Green Box Self-Storage レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over GreenBox Zevenaar. De opslag ligt op een mooie, rustige locatie en is bovendien vlak bij de snelweg, waardoor deze goed bereikbaar is. Ik huur hier al sinds de opening en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alles online kunnen regelen. Ging echt super makkelijk. Alles is aanwezig om je spullen te verplaatsen. Er stonden 2 grote trolleys waar we alles konden opzetten. Zo ging het lekker snel. Ruime lif... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Op eenvoudige wijze een box kunnen huren met als welkom tijdelijk een fikse korting op de maandhuur.Contact gaat makkelijk via de app...en met reageren zijn ze snel..En de toegang tot je box gaat heel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Op de ochtend van de dag dat ik de box nodig had volledig online geregeld. Twee vragen werden telefonisch op klantvriendelijke wijze snel beantwoord. ‘s Avonds konden de spullen er direct in. Zeer tev... もっと見る

企業情報

1. セルフストレージ施設
  2. ・
  3. 引越し・倉庫保管業
  4. 記録保管施設
  5. 保管施設

当該企業による記述

Bij Green Box Self Storage huur je eenvoudig een schone, veilige en duurzame opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Ideaal voor de opslag van je inboedel, webshopvoorraad, bedrijfsinventaris, archief of seizoensspullen. Je huurt al vanaf 1 maand en hebt daarna de vrijheid om dagelijks op te zeggen. Dankzij onze app heb je iedere dag toegang van 07.00 tot 23.00 uur en parkeer je direct voor de ingang. Green Box staat voor moderne en hoogwaardige self-storage met uitstekende service en maximale flexibiliteit. The green way of self-storage. 💚

連絡先

過去12か月のレビュー数: 70件

レビューを書く

Prima opslag ruimte.

Prima opslag ruimte.
Volautomatisch toegankelijk en indien nodig persoonlijk contact met beheerder via telefoon of bericht.
Prima communicatie met Tom en goede feedback bij technische problemen of storingen.
Enige min punt: Amper verluchting in combinatie met on geïsoleerd dak = heel warm in de zomer, zeker op verdiep 2.

5つ星のうち5の評価

Ik ben erg tevreden over GreenBox…

Ik huur hier al sinds de opening en het bevalt me nog steeds uitstekend. Alles is netjes geregeld en Tom is altijd vriendelijk, behulpzaam en staat klaar als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare opslagruimte!

fijn contact gehad

Heel fijn contact gehad. Ik wilde namelijk per 1 september een Green Box huren wat via de website niet kon. Toch even gebeld en de man die ik sprak heeft voor mij geregeld dat het alsnog per 1 september kon ingaan. Ik heb de opslag zelf dus nog niet gezien, maar op alle vragen die ik had is duidelijk antwoord gegeven.

2026年7月17日
5つ星のうち5の評価

Greenbox is heel schoon en veilig

Greenbox is heel schoon en veilig. Dankzij strenge controles is het niet mogelijk om gevaarlijke stoffen op te slaan. Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor tijdelijke of langdurige opslag.

5つ星のうち5の評価

Wij zijn erg tevreden over Green Box…

Wij zijn erg tevreden over Green Box Nijverdal.
Je kunt er 24 uur per dag in als je dat zou willen , het is schoon en erg netjes. En belangrijk is dat het droog is voor je spullen.
De eigenaar is snel in het reageren en regelen.

2026年7月22日

Dichtbij en vertrouwd

Nu 4jaar gebruikmakende van Green Box tijd voor een pluim. Het is een heel fijn bedrijf met prettige en meedenkende medewerkers.
Schoon, opgeruimd, gemakkelijk toegankelijk, en een gemakkelijke overzichtelijke app.
Ga zo door!

2026年7月14日
5つ星のうち4の評価

Goed opslagruimte

Het is een mooie opslag,voor ons een ruimte om je spullen kwijt te kunnen.
Er zijn transportmiddelen aanwezig om je spullen naar je ruimte te vervoeren. Lampen springen automatisch aan en de radio is altijd gezellig aan op de achtergrond. Het is schoon en goed onderhouden pand.

5つ星のうち5の評価

Een paar jaar geleden hadden wij een…

Een paar jaar geleden hadden wij een ruimte nodig om tijdelijk iets op te slaan.
Nu heb je wel de bekende opslag units.
Maar wij zochten eigenlijk iets in onze woonplaats.
Na wat googlen en vragen kwamen we uit bij Greenbox.
Contact opgenomen.
En we werden gelijk netjes geholpen.
Van de eerste info tot het in ontvangst nemen van de box.
Na een tijdje bleek de box te klein.
Wij informeren of er een grotere vrij was.
Geen probleem.
Op gegeven moment hadden we de box niet meer nodig.
En we konden het zonder problemen opzeggen.

Sinds een kleine maand zocht ik weer tijdelijke ruimte.
Ik hoefde niet te zoeken.
Ik nam direct contact op met Greenbox.
En ook nu was het weer zo geregeld.
Al met al huren bij Greenbox is een heerlijk heid om te doen

5つ星のうち5の評価

Perfecte opslag met vriendelijke Tom!

Perfecte opslag met Tom de Keijzer als contactpersoon die graag met je meedenkt. Wil je eerst even kijken? Geen probleem! Wil je later wisselen voor een grotere opslag? Ook geen enkel probleem! Tom staat direct voor je klaar! Dus perfecte klantenservice 💪🏼👍🏼 Ook alles schoon en karren te gebruiken voor je spullen heen en weer te rijden!
Opslag ligt direct aan de afrit Zevenaar aan de A12 dus heel makkelijk te bereiken.
Piepklein minpuntje, er is geen wc. Dus als je van ver komt en je bent er lang bezig, ophouden geblazen 😅
Zeker een aanrader! Maak er tot op heden gebruik van,sinds oktober 2025.

2025年10月25日
5つ星のうち5の評価

prima box voor een acceptabel bedrag

The box is goed toegankelijk, efficiënt van vorm en heeft een goede afsluiting. De gangen, de trappen en ook de lift zijn altijd schoon. De lift is megatrots en dus makkelijk in gebruik. Je moet wel geduld hebben want de lift gaat niet snel maar dat is ook eigenlijk niet belangrijk. Kortom, een prima locatie voor een prima box en dat allemaal voor een acceptabel bedrag ! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor de box

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。