Ingen ansatte ved hvad ting koster, sÃ¥ nÃ¥r man laver en bestilling over telefonen, fÃ¥r man en ubehagelig overraskelse, nÃ¥r man henter sine kager. Dobbelt pris af hvad der blev oplyst. Ingen vil tage... ãã£ãšèŠã
Har tit besÞgt Grannys pÃ¥ Frederiksberg og vÊret tilfreds. Derfor var det en overraskelse, at fÃ¥ serveret en vindtÞr marcipan croissant, som ikke havde set skyggen af marcipan hos deres butik i DragÞr... ãã£ãšèŠã
à rets dÃ¥rligste fastelavnsbolle. Uspiselig, fuldsstÊndig skilt flÞdeskum. En bolle der kun var halvt fyldt. Ved kontakt, var undskyldningen at der altsÃ¥ ogsÃ¥ blev pisket en del flÞdeskum for tiden. Ef... ãã£ãšèŠã
Der trÊnger virkelig til en grundig rengÞring bÃ¥de inde og ude pÃ¥ Gladsaxevej. Selv mine bÞrn pÃ¥peger at alt er slidt og beskidt. Det betyder desvÊrre at jeg er begyndt at fravÊlge stedet, da jeg har... ãã£ãšèŠã
Forkert kage!!
Jeg bestilte en kage hos Grannys House på Frederiksberg tilbage i marts måned i forbindelse med min sÞns fÞdselsdag.
PÃ¥ selve dagen henter min mand kagen om formiddagen og et par timer senere da kagen skal serveres synes jeg godt nok at kagen ser anderledes ud end den jeg bestilte.
Det viser sig så at det ikke er den kage som jeg havde bestilt men en forkert kage vi har fået, hvilket jeg skriver en mail til Grannys House og gÞr opmÊrksom på senere samme dag.
Der går mange dage inden jeg modtager et svar fra Grannys House og det er desvÊrre ikke et sÊrlig brugbart svar, da jeg skriver i Þst og de svarer i vest. Grannys House tilbyder at jeg kan komme en tur forbi SÞborg sammen med min sÞn og få en kop kaffe og kage som plaster på såret.
Eftersom jeg har betalt 500 kr. for en forkert kage (som min sÞn og flere i selskabet desuden ikke kunne lide) er jeg på ingen måde interesseret i en kop kaffe og kage men vil have refunderet nogle af mine penge. Det er nu flere måneder siden og jeg har stadig ikke fået tilbudt en fair lÞsning på dette.
Grunden til den ene stjerne er udelukkende fordi man ikke kan give nul stjerner!
Det er sidste gang jeg har sat mine ben hos Grannys House...Þv for en dårlig oplevelse!
Jeg var taget til Grannys i SÞborgâŠ
Jeg var taget til Grannys i SÞborg efter arbejde. Jeg spÞrger den sÞde og meget kompetente servitrice om jeg må sidde og få en morgenkomplet (jeg var i arbejdstÞj). Hun er hÞflig og siger at selvfÞlgelig må jeg det. Da jeg trÊder ind for at finde et bord, bliver jeg mÞdt af en MEGET nÊsvis og direkte ubehagelig opfÞrsel, fra hvad jeg vil gÊtte er ejeren.
Han sidder midt i det hele ved fÞrste bord op af den lille trappe. Her sidder vedkommende i hvad der ligner et mÞde. Jeg får et surt blik og han gÞr en voldsom bevÊgelse da jeg går forbi. Dette giver mig en fÞlelse af at jeg er beskidt (hvilket jeg ikke var). Jeg fÞlte mig uvelkommen og rigtig dårligt behandlet. Han sender mig et tarveligt blik da jeg står og gÞr mig en overvejelse om jeg skal kÞbe lidt sÊbe med hjem⊠alt i alt super ubehagelig oplevelse og jeg står tilbage med en fÞlelse af at jeg har spildt mine penge og ingen lyst til at vende tilbage. Grannys er ganske enkelt blevet ringere kvalitet og hvis det er denne behandling man skal modtage som betalende gÊst, så er jeg ikke lÊngere interesseret.
Spild af penge
Jeg kÞbte en fastelavnsbolle til 27 kr. der blot var en bolle med nÊsten ingen creme. Jeg er meget skuffet, spild af penge!
Decideret ubehagelig service
Jeg har egentlig vÊret glad for grannies på Frederiksberg i flere år, mest fordi det har vÊret en hyggelig lille oase tÊt på bÞrnehave og skole. Men der er kommet nye folk til som er decideret uhÞflige og ubehagelige. En ting er at caféen sejler mens personalet sidder og drikker kaffe. Noget andet er attituden af at man mest af alt er i vejen og en idiot fordi man opholder sig der. Jeg er fortsat med at komme fordi jeg har tÊnkt alle kunne have en dårlig dag, men sudst jeg var der var servicen så ringe at jeg blev ked af at vÊre der så nu er det sidste gang for mig.
En meget tarvelig oplevelseð€¢ð€¢ð€¢
En meget tarvelig oplevelseð€¢ð€¢ð€¢
Vi spise sandwiches for fÞrste og sidste gang.
90kr pr. Stk.
Indhold:
1: RÃ¥dden og slatten salat.
2: Daggammelt tÞrt brÞd.
3: To halve cherrytomater.
4: SmagslÞs kÞbemayo.
5: Tarvelig skinke, den billige firkantede skinke pålÊg.
6: En Skive ost, helt gummiagtig.
Mere:
Beskidte glas, klisteret gulv.
En generel uhumsk oplevelse.
Mug i ÊbletÊrten
I lÞrdags d. 21. Januar kÞbte jeg en ÊbletÊrte i Grannys house på SÞborg hovedgade. DesvÊrre var jeg meget skuffet da vi spiste tÊrten for der var fyldt af mug. Det er fÞrste gang jeg oplevede det i deres butik, som vi stÞttede i flere år. Meget skuffende. Vi handler ikke der igen.
21 kroner for en sÞlle rosinbolle
21 kroner for en sÞlle rosinbolle. Lagkagehuset giver dem altid med gratis som bÞrnebolle. Avancen må vÊre tårnhÞj.
Dårlig betjening i SÞborg
Dårlig betjening i SÞborg
Et smil, venlighed og imÞdekommenhed ville klÊde personalet, samt brÞd der ikke er tÞrt, og en kaffe der matcher prisen.
KÞbte en julebolle til 30 kr.
KÞbte en julebolle til 30 kr., den var så tÞr, at den var ikke vÊrd at spise. 30 kr. ud i den blå luft, Êrgerligt, så let kommer jeg heller ikke til mine penge. Troede de var blevet bedre, da jeg sidste gang var der kÞbte jeg nÞddekager til en formue, de var også knastÞrre og uspiselige, begge dele var i DragÞr. Hilsen Lotte
LÊkkert brÞd. Elendig, dyr sandwich. Hyggeligt sted
Granny's House pÃ¥ H. C. Ãrstedsvej har virkelig lÊkkert brÞd. Stedet er hyggeligt, sÃ¥ de lidt hÞje priser afspejler nok hyggen og den gode beliggenhed. Betjeningen var venlig og god. Men mÊlken i kaffen var grynet, og deres sandwich levede langtfra op til de 89 kr. En bolle med et papirstyndt lag hummus, œ tomat og lidt rucola. Dertil en hÃ¥ndfuld ristede mandler og lidt grÊskarkerner. De er meget nÊrige med fyldet i deres dyre sandwich. Jeg spiser aldrig mere sandwich hos dér. Men kÞber gerne deres gode halvdyre brÞd, nÃ¥r jeg synes, jeg vil flotte mig lidt
Prisen og kvaliteten hÊnger ikke sammen!
Jeg kÞbte idag 4 stk rosinboller og 2 theboller. Bollerne var meget klÊg, og så er 120 kr. en pris som er for hÞj i forhold til hvad man får for sine penge.
Rigtig gode kager
Rigtig gode kager. Lidt mere pricey, men smagen vÊrd!
Den vÊrste betjening til dato
Nu har jeg gentagne gange handlet i jeres bager pÃ¥ HC Ãrstedsvej, og det er den samme oplevelse hver gang. Dejligt brÞd, men hold da op en ubehÞvlet, arrogant og alt andet end serviceminded personale I har jer. Der skal noget helt sÊrligt til, fÞr jeg skriver en dÃ¥rlig anmeldelse, men den her oplevelse topper alt. Det er synd, de fÃ¥r lÞn for at stÃ¥ med deres mobil og vÊre sÃ¥ ringe i deres service, nÃ¥r man tÊnker pÃ¥, hvor lidt det krÊver, at stÃ¥ i en bager. Hilsen en, som selv har arbejdet i to bagere.
Skuffet og snydtâŠ
Selv om lagkager som jeg bestilt smagte godt så fÞler jeg mig snydt da jeg betalte for 2 lagkager til 15 personer hver og fik lagkager til 10-12 personer hver. Desuden bad jeg om at skrive navn på lagkagerne som ikke blev gjort og hvis det ikke kunne lade sig gÞre så burde firmaet informere mig om det i forvejen
Kan ikke klage over kvaliteten
Kan ikke klage over kvaliteten, men betjeningen pÃ¥ HC Ãrsteds vej er oftest meget dÃ¥rlig. Sure og arrogante medarbejdere (med et par fÃ¥ undtagelser), sÃ¥ vÊlger som regel et andet sted.
Det dyreste bageri jeg har handlet i
Det dyreste bageri jeg har handlet i. Kommer normalt i Lagkagehuset og Holms bageri. Der betaler man ogsÃ¥ en del, men til gengÊld er det ikke verdens mindste boller og kager. Kan desuden tilfÞje at bollerne var helt tÞrre. Min fÞrste og sidste gang i Granny'sâŠ
Rigtig kedelig brunch
Rigtig kedelig brunch, der var ikke det som stod på menukortet .
LÊkker bryllupskage
Jeg bestilte en bryllupskage, som var helt fantastisk lÊkker. Så smukt håndvÊrk og som altid lÊkker smag. Jeg har netop bestilt til min nÊste fest også - og priserne er bestemt ikke dyrere end andre steder, jeg har haft kontakt til. Når jeg lÊser de mange negative anmeldelser, så kan jeg ikke lade vÊre med at tÊnke, om det er en hetz. Personligt sÊtter jeg stor pris på at vi har et lokalt bageri, som adskiller sig en smule fra de mange andre samlebåndsbagerier, der er rundt omkring.
Bryllupskagen som blev en kÊmpe skuffelse
Havde aftalt et mÞde med konditoren vedrÞrende en bryllupskage. Der blev aftalt kage med chokolademousse og pasionfrugt, pasionsfrugt blev anbefalet som konditorens egen farvorit. Der skulle pyntes med marcipanblomster i fine forårsfarver og enkelte friske blomster. Alt blev nedskrevet mens vi talte.
2 timer fÞr afhentning fik vi en opringning, da de ikke helt vidste hvordan den skulle pyntes, men de skulle nok nå det. Ved afhentning fik vi en kage med vores navn men helt forkert pyntet, det viste sig at vÊre mit navn men ikke vores kage. Ny kage kom frem, med marcipan blomster i lilla, stÊrk rÞd, stÊrk gul og grÞnne blade, hvordan kunne mit Þnske misforstås sådan, den lignede et trafiklys. NÊste oplevelse blev ,at indholdet var med hindbÊr i stedet for pasionsfrugt.
Once in a lifetime kagen var en kÊmpe fiasko. Dog ok smag men virkelig uheldig at se på Þv Þv.
Vi skrev en mail til ejeren Rasmus, som efter 5 dage ikke havde svaret og derfor blev ringet op.
Her var svaret, at jeg havde travlt, da jeg var der, selvom jeg ventede 30 minutter på konditoren, og jeg havde ikke ytret, at der skulle vÊre marcipanblomster selvom konditoren sad og skrev ned, desuden sagde de, at jeg også havde ringet hvor en havde skrevet en seddel med mit navn og alle disse sedler havde forvirret, det måtte jeg forstå. Opringningen drejede sig faktisk om hvornår jeg kunne tale med en konditor og ikke en telefonisk aftale om udseende. Altså ingen undskyldning, alt var åbenbart min egen skyld,
Ellers godt brÞd men vi kommer aldrig til, at sÊtte vores ben der igen. Ãrgeligt, at man ikke kan indrÞmme en fej log bare sige undskyld
Jeg synes simpelhen det er for dÃ¥rligâŠ
Jeg synes simpelhen det er for dårlig service. BrÞdet er for tÞrt. Jeg har oplevet konditorerne og chefen snakker dårligt til de unge medarbejder - det er simpelhen ikke i orden. Jeg kunne se den unge pige blev meget berÞrt af det. Spiser aldrig her igen. Plus det ligner ikke, at der er blevet gjort rent i flere år.