レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen ansatte ved hvad ting koster, sÃ¥ nÃ¥r man laver en bestilling over telefonen, fÃ¥r man en ubehagelig overraskelse, nÃ¥r man henter sine kager. Dobbelt pris af hvad der blev oplyst. Ingen vil tage... もっず芋る

Har tit besÞgt Grannys pÃ¥ Frederiksberg og vÊret tilfreds. Derfor var det en overraskelse, at fÃ¥ serveret en vindtÞr marcipan croissant, som ikke havde set skyggen af marcipan hos deres butik i DragÞr... もっず芋る

Årets dÃ¥rligste fastelavnsbolle. Uspiselig, fuldsstÊndig skilt flÞdeskum. En bolle der kun var halvt fyldt. Ved kontakt, var undskyldningen at der altsÃ¥ ogsÃ¥ blev pisket en del flÞdeskum for tiden. Ef... もっず芋る

Der trÊnger virkelig til en grundig rengÞring bÃ¥de inde og ude pÃ¥ Gladsaxevej. Selv mine bÞrn pÃ¥peger at alt er slidt og beskidt. Det betyder desvÊrre at jeg er begyndt at fravÊlge stedet, da jeg har... もっず芋る

䌁業情報

1.5

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

159件のレビュヌ

Kedeligt og ulÊkkert.

Min kone,.datter og jeg spiste brunch i dag i SÞborg. Sikke en kedelig oplevelse. Vi blev tilbudt appelsinjuice,men da maden kom meddelte de at de ikke havde mere. Dette på trods af at vi var nummer 3,4 og 5. kunde i morges. Maden bar prÊg af indkÞbte varer og opvarmet. De ekstra pandekager til 29 kr var også ringe. På mindste 2 af de tilstÞdende borde var der ikke ryddet op fra dagen i forvejen så bordene flÞd med krummet og affald. Det var ulÊkkert. Kommer der ikke igen.

2021幎7月23日
自発的なレビュヌ

Udvalget af kage var stort set kun

Udvalget af kage var stort set kun kokostoppe og cupcakes i de 2timer vi var på kagebrunch og den bedste service vi fik var ved betaling, der gik ivertfald 1time fÞr man kunne vÊlge noget andet kage ind det milde udvalg der var ved ankomst som nÊsten var tomt, hvor efter den time der blev hentet 2kager fra montrene, til en ikke så gavmild pris.

2021幎7月4日

SÅ SKUFFET!

SÅ SKUFFET!
Min fÞrste brunch efter corona vaccine. Det skulle fejres på Grannys, der er altid kvalitet, god service, og lÊkkermad til en billig penge.
Men ikke efter locdown.
Buffeten er hverken varmet eller kÞlet, så Êg og pÞlser, kroketter og pandekager er kolde og kedelige, og yoghurt, smÞr og ost er lunken.
Juice måtte vi bede om optil flere gange.
Servicen udviste ligegyldighed og vi kunne da lige få lidt betjening mellem smÞgpauser og intern sladder.

Så måtte vi ovenikÞbet stå i kÞ for at kunne få lov til at betale 458kr for 2.

Jeg kunne aldrig finde på at smutte fra en regning, men hvis jeg kunne, var jeg gået uden at betale.

Der kommer vi ikke igen!

2021幎6月28日
自発的なレビュヌ

Ringe brunchbuffet og alt alt for dyrt

Havde oplevelsen i dag hos Grannys af en virkelig kedelig, middelmådig brunch-buffet. Kedeligt brÞd, trÊtte og tÞrre pandekager, lidt frugt og pålÊg fra Netto rundt om hjÞrnet.
Jeg kom til at grine, da vi betalte, og det gik op for mig, at “herligheden” kostede 229kr pr mand. Helt obskur hÞj pris ift det man fik.
Jeg har vÊret på Grannys en del gange i lÞbet af årene, men kommer ikke igen, så vil jeg hellere lÊgge mine penge et andet sted.

2021幎6月13日
自発的なレビュヌ

BesÞgt SÞborg, men gÞr det aldrig igen

Man kommer hele vejen fra Odense til KÞbenhavn (SÞborg) og har bestilt brunch, fordi man lÊse alt er hjemmelavet.

Så blir man så skuffet, når man får serveret noget de har kÞbt fÊrdiglavet. Jeg ville have fortrukket kvalitet end kvantitet.

BrÞdet var tÞrt, yoghurten meget syrlig, pandekager kÞbt fra frost, alm. kÞbt cocktailpÞlser, to kÞbe ost, kÞbt spegepÞlse osv. Juicen var fra flaske, ikke engang frisk presset. Det eneste de selv have lavet var scramble Êg, men ikke engang det kunne de komme i mål med.

Kan ikke anbefale dette sted og til 230 kr. per. pers., kunne vi selv have kÞbt noget mere lÊkkert i et supermarked til halv pris.

2021幎5月17日

Tungt og kompakt

Sidste besÞg var ved kÞb af 4 stk fastelavnsboller. Det var en meget tÞr - bastant og kedelig oplevelse, og havde intet med en fastelavnsbolle at gÞre.
Er stoppet med at handle der, hÞje priser og deres brÞd og boller er for kompakt og kedeligt.

2021幎4月5日

Øv - ikke godt nok

Der er 2. Gang jeg har kÞbt fastelavnsboller hos Granny’s i DragÞr til DKK. 42,00 pr. Stk. og altid 2 ad gangen, hvor kagerne ikke har vÊret pengene vÊrd, enten uden smag og sej bund eller med en hvinende sur hindbÊrmarmelade. Jeg spurgte ekspedienten om de var gode idag, da de sidste jeg kÞbte ikke var, det vidste hun ikke, men jeg kunne bare komme tilbage hvis de ikke var. Det gjorde jeg sÃ¥ idag sÞndag, godt nok kun med en af to en kager kÞbt i fredags. Her blev jeg mÞdt med; nÃ¥ jammen det skal jeg bringe videre, ha en god dag. Ikke den bedste kundeservice og bestemt ikke en invitation til at komme igen. Årsagen til at butikken trods alt fÃ¥r et par stjerner er at den fÞrste gang jeg kÞbte 2 kager var de virkelig lÊkre.

2021幎2月14日
自発的なレビュヌ

KÞb dine fastelavnsboller et andet sted

KÞbte 6 fastelavnsboller til 140 kr. Forventningerne var hÞje, fordi vi begge huskede dem som rigtige gode for et par år siden. De var forfÊrdelige! TÞrre - så tÞrre jeg er sikker på de var fra dagen fÞr - og alt for meget dej. Det var nÊrmeste bare en almindelige, tÞr bolle. I dem med marcipan, var marcipanen vitterligt blot et stykke marcipan skåret af en rulle og lagt ind. Desuden fandt vi en Êggeskal i en af dem. Spild af penge, som en anden skriver lÊngere nede, så er de penge bedre brugt på fastelavnsboller i netto.

2021幎2月6日

KÞbte 3 forskelige fastelavnsboller til

KÞbte 3 forskelige fastelavnsboller til nÊsten 90 kr. det var alm. tunge og kedelige boller, den ene havde de godt kommet en klump marcipan i men de var alle tre rigtig dårlige, jeg har ikke noget imod at betale lidt mere hvis det man kÞber også er lidt bedre, men nÊste gang går jeg i Netto og kÞber en pose krydderboller og et glas nutella, det er meget bedre brÞd, smager bedre og meget billiger.

2021幎2月4日
自発的なレビュヌ

Hvis man kunne give 6 stjerne...

Hvis man kunne give 6 stjerne...
Grannys er en "rigtig" bager, dÞren er altid åben når der er persoanle i butikken, ikke noget med vi åbner fÞrst om 5 minutter, den er findes ej heller ikke mange der levere den samme hÞje kvalitet hver gang, om det så er boller, brÞd eller kager. Og altid med et smil. Hvis jeg kÞber brÞd til kontoret fra Grannys skal der kÞbes dobbelt ind.

2021幎2月4日
自発的なレビュヌ

Jeg havde ellers sagt, at nu skulle det vÊre slut....

Jeg havde ellers sagt, at nu skulle det vÊre slut med Grannys i DragÞr....Jeg er fÞr blevet skuffet.

Men idag kÞbte jeg en hindbÊr fragilite kage, og som jeg husker fragilite, sÃ¥ er det noget let og delikat. Denne var svÊr at “angribe” med en kagegaffen. HÃ¥rd, sej og gad vide om den ikke bare var altfor gammel.

NU er det slut!

2020幎12月30日

KnÊkkede en tand

KnÊkkede en tand
Min gode ven Michael knÊkkede for nogen tid siden en tand på en lille jordbÊrtÊrte med chokoladebund, som han havde taget med hjem fra Grannys House. Det han troede var en chokoladebund viste sig imidlertid at vÊre en bageform af metal, som Granny ved en fejl havde overset og glemt at fjerne inden salg. Den lignede grangiveligt en chokoladeform.
Konditoriet har undskyldt fejlen, men de vil ikke erstatte tanden til 9000 kr. Rasmus tilbÞd i stedet en jordbÊrtÊrte uden metalbund til min ven mod at konditoriet fik bageformen retur – den havde min ven jo ikke betalt for. Magen til dÃ¥rlig og arrogant behandling skal man lede lÊnge efter. Som gammel kunde har jeg ellers altid vÊret meget glad for Grannys men efter dette vil jeg aldrig mere anbefale Grannys til familie eller venner. Min ven har anmeldt
Grannys til fÞdevarekontrollen for salg af farlige produkter.

2020幎12月5日

Klar anbefaling

Vi var 21 mennesker til frokost og kage på Grannys. Pga. corona faldt en del fra dagen fÞr, og det var ikke noget problem, hvilket jeg syntes er meget fleksibelt.

Maden var super fin og kagerne var virkelig smukke og lÊkre. Bestemt et sted jeg gerne vil holde et arrangement en anden gang og anbefale til andre.

2020幎10月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ