レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Utrolig hyggelig scannings klinik, varm og imÞdekommende jordmoder vi blev mÞdt af som tog sig god tid til at fÃ¥ de bedste baby billeder. Vi fÞlte os helt trygge hele vejen igennem 3d/4d scanningen. V... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkelig en dejlig og professionel oplevelse. Vi blev scannet af Carina som var utrolig venlig og imÞdekommende. Jeg vil hel klart anbefale stedet 👍🏌

䌁業が回答したした

Min mand og jeg har vÊret til 14. ugers kÞnsscanning hos Sarah. Vi oplevede hende som yderst professionel, og vi fÞlte os meget trygge hos hende. Sarah var utrolig dygtig og lavede en meget omhyggeli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil varmt anbefale Vejle Scanningsklinik. Fra det Þjeblik vi trÃ¥dte ind ad dÞren, fÞlte vi os utrolig trygge og godt taget imod. Carina skabte en rolig og behagelig atmosfÊre, og vi mÊrkede virkel... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療画像蚺断センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Vores vision. Tryg graviditet er en god start på familielivet. Det er vigtigt, at alle fÞler sig godt tilpas og trygge i deres graviditet, derfor tilbyder Vejle Scanningsklinik en rÊkke forskellige graviditetsscanninger. Vores dedikerede jordemÞdre er stolte af at betjene Vejle og de omliggende områder med professionelle graviditetsscanninger. Håbet er, at vores viden kan bidrage til Þget tryghed og enestående oplevelser. Personalet hos Vejle Scanningsklinik er altid uddannede jordemÞdre og certificerede sonografer, dette er med til at sikre jer kyndig og faglig vejledning. Så uanset om du Þnsker at opdage dit barns kÞn, sikre en sund tidlig udvikling, eller skabe smukke minder gennem 3D/4D scanning, er Vejle Scanningsklinik et oplagt og sikkert valg. Vi fÞlger DSOG og DFMS retningsliner. Faglighed i top Uanset om du er på udkig efter tryghed i den tidlige graviditet, eller en unik familieoplevelse med kig ind til det kommende familie medlem, garanterer vi at du altid mÞder uddannet og specialiceret jordemÞdre og sonografer hos os. Klar til at imÞdekomme dine behov. Vi ved at der er mange ting, der har betydning for billedekvaliteten, moderkagens placering, mors vÊvstype, mÊngden af fostervand og barnets samarbejdsevne. Hvis vi vurdere det kan gÞres bedre, tilbyder vi altid en omscanning. Det er for os faglighed i top.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

54件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Virkelig en dejlig oplevelse

Jeg vil hel klart anbefale stedet 👍🏌

2026幎3月27日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse <3<3 Vi er virkelige glade for at hÞre at din oplevelse og vores mål stemmer overens :D det er så vigtigt at man får en god starte ;)

Utrolig hyggelig scannings klinik

Utrolig hyggelig scannings klinik, varm og imÞdekommende jordmoder vi blev mÞdt af som tog sig god tid til at få de bedste baby billeder. Vi fÞlte os helt trygge hele vejen igennem 3d/4d scanningen. Vi fik flotte billeder samt video med hjem. Kan varmt anbefale et (eller flere) besÞg her til.

2026幎3月9日

Vejle Scanningsklinik からの回答

TAK TAK TAK. :D vi gÞr altid vores bedste for at nå i mål med vores 3D scanninger. Vi kan ikke bestemme hvordan de små ligger men vi gÞr os umage med at opnå det bedst mulige resultat. tusinde tak for jeres anmeldelse, den betyder meget for os.

kÞnsscanning

Sarah var utrolig dygtig og lavede en meget omhyggelig scanning, samtidig med at hun forklarede barnets tilstand under hele scanningen.

2026幎2月19日

Vejle Scanningsklinik からの回答

tusinde tak for at i har taget jer tid til at skrive en flor anmeldelse vi er meget taknemlige, og vÊrdsÊtter virkelig jeres stÞtte. Vi er meget glade for at hÞre i have en dejlig oplevelse TAK

Fantastisk oplevelse

Jeg er så glad for at vi valgte at få foretaget en tidlig scanning hos dem! Vi var inde ved Carina, som var rigtig god til at guide os, og gÞre oplevelsen helt speciel og lÊrerig.
Vi fÞlte os virkelig taget godt om, samt var hun helt vildt god til at tage nogle fine billeder af baby.

2026幎2月6日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Hej Mathilde 1000 tak for din anmeldelse :D Vi er meget glade for at i har haft en god oplevelse.

Vi har vÊret der 3 gange og fÞlt os

Vi har vÊret der 3 gange og fÞlt os velkommen er godt taget imod hver gang. Kan varmt anbefale stedet.

Hilsen en fÞrste gangs far.

2026幎1月17日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Dejligt med en kommende fars tanker on anbefalelser , vi Þnsker jer alt godt i graviditeten

Har vÊret der 2 gange og begge gange

Har vÊret der 2 gange og begge gange var helt fantastiske oplevelser. Virkelige gode til at forklare og de får en til at fÞle sig tryg.

2026幎1月2日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Tak for anmeldelsen, Kommunikation er en svÊr kunst, derfor er vi glade for i oplever vi er gode til at forklare ;D Vi bruger gerne ekstra tid på at forklare hvad vi ser ;)

Vidunderlig service

Vi har både fået vores tidlige kÞnsscanning og vores 3D scanning hos Vejle Scanningsklinik, og vi kan kun komme med vores varmeste og bedste anbefalinger. Det har begge gange vÊret utroligt professionelt, samtidig med at man har fÞlt sig så godt taget af og det har bare vÊret en god oplevelse alt i alt.

2025幎12月26日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Tak for dine ord de varmer :D vi bestrÊber os virkelig for at give en god og tryg oplevelse i en fÞlsom tid. Vi er meget glade for i har haft en god oplevelse <3 Vi Þnker jer en god graviditet .

En varm anbefaling

Er kommet der gennem hele min graviditet, lige fra fÞrste scanning i uge 6 til 3D scanning i tredje trimester. Både min partner og jeg har vÊret meget tilfredse med at vÊre til scanning hos både Sarah og Carina. Man fÞler sig set, hÞrt og de svarer på alle spÞrgsmål. Hos dem er der ingen dumme spÞrgsmål, en super nem tilgÊngelighed og altid nemt at få tider der passer ind i en hverdag. Alt i alt et dejligt sted at komme gennem hele graviditeten

2025幎12月2日

Vejle Scanningsklinik からの回答

TUSINDE tak for den SkÞnne anmeldelse. Det betyder meget for os at hÞre om jeres oplevelse. Vi er meget taknemlige for at jeres oplevelse stemmer overens med vores vision og mål for klinikken :D vi Þnsker jer alt det bedste, og god vind til fÞdslen . Sarah & Carina

Bedste oplevelse!

Vil klart anbefale Vejle scanningsklinik! Jeg blev kÞnsscannet ved Carina sammen med min kÊreste, og det var den mest positive og trygge oplevelse jeg har prÞvet.
Hun var super nÊrvÊrende, og vi fÞlte bare at vi blev taget i hånden af de bedste hÊnder hele vejen igennem. Tak!

2025幎11月29日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Hej Christina Tusinde tak for din anmeldelse, den betyder virkelig meget for mig . Og gÞr en kÊmpe forskel :) jeg Þnsker Jer en fantastisk graviditet. mvh Carina

Varmeste anbefaling

Jeg vil varmt anbefale Vejle Scanningsklinik. Fra det Þjeblik vi trådte ind ad dÞren, fÞlte vi os utrolig trygge og godt taget imod. Carina skabte en rolig og behagelig atmosfÊre, og vi mÊrkede virkelig, at hun tog sig tid til vores spÞrgsmål. Selve scanningerne foregik professionelt og nÊnsomt, og vi gik derfra med en fÞlelse af ro, da hun var god til at forklare og snakke med os. Det var en rigtig dejlig oplevelse.

2025幎11月26日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Hej Signe tusinde tak for den meget fine anmeldelse, jeg er glad for det var din oplevelse, da det lige prÊcis er det Vi prÞver at opnå i vores lille klinik. de bedste tanker herfra kh Carina

ANBEFALES!

Vi blev scannet af Carina.
Det er vores fÞrste barn! Og vi fik en tidlig scanning. Carina var mega god til at forklare om det hele, skabe ro og tryghed.
Kommer helt sikkert igen når jeg er lÊngere i gravidliteten⭐

2025幎8月23日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Tusinde tak fordi du deler din oplevelse, Jeg er SUPER glad for at du har fÞlt dig tryg det betyder bare alt i en graviditet, hvor meget er sårbart <3 kram Carina

Vi kom ind til til tiden 👍
Stedet udtrykker ro, og tryghed.
Super sÞd og imÞdekomme personale. (1 person) Hun gjorde alt hvad hun kunne, men baby ville ikke hjÊlpe til!
Så hun sagde at vi kunne komme igen 11.20. Jeg skulle drikke noget med sukker også bevÊge mig en masse.
Som sagt så gjort😀
2 gang. Kunne hun så se kÞnnet 100% og hun fortalte at det var en dreng.
Fik den sÞdeste kanin bamse med hjem med en hÞjtaler hvor babys hjerterytme er på.

2025幎8月16日

Vejle Scanningsklinik からの回答

jeg takker mange gange for kampen og den skÞnne anmeldelse :D super dejligt nÃ¥r ting lykkes til sidst. Ønsker jer alt det bedste, <3<3<3

Oplevelsen var rigtig god og servicen

Oplevelsen var rigtig god og servicen var i top.

Carina gjorde et rigtig godt arbejde og fik os til at fÞle meget tryg fra start af. Kan klart anbefales.

2025幎3月14日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Tusinde tak for at i har brugt tid på at stÞtte vores lille klinik.

En kÊmpe varm anbefaling herfra!

En kÊmpe varm anbefaling herfra!
Vi har i vores graviditet vÊret på klinikken 5 gange (tidlig scanning, kÞnsscanning og 3D scanning), hvor vi er blevet scannet af Carina. Altid gode forklaringer og en fÞlelse af tryghed og imÞdekommenhed. Der tages god tid til scanningerne og vi er altid gået derfra med en god fornemmelse.
Skulle vi i fremtiden blive gravide igen, ville vi klart vÊlge Vejle Scanningsklinik 🫶🏻

2025幎3月9日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Jeg bukker og Takker mange gange LÊrke <3 det har vÊret en fornÞjelse at fÞlge jer , glÊder mig til at ser jer igen.

Virkelig god oplevelse

En meget rar, behagelig og tryg oplevelse. Vi fik en tilvÊkst scanning. Meget forklarende, havde en tydelig faglighed og var bare et rart menneske med en forståelse for at vÊre fÞrstegangs gravid med spÞrgsmål og lidt usikkerhed.

2024幎11月2日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Tak faglighed er meget vigtig og en grundkerne for os. og vi er glade for at den kan mÊrkes. Tusinde tak for at dele din oplevelse med andre gravide, det betyder meget for os og giver vores jordemoder/sonograf mission mening kh Carina og Sarah

Perfekt oplevelse

Perfekt oplevelse! Så professionelt et sted. Vi fÞlte os trygge og fik en varm og imÞdekommende behandling! KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎11月2日

Vejle Scanningsklinik からの回答

TAK !!! vi er meget taknemlige for at i vil dele jeres oplevelse, men endnu mere taknemlige for at at jeres oplevele var i tråd med det vi prÞver at skabe kh Carina & Sarah

AnbefalelsesvÊrdig

Et rigtig godt sted med professionel og omsorgsfuld behandling. Vi fik en fÞlelse af at der er styr på fagligheden, og det hele virkede meget grundigt, hvilket er vigtigt for os.

2024幎10月11日

Vejle Scanningsklinik からの回答

Hej Signe tak fordi du deler din oplevelse med andre, det betyder meget for og at VORES gravide fÞler sig taget godt af, omsorg, tryghed og faglighed er målet de varmeste tanker fra os <3

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。