Granit レビュー

1,118
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag såg skålen, som jag senare beställde, i Malmö. Att jag inte köpte den direkt då berodde på att jag inte ville bära den med mig under min promenad genom Malmö. När jag kom hem beställde jag den... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Som kund är jag nöjd med era prisvärda varor och den service som man får i era butiker. Det som drar ner betyget är att ni inte erbjuder möjligheten att beställa från andra butiker och komplettera med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tuotteet olivat hyviä, juuri kuvien ja kuvauksen mukaisia. Ne oli pakattu hyvin ja pidin siitä, ettei paketti sisältänyt turhaa muoviroskaa tilatessani kankaisia säilytyslaatikoita (ei helposti rikko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har köpt anteckningsblock hos er flera gånger nu och dem är i så så bra kvalitet! Sidorna är tjocka och omslagen är hårda, vilket gör att blocket håller sin form trots flera resor i väskan. Bestäl... もっと見る

企業情報

5. 照明専門店
  6. アウトドア家具店

Granit について

当該企業による記述

We believe in form and function that last — designs that work everywhere, regardless of personal style. Sustainable and long-term, in a color palette inspired by the nature around us.

We are not here to fill your home with things. We aim to offer smart, lasting, thoughtful, and comfortable solutions for your home and everyday life — so you can simplify, and make more time for what truly matters.

Our story began in Stockholm in 1996 with an idea: functional and timeless storage solutions designed to create order and simplicity.

Today, almost 30 years later, we have developed a wide range of products for the entire home. Yet the core philosophy behind the Granit collection remains unchanged — inspiring and sustainable functionality that simplifies your life and gives you more time to live. From the very beginning, our motto has been clear: Simplify life.

優良

(1,118)

過去12か月のレビュー数: 1,054

レビューを書く

Jag är jättenöjd!

En fin kruka och precis vad jag ville ha och till ett bra pris.

Granit からの回答

Tack så mycket för ditt fina betyg! Vi är så glada att krukan blev precis som du önskade dig och att priset passade bra.

Mycket bra grejer!

Mycket bra grejer!

2026年8月1日

Granit からの回答

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina grejer! Tack för att du delar med dig av dina positiva erfarenheter.

5つ星のうち1の評価

en koskaan saanut tilaukseni…

en koskaan saanut tilaukseni toimitusta, js resgoitte vasta kun kyselin tilaukseni perään, miksi ette proaktiivisesti seuraa,toteutuuko toimitus!!!!!

Hei Anne,

Pahoittelemme vilpittömästi, että tilauksesi ei ole saapunut ja että jouduitte itse kysymään asiasta. Tämä ei vastaa palvelutasoamme. Olemme pahoillamme, että emme seuranneet toimitustanne riittävän aktiivisesti. Otamme palautteenne vakavasti ja pyrimme parantamaan toimintaamme.

5つ星のうち5の評価

Im Laden gesehen, online bestellt, schnell geliefert

Wir haben uns im Laden in München direkt in das Rattan-Sofa schockverliebt. Daheim ausgemessen, online bestellt und wenige Tage später per Spedition angeliefert. Nun sitzen wir unfassbar gemütlich im Wintergarten.

2026年7月25日

Granit からの回答

Vielen Dank für die liebe Rückmeldung, Andrea! Wie schön zu hören, dass das Rattan-Sofa seinen perfekten Platz in eurem Wintergarten gefunden hat und ihr es euch so gemütlich macht. Danke, dass du deine Freude mit uns teilst! 🌿✨

Nopea toimitus

Nopea toimitus, lasit hyvin pakattu. Kauniit lasit, vastaavat kuvia.

Hei,

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että lasit saapuivat nopeasti ja hyvin pakattuina. Hienoa, että ne vastasivat odotuksiasi!

Gemütliches Daybed

Das Daybed ist super bequem und das Kissen schön dick und gemütlich. Es bietet genügend Platz für 2 Personen oder im Sitzen sogar für 3. Man kann die Neigung variieren und dennoch ist es sehr stabil.

Hallo Ina,

Vielen Dank für die tolle Bewertung! Es freut uns sehr, dass du mit dem Daybed so zufrieden bist und es euch so viel gemütlichen Platz bietet. Ganz viel Freude weiterhin beim Entspannen!

Veldig godt fornøyd

Fin duk, fin pris.

Hei Cathrine!

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Vi er så glade for at du er fornøyd med både duken og prisen. Det varmer oss å høre at du er tilfreds med kjøpet ditt.

Velkommen tilbake til oss igjen!

Alles bestens

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles bestens. Sehr zufrieden 👍

2026年7月28日

Granit からの回答

Vielen Dank für das tolle Feedback, Heinz! Es freut uns sehr, dass von der Bestellung bis zur Lieferung alles so reibungslos geklappt hat. Danke für deine Bewertung! 👍✨

Jättenöjd med produkten

Jättenöjd med produkten! Leveransen blev lite försenad men hann fram till födelsedagsbarnet ändå

Hej Charlotta!

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att produkten gjorde dig jättenöjd och att den hann fram till födelsedagsbarnet i tid. Vi beklagar att leveransen blev lite försenad, men det gläder oss att allt löste sig till slut!

Ihana tuote

Ihana tuote, suht koht nopea toimitus

Hei,

Kiitos paljon palautteestasi! Ihanaa kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseen ja toimitukseen. Toivomme, että saat tuotteestasi paljon iloa!

Asiakaspalvelu verkossa

Vaikka en saanut tilaustani oli asialaspalvelu hyvä ja yhteydenpito helppoa

2026年8月3日

Hei,

Kiitos palautteestasi! Olemme pahoillamme, ettet saanut tilaustasi. On hienoa kuulla, että asiakaspalvelumme ja yhteydenpitomme sujuivat hyvin.

Supernöjd!

Blev som jag tänkt! Toppen!

Granit からの回答

Vad kul att höra att allt blev precis som du tänkte dig! Tack för att du delar din fina upplevelse med oss.

Alles top

Alles top, schnelle Lieferung.

Hallo!
Vielen Dank für das tolle Feedback! Es freut uns sehr, dass alles top war und die Lieferung so schnell geklappt hat. Viel Freude damit!

Nydelig duk i bomull og lin 👌

Nydelig duk i bomull og lin 👌
Tilsvarte forventningene

Hei Line Christine!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at duken i bomull og lin traff forventningene dine 👌 Vi setter stor pris på at du valgte oss!

5つ星のうち5の評価

Tilasin kalenterin ja saapui nopeasti

Tilasin kalenterin ja saapui nopeasti. Kalenterit olen tilannut jo vuosia, on sopivan selkeä ja saa koko perheen menot kirjattua kaikkien näkyville.

2026年7月30日

Hei,

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että kalenterisi saapui nopeasti ja se palvelee koko perhettänne niin hyvin vuodesta toiseen.

Schneller Versand

Schneller Versand
Und wunderschöne Ware.

Granit からの回答

Vielen Dank für die schöne Rückmeldung, Patrizia! Es freut uns sehr, dass dir die Ware so gut gefällt und alles schnell bei dir angekommen ist. Viel Freude damit! ✨
Wir freuen uns auf deinen nächsten Besuch!

5つ星のうち3の評価

love your products but shipping takes…

love your products but shipping takes too long. I was ordering gifts for my friends bday and it didn’t come on time, the candle i ordered got to her all melted, so you could work on packing your products. good luck!

2026年8月2日

Granit からの回答

Thank you for sharing your feedback, Polina! We’re so glad to hear you love our products, but we are truly sorry that the shipping delay and melted candle ruined your birthday surprise.

Please send us an email (customerservice@granit.com) with your order number and a photo of the damaged candle. We’d love the chance to set things right for you and your friend as quickly as possible!

Helppo tilata

Helppo tilata, selkeä verkkokauppa.

Hei,

Kiitos palautteestasi! Ihanaa kuulla, että tilaaminen sujui helposti ja verkkokauppamme oli selkeä käyttää.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。