ÞnskebrÞnden ( friture)
 og den lidt trÊlse fisketran smag , nÃ¥r det ikke... もっず芋る

Super lÊkkert sted Gram slot, havehuset. Var en fin lille bolig/lejlighed, men der manglede dog flere ting i kÞkkenet, og der blev lagt beskidte hÃ¥ndklÊder pÃ¥ sengen ved ankomst. Ordenlige Have... もっず芋る

Virkelig dÃ¥rlig mad, og standard vÊrelse beskidt, slidt, et sminket lig, kommer der aldrig igen. I forhold til maden, flÞdekartoflerne lavet uden flÞde osv, havde ikke styr pÃ¥ antal gÊster, mad ti... もっず芋る

䌁業情報

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

149件のレビュヌ

enormt kedeligt
 og den lidt trÊlse fisketran smag , nÃ¥r det ikke er helt frisk mere
SmÞrbrÞd enormt kedeligt
 med garanti heller ikke frisk smurt
 og de lokale ingredienser var ogsÃ¥ til at fÃ¥ Þje pÃ¥
 medmindre man sidestiller de rÃ¥vare man kÞber ved sit cateringfirma som gode lokale friske rÃ¥vare
FÃ¥ valg muligheder

Kvalitet afspejler på ingen måde prisen
 295 kr plus 25 kr i billet gebyr
 det er bare ikke ok

2026幎3月15日

Hverken (K)Êrlig mad

Slottet skriver på deres hjemmeside (K)Êrlig mad, hvilket ikke var vores oplevelse. GlÊdede os til en dejlig frokost, men blev tilbudt, at vÊlge mellem 3 forskellige stk smÞrrebrÞd og der med slut. Dumme nok valgte vi hver et stykke, som kom hurtigere end vi fik sat os ned. To iskolde stk smÞrrebrÞd, der var smurt dagen fÞr uden smag. Klikker man på deres hjemmeside for at se kontrolrapporten dukker en side med bordreservation op!!!

2026幎3月2日

Gourmet uge 2026

Gourmet uge 2026. En julegave.
Vi havde glÊdet os til oplevelsen.
Ankom lidt fÞr kl 1800 og blev budt velkommen og fulgt til bordet. Hurtigt kom vinkortet. Efter at have bestilt vores drikkevare kom der lidt brÞd og smÞr.
Efter lidt tid kom vores forret som smagte fantastisk.
Herefter gik det ned af bakke. Restauranten blev nu hurtigt fyldt og de to Tjenere havde rigeligt at gÞre med at få gÊsterne vist på plads og modtage deres bestilling.
Vores forrets tallerken blev fjernet og tjeneren kom det det bestilte glas rÞdvin. Herefter gik der 45 min uden noget. Så henvendte vi os og spurgte om vi var blevet glemt. De undskyldte og kom hurtigt med hovedretten som var pÊnt anrettet men kold. Det blev påtalt men resulterede i en form for et skuldertrÊk. Vi besluttede os derfor for at gå
Ærgerligt at der var sÃ¥ travlt pÃ¥ stedet at de ikke havde tid til gÊsterne.

2026幎2月27日
自発的なレビュヌ

ALDRIG BOOK DIT BRYLLUP HER!!

ALDRIG BOOK DIT BRYLLUP HER!!
Reception: der var booket rundvisning inde lokaler vi var til reception i. De lÞb tÞr for alkohol efter 20min og ingen fyldte op. Der blev serveret det mest tarvelige mad og kage der ikke var bestilt.
lokaler: beskidte og ikke rengjort til dagen
Middagen: der var kÞbt drikkevarer ad libitum - der gik 1,5 time fÞr de fik fadÞlsanlÊg til at virke og de kom ikke med flaskeÞl i den tid, de ikke kunne leverer hvad der var bestilt. De serverede ikke vin til tiden og generelt var drikkevarer en mangelvarer under hele middagen.

Hovedtjeneren var ikke til at tale med og hun vil på ingen måde samarbejde.

Maden: den mad der blev server var IKKE den mad der var bestilt.

Personale virkede ikke til at have prÞvet at kÞrer et bryllup fÞr.

Dette er et lille udpluk ud af mange kritikpunkter.

Personalet og ledelsen har på ingen måder ankendt eller vÊret til at tale med i forhold til kritikpunkterne.

!!ALT har vÊret under al kritik!!

2025幎10月11日

Ikke pengene vÊrd

Havde givet svigermor billetter til Anne Linnets julekoncert og buffet på Gram slot inden.
Koncerten var super og derfor får I den ene stjerne - også fordi 0 stjerner ikke er en mulighed.
Buffeten derimod er vÊrd at skrive hjem om. Ikke i rosende vendinger, desvÊrre isÊr eftersom det var en gave.
Buffet og buffet er måske så meget sagt. De par retter kan nÊppe kategoriseres som buffet.
Men det til gengÊld var det hele koldt. Også de tre ting som burde vÊre varme.
Kommentaren fra den sÞde tjener var, at det jo var varmt, da det blev sat ind, men at det jo også var lÊnge siden. Måske man skulle fylde op lÞbende.
“Buffeten” var fra kl 18-20 og vi var der kl 18.35
Hele bordet vi sad sammen med, snakkede om den ringe kvalitet af mad og temperaturen på det.
Æv Gram Slot, det kan I simpelthen ikke vÊre bekendt. Men bare rolig, vi kommer ikke igen. NÊste bliver det koncert uden “buffet”

2025幎12月17日

Aldrig mere

Vi var et selskab og blev fordelt pÃ¥ vÊrelser langt fra hinanden, i forskellige kedelige bygninger, ingen overnatning pÃ¥ et slot🀣
Ingen varme på 1 vÊrelse, kun koldt vand på 2 vÊrelser, ikke fjernsyn på 1 vÊrelse, samt et par med fÊlles bad og toilet på gangen. Det er falsk reklame når man reklamerer med slotsophold. Ingen opholdsstue hvor man kunne sidde og afslutte dagen, så sengetid var kl 20.30.
Den ene stjerne er for maden, der var helt i top.

2025幎11月29日
自発的なレビュヌ

Gram slot ovn kartofler med skrÊl,klar

Gram slot ovn kartofler med skrÊl,klar til brug.
Jeg har i 3 poser ,kÞbt efter hinanden inden for et år , fået glasskår, sten og sand i kartoflerne. Efter henvendelse til Flensted kvalitetskontrol har jeg fået fÞlgende tilbagemelding:

I vores produktion har vi flere sorteringssystemer, der netop har til formål at frasortere sten.

DesvÊrre kan det ske, at en sten sidder sÃ¥ godt fast i kartoflens skrÊl, at den ikke kan skylles vÊk eller opdages af udstyret – isÊr nÃ¥r produktet er med skrÊl.

Jeg syntes det er voldsomt at det kan ske, da det er farligt og kan lave store tandskader.
Når kvalitetskontrollen ikke kan fange disse fremeflegmer, burde de tages ud af produktion, men det mener producenten åbenbart ikke. Det er så også din egen tandforsikring der skal dÊkke hvis skaden sker.
Nej tak til gram slot produkter fra min side af og advarslen er hermed videregivet. Pas på dine tÊnder

2025幎11月13日
自発的なレビュヌ

Vi havde glÊdet os meget til at komme

Vi havde glÊdet os meget til at komme til sÞnderjysk kaffebord .
Kagerne var rigtig gode men det så ret hurtigt lidt ribbet ud på fadene og dermed ikke så lÊkkert .
GÊsterne have ikke mulighed for at få en ren tallerken så folk gik mange gange til buffeten med deres brugte tallerkener, ikke sÊrligt hygiejnisk.
Jeg syntes der manglede hygge og pynt i lokalerne , og ret hurtigt blev flere buffet borde ryddet og samlet andre steder .
Prisen er forhÞj i forhold til koncept, desvÊrre en skuffelse

2025幎11月2日
自発的なレビュヌ

Gram pommes frites er ikke "staver".

Jeg kÞbte Gram Slots Þkologiske pommes frites, da jeg troede på det, som stod på posen. Nemlig at det var pÊne kartofler, skåret i stave.
Det viste sig desvÊrre at vÊre en stor lÞgn. Langt over halvdelen af de såkaldte pommes frites var små side- og ende stykker. Absolut intet som kunne kaldes "stave".
Bevares, de få pommes frites, som var tilbage og kunne bruges, smagte godt.
En pose med 600 g. var flere kroner dyrere end en konkurrents pose med 1.000 g., så kun at kunne bruge under halvdelen af posen fra Gram var ikke godt. Jeg kunne ikke servere de "affalds" pommes frites for mine gÊster, så måtte kÞbe en anden pose.
SÞrgeligt, når et dansk slots produkt roser sig selv og nÊsten gÞr sig kongelige, og så leverer en så fejlagtig varer. Man kan ikke reklamere med pommes frites i stave, når hovedparten af indholdet er side- og ende affaldsstykker.
Det var ikke den kvalitet, som jeg havde forventet.
Det var mere end oplevelse af, at alt på kartoflen skulle bruges. Så pyt med at man ikke lever op til sit eget udsagn. En ommer!

2025幎10月17日

Gode varer og "madspild"

Gram slots Þkologiske produkter, som jeg kÞber i Rema 1000, er meget fine. Og jeg ved ikke om sortimentet bliver stÞrre, eller det bare er mig der opdager nye produkter derfra.
Men de frasorterede kartofler, som sÊlges med påskrift, at man skal bekÊmpe madspild, burde vÊre meget billigere. Det virker mere som et reklame stunt end en bekymring for madspild. SÊt dem ned til 3-5 kr!

2025幎10月11日

Vi var 2 par der havde booket en

Vi var 2 par der havde booket en overnatning incl. kaffe/kage ved ankomsten, 3 retters menu og morgenmad. Virkelig lÊkkert, vÊrelserne var gode og moderne, selve stedet og omgivelserne emmer af historie og idyl. Vi fik en fantastisk rundvisning på det gamle slot. Prisen var bestemt fair.

2025幎9月9日

En skuffende oplevelse

Vi havde glÊdet os til og komme og spise på gram slot restaurant, vi havde kÞrt fra Haderslev hvor vi holder ferie.
Vi havde lÊst på menuen på hjemmesiden og havde bestemt hvad vi skulle ha på forhånd, da vi ankom havde de kun de halve retter der stod på menuen.
Vi valgte et stjerneskud, da vi fik retten var der slet ikke alle de ting der stod på menuen, der mangler koldrÞget Þrred og syltet asparges og citron, vi fik noget laks, og det var en lille menu til en hÞj pris.
Ikke engang på menukortet kan man stave rigtig i menuen, men der er heller ikke Êndret i den til denne sÊson.
Vi fik ikke en krone i rabat, og desserten vi var blevet lovet ost havde de heller ikke, vi fik proppet vinen og valgte en anden restaurant.

2025幎8月11日

En trist oplevelser

En trist oplevelser. Vi ringede om formiddagen for at hÞrer lidt om restuaranten. Da vi ankom fik vi af vide at man kun kunne få smÞrrebrÞd og kun 3 slags. Der var enten mug eller dyr i de isterninger vi fik i vores drik. Der var bestemt ingen smil hos de ansatte. Det var alt i alt en mega dårlig oplevelse. Stedet er blÊst op til meget mere end det var. En trÊls trÊls oplevelse

2025幎8月11日

Arla Foods fra Gram Slot

Når jeg lÊser anmeldelser af Gram slot, kan jeg kun alt for godt genkende det folk skriver desvÊrre.
Det er rigtig Êrgerligt at hvis man har en gave som et slot er at man så ikke formår at sÊtte pris på det. Min oplevelse var nu på grund af en reklamation over Arla Foods koldskål fra Gram Slot. Den afspejler meget godt det glansbillede som folk har af et slotsophold i vÊrelser langt vÊk fra slottet. Smagen af et forlorent kaffebord går igen i tykmÊlk på koldskål karton uden smag eller fornemmelse af citron og vanilje.

Jeg kontaktede Gram Slot for at reklamere over Gram slot Þkologisk koldskål da Gram Slot og Rema 1000 står på som kontakt. Derfor kontaktede jeg selvfÞlgelig Gram Slot for at gå direkte til hovedet troede jeg. De afviste hurtigt med henvisning til Rema 1000 som så oplyste det er Arla Foods.

Det var nyt for jeg ser hver Arla Foods på kartonen eller Gram Slots hjemmeside. Det er lidt pudsigt Gram Slot ikke vil kendes ved deres eget produkt. Det hele bÊger prÊg af at vÊre forlorent og glansbillede agtigt. Havde man vÊret stolt af sit produkt havde man selv taget sig af det. Men så mange skuffende oplevelser så er det mig virkelig en gåde Gram Slot ikke gÞr bare det mindste for at rette op på det. Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Gram Slot eller deres Arla Foods produkter. Det er desvÊrre den slags der skaber dårlig omtale af vores ellers så dejlige land.

2025幎7月27日

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse. Der er ikke meget slots ophold over det. Fik vÊrelse langt fra slottet, Kedelige og beskidte vÊrelser der overhoved ikke var noget slots/kro ophold over.
Kedelig og mangelfuld morgenmad.

2025幎7月20日

SÞnderjysk kaffebord! Skuffende oplevelse

Hvor er det skuffende, at kÞre hele to timer hver vej for at komme til SÞnderjysk kaffebord på Gram Slot - og få sådan en tam og kedelig oplevelse!
Kr. 538,- for 2 billetter.
Det er det rene tyveri.

Det hele forgår i en lade uden hygge, hvor alle sidder ved langborde og plastik stole. Hvid dug ovenpå plastik borde. Servicen var ganske almindeligt kantineservice. Tallerknerne var på stÞrrelse med en underkop - og man brugte samme tallerken hver gang man gik op til kagebordet.

Kaffe/te/vand stationen var kedeligt at se på.
Der var ingen mulighed for tilkÞb af sodavand.
Kaffebordet var ligeså kedeligt at se på - og kagerne smagte af INGENTING.
Bageren eller een selv kunne have bagt det bedre.

Ren samlebåndsoplevelse uden nogen form for hygge eller personlighed.

2025幎7月17日
自発的なレビュヌ

Vi tjekkede ind i dag til en

Vi tjekkede ind i dag til en overnatning, vi tjekkede ud igen efter en time.
VÊrelset var meget slidt og vi kunne ikke have dÞr eller vindue åbent, der gik heste lige udenfor og der var fluer overalt.
Igen mulighed for at sidde udenfor.
Alt optaget på kroen til aftensmad og nÊrmeste spisested var over 20 km vÊk.
Vi blev tilbudt et andet vÊrelse, men det Êndrede ikke spisesituationen.

2025幎7月17日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ