レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Købte en big bag mørtel,den blev bestilt onsdag aften allerede fredag havde jeg den super hurtigt syntes jeg, desuden fik jeg op til flere mail med opdateringer omkring forsendelsen rigtigt fint.Ki... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Købte en bigbag med pyntegrus. God kommunikation og levering til tiden. Næsten da. Ordren blev faktisk leveret dagen før lovet. Når I skriver at I vil kontakte os dagen inden levering, skal I (elle... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kan varmt anbefale Grat.dk Det var nemt at bestille på nettet, jeg valgte levering med forvogn, da vejen jeg bor på er en lille stikvej, jeg blev ringet op en time før levering, jeg havde udlagt køre... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Den bestilte farve grå på granitflisen "Earl Grey" var ikke grå - hverken lys eller mørk - men hvid/grånisteret. Jeg er ikke tilfreds med farven, men vi beholder den, da min kone godt kan lide den. E... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター

当該企業による記述

På grat.dk finder du alt i granit, have og anlægsprojekter. Vi leverer til hele Danmark. Se mere på GRAT.DK eller ring på 50 30 20 87

4.4

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Søndag d 18

Søndag d. 18.09.2022
Annullering af en ordre er ikke en mulighed
Bestilte en big bag med granitskæver, men opdager at det er den forkerte “farve” der er bestilt, hvorfor en mail sendes til kundeservice med ønsket om annullering 10 min. efter bestilling.
Kundeservice er lukket - tlf. er åben mandag-fredag.
Men …. varerne afsendes tilsyneladende også om søndagen, da en mail om dette modtages x timer senere. Nu er det åbenbart ikke grat muligt og annullere ordren mandag, og en returnering er for egen regning. Men vi har jo ikke haft en chance for at annullere/ændre ordren!? udover og sende en mail om søndagen, da vi ikke kunne komme i kontakt med dem før mandag, men Grat.dk kaster blot bolden videre til underleverandøren.
Underlig politik….mon den vil holde i retten?

2022年9月18日
自発的なレビュー
Grat.dk ロゴ

Grat.dk からの回答

Hej Mark

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at vores hurtige levering er kommet på tværs i det tilfælde at i bestiller et fokert produkt og ønsker at annullere ordren.

Sådan foregår det praktiske efter bestilling:
I det sekund ordren er gået igennem på vores webshop, så bliver der automatisk lavet et fragtbrev hos vores fragtfirma, og der bliver automatisk udskrevet et fragtlabel på lageret hos den leverandør der pakker vores Big Bags. De går løbende ud og sætter disse labels på vores Big Bags og stiller dem i lag på en plads til afhentning af fragtfirmaet der hender 1-4 gange om dagen.

De medarbejdere der pakker ordrerne arbejder typisk 05:00 til 15-17 på hverdage, samt nogle lør og søndage, hvis der er mange ordrer i løbet af en weekend.

Det sikrer at vi kan give vores kunder ofte en lyn hurtig dag-til-dag levering.

Vores kundeservice er på arbejde fra mandag til fredag kl. 08:00 til 16:00

Derfor arbejder kundeservice personale helt uafhængigt af de medarbejdere hos vores leverandører som plukker og pakker vores ordrer.

Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis den ikke er nået at blive pakket. Jeg kan se jeres ordrer i går blev plukket lige efter at i bestilte.

Vores setup er lavet automatisk og meget effektivt.
Så ordene pakkes og afsendes ofte så hurtigt, at det desværre ofte ikke er muligt at annullere dem.

Det har således ikke noget som helst med vores politik at gøre, men drejer sig simpelthen om at vi rent praktisk afsender varerne så lynhurtigt, at det i praksis ofte ikke kan nås at annullere en ordre. Det gælder også hvis du bestiller inden for almindelig arbejdstid, da fragtmandne often kommer 4 gange i løbet af en dag for at afhente paller med varer.

Vi har utroligt få annuleringer af ordrer. Vi har tilbudt at i kan sende det forkerte produkt retur til den kostpris vi betaler hos vores fragtfirma.

Hvis vi skulle tilbyde jer at i kunne annullere eller sende retur efter at ordren var blevet afsendt, så ville vi skulle betale for en forgæves levering + returnering af varen til fragtfirmaet og dermed tabe et væsentligt beløb på den ordre.

Det fremgår tydeligt flere gange i bestillingsprocessen hvad man bestiller, samt hvilken farve det er. Ligeledes fremgår det i handelsbetingelserne at man selv skal betale returfragt, og at en ordre kun kan annulleres såfremt at vi ikke har nået at pakke den.

Morten Bennedsen
Direktør, Grat.dk

5つ星のうち3の評価

Earl Grey granitflisen er ikke grå, men grånistret

Emballagen var noget skidt: pallen var i stykker v/ankomst, så jeg måtte pakke dem om på en anden palle og papæskerne var helt møre - formodentlig efter lang tids opbevaring på et udelager. Stikprøver af fliserne ser ud til at være OK.

2022年9月7日
5つ星のうち2の評価

fibertex

varen levede ikke op til mine forventninger

2022年9月6日
Grat.dk ロゴ

Grat.dk からの回答

Hej Maks

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Grat.dk

Jeg er ked af at høre at Fibertex ikke lever op til dine forventninger. Jeg har tjekket med vores kundeservice - men jeg kan ikke se at du har været i kontakt med dem vedrørende det fibertex-produkt du har købt.

Du skal huske at Grat.dk blot er en af mange forhandlere af Fibertex. Så hvis du ikke er tilfreds med selve produktet, er jeg ked af at du ikke har kontaktet os.

Vi håber på at du vil kontakte os, så vi kan finde ud af hvad du er utilfreds omkring vedr. Fibertex.

Morten Bennedsen
Direktør, Grat ApS