Grapixo レビュヌ 14

4. 写真通
  5. りェブ ホスティング サヌビス
  6. りェブサむト デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

PRODUKTFOTOGRAFERING Vi exponeras för bilder i alla möjliga sammanhang i det moderna samhÀlle vi lever i. För att nÃ¥ ut och sticka ut i mÀngden ser jag till dina produktbilder Àr av hög kvalitet samt vÀcker intresse. Jag har lÃ¥ng erfarenhet inom digital bild för IKEA, ICA, Asko Cylinda, Lindex, MQ m fl. Och jag samarbetar idag med StockholmNorth som Àr ”worldwide licensee” för klockmÀrket Gant Time. Mina produktbilder har publicerats i bl a Elle, Home, Allers, Feminvest & SvD:s Perfect Guide! Förutom traditionell produktfotografering erbjuder jag Àven video, 360-foto, stop-motion och cinemagraphs. Studion finns i Göteborg men vi samarbetar med kunder i hela Sverige. MATFOTOGRAFERING Att fotografera flaskor Àr en konst i sig, med tanke pÃ¥ glasets reflektioner. Jag skapar snygga reflektioner som visar flaskans form och inget fult kommer med in frÃ¥n studion. Jag ser till att etiketten Àr vÀl belyst och att skÀrpan Àr korrekt (sÃ¥klart). Vid frilÀggningar skapar jag skuggor som gör att flaskan ”landar” och vid kort skÀrpedjup Àr frilÀggningen mjuk i kanterna (vilket mÃ¥nga missar). Flaskfotografering för vinimportörer och vinproducenter samt för mikrobryggerier gör jag bÀst i min egen studio. Vad gÀller kaféer och restauranger kommer jag gÀrna till er och tar med min fotoutrustning och ljus. DÀr kan jag fotografera rÀtterna ni har pÃ¥ menyn. De kan anvÀndas till tryckta eller digitala skyltar, tryckta menyer eller online-menyer samt givetvis för sociala medier. Jag kan Àven fotografera interiören och personalen. WEBB Jag Àr webbutvecklare och bygger snygga, snabba och sÀkra hemsidor för företag. Mitt mÃ¥l Àr att bygga hemsidor som ökar företagets försÀljning med hjÀlp av en beprövad strategi. RETUSCH: Jag har jobbat som bildretuschör i över tvÃ¥ decennier och haft förmÃ¥nen att leverera bildretusch för kunder som IKEA, ICA, Lindex, Volvo, m fl. GRAFISK PRODUKTION: Jag har lÃ¥ng erfarenhet av originalframstÀllning; allt frÃ¥n katalog- och bokproduktion till rollups, visitkort och flygblad. Jag tar frilansuppdrag som bildretuschör och originalproducent. Jag rycker gÀrna in vid produktionstoppar och personalbrist hos byrÃ¥er, fotostudios, tryckerier och liknande. Efter nÀstan 30 Ã¥r (!) i den grafiska branschen hanterar jag tryggt de flesta tekniker.

4.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Anders Àr en varm och trevlig person

Anders Àr en varm och trevlig person som fick mig att kÀnna mig bekvÀm och trygg samt avslappnad i samband nÀr videon producerades. Han Àr professionell och mycket kunnig och jag rekommenderar gÀrna Anders till andra som önskar hjÀlp med att skapa videoinspelningar.

2025幎6月3日

Grapixo からの回答

Stort tack Christina, det var ett nöje att jobba med dig!

5぀星のうち5の評䟡

Anders gjorde en vÀlkomnande video till min hemsida

Anders hjÀlpte mig att filma en introduktions-video till mitt företags hemsida. Vi förberedde frÃ¥gorna till videon i förvÀg, han var med och filmade en av mina förelÀsningar för att fÃ¥ extra material som vi kunde ha med i filmen, och redigerade snabbt filmen med musik, logga och allt klart pÃ¥ bara nÃ¥gon dag. Överlag skötte han allt vÀldigt professionellt och nu har jag en vÀlkomnande och högkvalitativ video pÃ¥ min hemsida som visar tydligt vem jag Àr och vad mitt företag gör. Det hjÀlper mitt företag sticka ut mer och ger en proffsigare kÀnsla pÃ¥ hemsidan! Vill du jobba med Anders sÃ¥ rekommenderar jag honom varmt, dÃ¥ han bÃ¥de Àr vÀldigt trevlig och duktig pÃ¥ sitt jobb!

2025幎5月7日

Grapixo からの回答

Stort tack Anton, det var kul att jobba med dig i detta projekt!

Anders kreativa produktfotografering

Anders kreativa produktfotografering och layout Àr imponerande. Han tillförde nya idéer och förslag hur att exponera våra produkter. Kvaliteten i bilderna Àr utomordentliga in i minsta detalj, vilket vi kommer att ha stor nytta av i vår marknadsföring. Anders Àr mycket lÀtt att samarbeta med och Àr punktlig med sina leveranser. Vi rekommenderar honom på det bÀsta!
Ulf & Kajsa Esberg
Tidéna Watch

2025幎4月2日

Grapixo からの回答

Stort tack, Ulf & Kajsa - mycket trevligt samarbete; kul att ni Àr nöjda!

produktfotografering

Anders har fotograferat bilder till vÃ¥r nya GANT Time kollektion och bilderna hÃ¥ller hög klass med rÀtt skÀrpa och detaljrikedom. Överlag ett mycket bra resultat som vi anvÀnder globalt i vÃ¥r marknadsföring.

2024幎10月16日

Grapixo からの回答

Stort tack Johan, och tack för gott samarbete!

Jag kontaktade Anders för hemsida

Jag kontaktade Anders via rekommendation för hjÀlp med vår hemsida och Àr otroligt nöjd med hans arbete. Han visade stor professionalism, kom med vÀrdefulla förbÀttringsförslag och levererade över förvÀntan. Vi valde till och med att flytta över hemsidan till hans server. Anders strategi och struktur för sÀljande hemsidor bidrog starkt till att presentera Telge Assistans på bÀsta sÀtt. Anders har dessutom hjÀlpt oss med trycksaker på samma höga nivå. Rekommenderas varmt!

2024幎12月16日

Stort tack Daniel! Det Àr ett nöje att samarbeta med er 👍

VÀl genomfört arbete

VÀl genomfört arbete med att bygga vår hemsida och bidrog med många vÀrdefulla tankar lÀngs vÀgen. Bra kÀnsla för design, val av bilder och att spetsa till budskap för att öka tydlighet och göra sidan intressevÀckande. Tack för gott samarbete!

2024幎5月3日

Grapixo からの回答

Stort tack Anders för de fina orden och tack för bra samarbete!

Snabba puckar

Grapixo var snabb på bollen nÀr vi skulle ha fram mÀssmaterial på kort tid. Snabbt, okomplicerat, rÀtt och riktigt - framstÀlldes de önskade originalen för print av produktblad och vepor.

2023幎10月18日

Grapixo からの回答

Tack Måns, för det fina omdömet!

5぀星のうち5の評䟡

Tack för ett bra jobb med SHRIC's nya

Tack för ett bra jobb med SHRIC's nya hemsida! Vi hade behov av en enkel men tydlig hemsida för vår ideella förening och i ett system dÀr vi enkelt sjÀlva kan uppdatera texter - och det levererade Grapixo! Anders var mycket lyhörd och lÀtt att jobba med, allt flöt på smidigt! :-)

2023幎5月1日

Grapixo からの回答

Tack Petra för ditt goda omdöme! Och tack för bra input och bra samarbete!

Hög kompetens SÀljande strategi

Jag vill varmt rekommendera Anders till att göra ert företags hemsida. Anders erfarenhet och kunskap gÀllande hur en bra hemsida ska vara uppbyggd för att få den sÀljande och att lyfta ett varumÀrke har jag redan kvitto på. Jag har fått mycket beröm av mina kunder. De tycker att den Àr anvÀndarvÀnlig, matig och trovÀrdig. Har Àven blivit positivt utmanad av Anders så att vi tillsammans kunnat skapa en riktigt bra hemsida!

Torbjörn KÀllström, ledartrÀnare
Holistic Leadership & Event AB

2023幎2月13日
5぀星のうち5の評䟡

Anders pÃ¥ Simpliweb har hjÀlpt oss med

Anders på Simpliweb har hjÀlpt oss med att skapa en modernare design för vår webbshop. Han har Àven optimerat bilder så att sidan laddar snabbare, vilket Àr suverÀnt! Jag Àr mycket nöjd med vårt samarbete. Anders kÀnsla för anvÀndarupplevelsen samt hans grafiska och tekniska kompetens gör att slutresultatet blir av toppkvalitet!

2021幎9月17日

Grapixo からの回答

Tack Claes! Det var kul och jag hoppas på mer samarbete i framtiden.

5぀星のうち5の評䟡

Simpliweb - proffsig och engagerad hemsidesbyggare

Jag hade stort behov att proffshjÀlp kring att skapa min hemsida då Anders på Simpliweb.se dök upp som en rÀddande Àngel och hjÀlpte mig ur det mörka hålet av vanmakt. Anders har en fantastiskt bra attityd och instÀllning. Han Àr tydlig och klartÀnkt och lyssnar in kundens behov. Trots att jag sjÀlv varit både komplicerad och inte hunnit med det jag borde gjort har Anders visat stort tålamod och tolerans. Jag uppfattar Anders som en mycket service-minded och hjÀlpsam person. Stort tack - vi Àr jÀttenöjda med din insats och kommer alltid återvÀnda till dig vid knepiga förÀndringar av sidan framöver.

2021幎6月13日

Grapixo からの回答

Tack Veronica, roligt att höra! Jag vill Àven tacka för ett gott samarbete med dig och Elina på L.E.V.A! Lycka till med företaget!
Anders

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス