Super god oplevelse, hun var så sÞd og imÞdekommende. Behandlede os super godt. Kan kun anbefale det, var i Esbjerg
Vores lille familie var inde ved Gravidklinikken i Kolding i lÞrdags og her blev vi mÞdt af dejlige lokaler, en skÞn ro og en utrolig dygtig jordemoder/sonograf. Hun fortalte hvad vi skulle se og hv... ãã£ãšèŠã
Super flink personale der kunne tage mig akut ind til scanning. SÞd behandler som forklarede alt super professionelt i mens hun scannede og som tog sig tid til at sikre sig at jeg blev hÞrt og sikrede... ãã£ãšèŠã
Super sÞd og grundig personale Super sÞd og grundig personale. Vi var inde til en kÞnsscanning, hvor vi blev taget pÊn imod af Beinta. Hun var venlig og imÞdekommende. Super dygtig til at vise o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gravidklinikken tilbyder ultralydsscanninger, akupunktur og Jordemoderkonsultation for gravide med lokationer i Esbjerg og Kolding. Vi udbyder bl.a. fÞlgende scanninger; tidlig tryghedsscanning, kÞnsscanning, tilvÊkstscanning, misdannelsesscanning samt 3d/4d scanning fra vores scanningsklinikkerne i Esbjerg og Kolding. Endvidere udbyder vi jordemoderkonsultation samt akupunktur mod barnlÞshed (fertilitet), akupunktur mod graviditetsgener og barselsgener, modningsakupunktur, akupunktur mod menstruationsproblemer samt hindelÞsning for at igangsÊtte fÞdslen, fra vores klinik i Esbjerg. Book jeres tid på Gravidklinikken.dk - vi glÊder os til at se jer.
Gl Guldagervej 2, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
- info@gravidklinikken.dk
- gravidklinikken.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super god oplevelse
Rigtig sÞd og sÃ¥ dygtig til deresâŠ
Rigtig sÞd og sÃ¥ dygtig til deres arbejde, kan klart anbefaleð
Kan kun Anbefales?ð¥°
Fantastisk oplevelse mega dejligt sted, det var vildt hyggeligt og jordemoderen var mega sÞd og dygtigâ€ïž
Meget sÞdt og informerende personale
Meget sÞdt og informerende personale. Rigtig god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.
Fantastisk klinik
Vi blev godt modtaget og kom ind i dejlige rolige og Êstetiske omgivelser og fik en fantastisk behandling
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse! Rigtig sÞd og professionelt, en meget grundig scanning og en tryg atmosfÊre hele vejen igennem. Vi fÞlte os i de bedste hÊnder og kan varmt anbefale klinikken
Virkelig god oplevelse
Virkelig behagelig oplevelse med enormtâŠ
Virkelig behagelig oplevelse med enormt god modtagelse, afslappet stemning og sÃ¥ dygtig, sÞd og rar personale. Takð¥°
Helt fantastisk oplevelse tilâŠ
Helt fantastisk oplevelse til kÞnsskanning i Esbjerg. Dejlig atmosfÊre og en ro som var så behagelig.
Helt klart anbefales til andre
Virkelig god og tryg oplevelse
Virkelig god og tryg oplevelse. Vi fÞlte os godt tilpasse og godt taget imod. De var gode til at forklare hvad vi så og give gode råd. KÊmpe anbefaling
Super sÞd og grundig personale
Super sÞd og grundig personale
Super sÞd og grundig personale.
Vi var inde til en kÞnsscanning, hvor vi blev taget pÊn imod af Beinta.
Hun var venlig og imÞdekommende. Super dygtig til at vise og fortÊlle.
Kan kun anbefale stedet hvis man Þnsker scanninger âïžâïžâïžâïžâïž
Den perfekte oplevelse
Vi var til kÞnsscanning og havde to bÞrn med på 4 og 6 år, og de blev inddraget så godt - kunne stille alle deres spÞrgsmål og var en del af det, lige som håbet.
Der var en sÃ¥ god ro under scanningen og vi fÞlte os bare rigtig godt tilpas i rammerne ð¥°
KÊmpe anbefaling herfra!
FÞrste gang vi prÞver en privatâŠ
FÞrste gang vi prÞver en privat scanning og det var da en fantastisk oplevelse - dejlig stemning og hyggelige omgivelser. Rigtig fedt med forklaringer af det hele og massere af billeder med hjem 𥰠Kan kun anbefale stedet ð
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Behagelig, rolig og fortÊllende jordemoder.
Fantastik oplevelse og virkelig god tidâŠ
Fantastik oplevelse og virkelig god tid til at gå alt igennem og forklare godt.
100 stjerner her fra!
Dejlig oplevelse!
Vi fÞltes i modsÊtning til en anden klinik vi har prÞvet (altså ikke gravidklinikken)
at der var tid til os og vores baby! Selvom det kun lige er blevet en baby (tidlig scanning)
Det var virkelig dejligt. Der var god stemning, scanningsdamen var vildt sÞd og snaksagelig! Jeg ville Þnske i havde flere tider tilgÊngelige sÃ¥ vi ogsÃ¥ kunne booke en kÞnsscanning hos jer â€ïž
Had an amazing experience at the clinicâŠ
Had an amazing experience at the clinic doing my first early scanning. They also reply to emails very quickly and the midwife in Esbjerg is very sweet and professional.
Selvom det var triste nyheder
Selvom det var triste nyheder, blev det leveret med stor omsorg og professionalisme, og god vejledning til hvad der nu skulle ske .
En tryg og god oplevelse
En tryg og god oplevelse - hvor man som fÞrstegangs gravid fÞler sig taget godt imod, mÞdt i bekymringer, spÞrgsmål og alle de fÞlelser der kommer med to streger på en pind og alt det efterfÞlgende.
En fantastisk oplevelse
En fantastisk oplevelse. Vi blev mÞdt med den bedste guidance og grundighed. Og vi fÞlte os trygge hele vejen igennem. Vi glÊder os til at komme tilbage igen!