SÞren Stiller driver dette risteri, cafe, kaffeskole. Det er virkelig en fornÞjelse at kommer her, nye lokaler bevaret i gammel/rÃ¥ stil. De 2 kafferistere fra Giesen stÃ¥r centralt placeret i rummet og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det var en så hyggelig cafe og sevisen var helt i top. Og så sÞde og skÞnne mennesker de tager sig virkelig tid til deres kunder og MADEN den er helt i top !!! 100% anbefales
Byens bedste kaffe! Fremragende og nÊrvÊrende betjening med masser af passion for produktet i alle dets former. Ejeren er en Êgte hÃ¥ndvÊrker, der har investeret sÃ¥ meget af sit liv i faget for at neto... ãã£ãšèŠã
Jeg tror ejeren har en VOLDSDOM! KÊmpe egoist, forfÊrdelig behandling af kunder og middelmÃ¥dig kaffe. Tilsidesatte kundens behov og var bange for overhovedet at spÞrge om jeg mÃ¥tte fÃ¥ mÊlk i kaff... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var en sÃ¥ hyggelig cafe og sevisenâŠ
Det var en så hyggelig cafe og sevisen var helt i top. Og
Sindssyg dårlig kundeservice
Sindssyg dårlig kundeservice
Sindssyg dårlig kundeservice. De fralÊgger sig alt ansvar. Hverken restauranten Great Coffee eller Wolt heraf medarbejderen "Heba" har taget ansvar. De er fuldstÊndige ligeglade med deres kunder.
Vi skulle have leveret frokost til et event for både deltagere og medarbejdere. Efter vi har ventet 45 min på frokosten, uden information omkring forsinkelse, måtte vi selv ringe og aflyse det og kÞbe mad et andet sted.
KOMMER ALDRIG TIL AT HANDLE VED GREAT COFFEE eller WOLT igen.
Arrogant og ubehagelig ejer
Arrogant og ubehagelig ejer, der burde holde sig langt vÊk fra kundekontaktâŠ
Byens bedste kaffe
Byens bedste kaffe! Fremragende og nÊrvÊrende betjening med masser af passion for produktet i alle dets former. Ejeren er en Êgte håndvÊrker, der har investeret så meget af sit liv i faget for at netop du og jeg kan få et sublimt afkast af hans erfaring og kompetencer. SÞren er kompleks og fantastik ligesom sin kaffe!
Bedste kaffe jeg har smagt
Jeg går sjÊldent på kaffehuse for at drikke kaffe. Jeg opsÞger derimod de bedste bÞnner til Harioen herhjemme. De absolut bedste ethiopiske bÞnner fandt jeg i går på Great Coffee. Alene et kik ned i posen er en oplevelse. De mest flotte og perfekte bÞnner, jeg nogensinde har set. Men udseendet gÞr det ikke alene. Det er simpelthen den bedste kaffe, jeg nogensinde har smagt.
Forud for kÞbet modtog jeg kyndig vejledning fra medarbejderen. Den slags service kan jeg godt lide.
PTSD
Utrolig ubehalig ejer. Gik der fra med postraumatiskstress... Hvis man skal gÞre selv en tjeneste, så ikk kom
Jeg tror ejeren har en VOLDSDOM!
Jeg tror ejeren har en VOLDSDOM!
KÊmpe egoist, forfÊrdelig behandling af kunder og middelmådig kaffe.
Tilsidesatte kundens behov og var bange for overhovedet at spÞrge om jeg måtte få mÊlk i kaffen, fordi ejeren var så truende i hans adfÊrd!
NOT GREAT COFFEE AND NOT A PLACE TO GO!!!
Super arrogant betjening
Mage til sur og arrogant betjening skal man lede lÊnge efter.
Indehaveren var decideret ubehÞvlet.
Kaffen var bestemt ikke "great".....
Kommer aldrig igen.
....ps: så fÞrst anmeldelser på Trustpilot EFTER besÞget. Skulle nok have tjekket inden. Måske skulle indehaveren også lige tage et kig...
Arrogant betjening og middelmådig kaffe
Arrogant, tenderende til ubehÞvlet betjening af indehaveren. Never again!
PS så er kaffen heller ikke bedre...
Super service, kaffe og stemning!
Har jeg smagt en bedre kaffe? NÊppe!
FÃ¥r jeg super service hver gang? Ja!
Er det Starbucks? Nej, heldigvis ikke!
Er man til Starbucks, Baresso eller nogen af de steder, så tag derhen, men vil man have super kvalitetskaffe, så skal man forbi SÞrens GreatCoffee!
Jeg har aldrig oplevet dårlig service, tvÊrtimod. Folk bliver fornÊrmet over, at de ikke kan få disko-kaffe hos SÞren. Der er der heldigvis en Baresso ikke så langt derfra, som kan hjÊlpe disse stakler.
Jeg beder heller ikke om dressing på en Êgte italiensk pizza eller drukner min sushi i soya, nej kvalitet behandles derefter.
Ingen er jo i nÊrheden af at levere den kaffe og oplevelse, som SÞren leverer.
Håber virkelig, at de folk, der brokker sig herinde finder et andet sted, så vi kan bevare den gode stemning hos GreatCoffee.
HÞjrÞvet betjening, bitter smaglÞs kaffe og kedelige lokaler
Vi bestilte en Americano og en Espresso - begge med bare ét shot. Fik besked om at det ikke var muligt med ét shot i en Americano - serveres kun med to shot's. Og det lyder jo underligt - at man godt kan lave én slags kaffe med kun ét shot - men ikke en anden slags. Nå - jeg spÞrger om det er muligt at få lidt mÊlk til - og det er sandelig muligt. Vi får den bestilte kaffe - men den medfÞlgende mÊlk er kold, lige fra kÞleskabet. Som jeg havde forventet, er Americanoen med de to shot's alt for stÊrk for min mave. Jeg går derfor op til disken, og spÞrger om jeg kan få en smule varmt vand. Svaret er et gnavent nej - om jeg tror de kan tjene penge på at levere varmt vand til kunderne. Jeg forklarer at min mave ikke kan tåle stÊrk kaffe - og får så dog udleveret lidt varmt vand. Nå - vi sÊtter os for at nyde kaffen. Min partners espresso smager ikke sÊrlig meget af kaffe - men af et eller andet ubestemmeligt. Min Americano er meget bitter - og ligeledes med kun meget svag kaffesmag - som om bÞnnerne ikke er blevet ordentligt ristet. Både min partner og jeg har smagt masser af espresso m.m. på både danske og udenlandske cafeer - men denne såkaldte kaffe hos "Great" er den absolutte bundrekord. Aldrig har vi smagt noget så karakterlÞst - det minder slet ikke om Espresso el. Americano. Dertil kommer nogle ucharmerende lokaler - kolde, sterile, uden hygge - og med umagelige mÞbler bestående at hårde taburetter el. hårde trÊstole. Betjeningens kvalitet svarer til lokalerne - koldt og upersonligt. Men jeg forstår egentlig godt at de er sure: At skulle gå i så kedelige lokaler dag ud og dag ind - og så oven i kÞbet drikke elendig kaffe. Man får jo helt ondt af dem. Mit råd er: Gå på kaffebar et andet sted - få jer noget hygge og en kaffe som ikke bare er bitter - men som smager af KAFFE!
No bad beans here all great flavor forâŠ
No bad beans here all great flavor for your choice.
LÊkker kaffe og hyggelig indretning
Hold da op en arrogant og uvenligâŠ
Hold da op en arrogant og uvenlig betjening jeg fik af indehaveren. Medarbejderne virkede skrÊmte og decideret bange for indehaveren, som i Þvrigt gav en af de ansatte en overhaling i vores påhÞr. Totalt dårlig stil.
Super dårlig stemning på stedet, alt andet end hyggeligt.
Jeg kommer aldrig igen.
online bestilling!
Bestilte noget espressokaffe helebÞnner, som iÞvrig smager sublimt. Hurtig levering, forsvarlig pakket ind, ikke noget at klage over. Det er ikke sidste gang jeg handler her! Superb!
LÊkker kaffe og fed indretning
Greatcoffee er et interessant navnvalg
Hej "Greatcoffee"
Det er en måneds tid siden min kÊreste og jeg var inde hos jer. Det var faktisk vores fÞrste gang inde på et "rigtigt" kaffested og vi glÊdede os idet vi havde fået anbefalet stedet af en ven. Kaffen var god, men det var en ringe trÞst ovenpå en ussel service fra en af medarbejderne. Jeg bestilte kaffen og gik kort på toilettet mens min kÊreste ventede. Kaffen blev sat frem på disken lidt efter mens jeg var vÊk. Min kÊreste kendte ikke navnet på kaffen jeg havde bestilt (som i Þvrigt var et langt udenlandsk ord som jeg ikke havde set fÞr), og da hun fortalte at hun ikke vidste hvad jeg havde bestilt, men at jeg var på vej, blev hun snakket ned til og pinliggjort fordi manden blev ved med at presse på. Han kaldte hende praktisk talt dum fordi hun ikke vidste hvad hun havde bestilt. Problemet var bare at jeg havde bestilt det, og så mener jeg ikke at det er en måde at snakke til en kunde på, lige gyldigt hvor meget eller lidt de ved om kaffe. Det endte med en trÊls oplevelse og det er bestemt ikke et sted jeg vil anbefale til nogen som ikke har fået karakteren 7 eller hÞjere i kaffeviden.
OpblÊst og sur service
Jeg vil starte med at sige at stedet virker kÞligt, både af udseende og af betjening.
Vi blev mÞdt af en mut og arrogant Barrasta, kaffen var ikke noget sÊrligt og vi sad på trÊstole som var ikke det mindste behagelige.
Hvis jeg skal på kaffebar vil jeg gerne sidde behageligt og i det hele taget mÞdes af et venligt personale.
Jeg vil sige det var Kejserens nye klÊder. OpblÊst.
Jeg kommer der ikke igen.
à ndsvag betjening
à ndsvag betjening, medarbejdere som ikke kunne finde ud af at steame mÊlk, meget meget dårlig iskaffe, som smagte surt og bittert, arrogant ejer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã