レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Super, super tilfreds kunde. Jeg har kÞbt min fÞrste elbil - Mercedes EQA250. Bekymret for alt det "nye" - men William fra Green Garage fÞrte mig trygt igennem ALT. Jeg har fÃ¥et en fuldstÊndig f... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret med pÃ¥ sidelinjen i min kÊrestes kÞb af bil hos Green Garage da hun bor i Jylland og jeg pÃ¥ SjÊlland. Der opstod desvÊrre problemer med den nye bil allerede inden levering. Men IsÊr An... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har kÞbt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fÃ¥et fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har vÊret virkelig hjÊlpsom og Êrlig i forhold til at find... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mÊrkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Vi handler udelukkende med elbiler og tilbyder modeller fra alle mÊrker. Har vi ikke den bil, du sÞger i Garagen, kan vi altid skaffe den hjem til dig. Vi er eksperter i elbiler og strÊber konstant efter at udvide vores viden for at kunne besvare alle de spÞrgsmål, du måtte have som ny elbilejer.

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 91ä»¶

レビュヌを曞く

God oplevelse

Rigtig god oplevelse - god betjening og lÊkker bil

2026幎6月10日

Green Garage からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐

Rigtig god oplevelse med betjening og

Rigtig god oplevelse med betjening og seriÞsitet af William ØlshÞj, kan varmt anbefale virksomheden.
Mvh Lone Hjorth

2026幎7月4日

Green Garage からの回答

Tusind tak, Lone ⭐ Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse med William og os. Tak for din varme anbefaling 🙌🚗

Tak for en god handel

SÊrligt tak til Julius og Theis for en nem og hurtig handel. Jeg vil klart anbefale Green Garage⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎6月23日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en nem og hurtig handel hos os. Julius og Theis bliver helt sikkert glade for din hilsen.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med bilen.

Det hele begyndte så godt

Det hele begyndte så godt ved valget af en BMW i4 hos Green Garage.
Da jeg efter et par måneder fik konstateret at bilen havde vÊret udsat for en stÞrre skade fÞr kÞbet og som der ikke var dokumenteret i slutsedlen fik jeg en opgave.
Bevisbyrden blev alene lagt i mine hÊnder.
Efter en rÊkke undersÞgelser og professionelle udtalelser uden Green Garages medvirken gik handlen tilbage.
Den bil jeg kÞbte, var ikke i orden.
Derfor var det nÞdvendigt at investere både tid og penge i at dokumentere de stÞrre skader som bilen havde vÊret udsat for.
Skaden havde Green Garage ikke gjort deres for at sikre mig imod. Det var en dårlig oplevelse.
Nu har jeg kÞbt en BMW i4 et andet sted.

2026幎4月13日

Hej Bent,

Jeg er klar over, at det sjÊldent ender som en 5-stjernet oplevelse, når en bilhandel munder ud i et tilbagekÞb. I sådan en situation er det dog vigtigt for os, at tingene bliver undersÞgt og håndteret på et ordentligt og fyldestgÞrende grundlag. Det mener vi, at vi opnåede i denne sag.

Hos Green Garage gennemgår vi alle biler både kosmetisk og teknisk, herunder på lift, inden de kÞrer herfra. Vi gÞr os umage for at sikre, at bilerne lever op til den standard, vores kunder med rette kan forvente. Når det er sagt, kan man ved brugte biler aldrig garantere 100%, at en tidligere skade eller et forhold, som ikke er oplyst eller synligt ved gennemgangen, bliver opdaget med det samme.

I denne sag foreslog du selv en uvildig gennemgang hos FDM, hvilket vi naturligvis bakkede op om og så som en god idé. Da der efterfÞlgende blev konstateret forhold, som vi ikke havde kendskab til, reagerede vi med det samme og gav dig flere muligheder, herunder at levere bilen tilbage.

Vi oplever derfor ikke, at du blev efterladt alene med sagen. TvÊrtimod forsÞgte vi at håndtere forlÞbet ansvarligt, transparent og med fokus på at finde den bedste lÞsning.

Når alt det er sagt, forstår jeg godt, at det samlede forlÞb kan have vÊret frustrerende for dig. Det beklager vi naturligvis. Vores vigtigste opgave i sådan en situation er at tage ansvar og finde en fair lÞsning, og derfor kÞbte vi også bilen tilbage uden videre.

Vi Þnsker dig alt det bedste med din nye BMW i4 og takker for dialogen undervejs.

En fantastisk oplevelse at kÞbe vores

En fantastisk oplevelse at kÞbe vores fÞrste el-bil hos Theis fra Green Garage. Han svarede tÃ¥lmodigt pÃ¥ alle vores spÞrgsmÃ¥l og fik os alle 3 installeret pÃ¥ bilens infotainment .. Vi var super glade og fÞlte os fint klÊdt pÃ¥ til at kÞre automatgear og pÃ¥ el... og havde ogsÃ¥ downloaded alle de vigtige apps 💪👌👍tak til Theis for super tÃ¥lmodighed og ekspertise ... vi kommer helt sikkert igen 🥳🚘

2026幎6月10日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at hÞre, at I havde en fantastisk oplevelse med kÞbet af jeres fÞrste elbil hos os. Det betyder meget, at I fÞlte jer godt klÊdt på, både til automatgear, elbil, infotainment og de vigtigste apps.

Theis bliver rigtig glad for jeres fine ord. Tålmodighed og grundig rådgivning er netop noget af det, vi vÊgter hÞjt, isÊr når det er fÞrste gang, man skal over i elbil.

Vi Þnsker jer rigtig god fornÞjelse med bilen og glÊder os til at se jer igen hos Green Garage.

Sublimt fra start til slut

Jeg blev taget i hånden fra start til slut, fik kyndig vejledning og god service. Kan varmt anbefale at kÞbe din nÊste elbil hos Green Garage.

2026幎5月21日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig godt vejledt og trygt hjulpet hele vejen.

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din elbil.

Jeg har vÊret med pÃ¥ sidelinjen i min

Jeg har vÊret med på sidelinjen i min kÊrestes kÞb af bil hos Green Garage da hun bor i Jylland og jeg på SjÊlland.
Der opstod desvÊrre problemer med den nye bil allerede inden levering. Men IsÊr Andreas leverede super kundeservice og hjÊlp sÃ¥ problemerne blev minimeret. Tusinde tak, Andres - og en kÊmpe anbefaling til Andres og Green Garage herfra 🙏

Green Garage からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling 🙏

Selvom der desvÊrre opstod udfordringer inden levering, er vi rigtig glade for at hÞre, at Andreas fik hjulpet godt igennem processen og minimeret problemerne.

Vi Þnsker jer rigtig god fornÞjelse med bilen.

Manglende ansvar.

Manglende ansvar.
Jeg kÞbte en el bil 17/4-26. Efter 11 dage meldte den fejl i det elektroniske drivsystem. Eneste melding fra forhandleren var, at det hÞrte under garantien. Efter opdateringer på et vÊrksted og fundet fejl på OBC fik jeg den igen, da OBC enheden skulle bestilles hjem. Efter 11 dage skete det så igen, totalt nedbrud endnu engang på motorvejen. ForhÞrte mig om forhandleren kunne stille en lånebil til rådighed, men endnu engang fik jeg blot at vide, det var en garantisag og derfor ude af deres hÊnder. Fik bilen retur efter 9 dage, et hÞjvoltskabel var skiftet. Efter 2 dage samme fejl, fejl i det elektroniske drivsystem. Nu ville forhandler så kontakte vÊrkstedet. Lutter lovord og det hele skulle nok gå, så jeg skulle vente en uge og så give forhandler en melding. Bilen meldt klar efter skift af OBC. KÞrte 1,5 dag så brÞd den endnu en gang sammen på motorvejen.
Er ikke imponeret over deres service eller mangel på samme. Rigtig fin kundeservice når du skal kÞbe bilen, men herefter ringe hjÊlp.
Så reelt set har der kun vÊret udgifter til elaftale, pendlerkort og masser af bekymringer lige siden jeg kÞbte bilen.

Hej Mette,

Vi forstår godt, at det er en frustrerende oplevelse, når en bil kort tid efter levering ikke fungerer, som den skal. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker for nogen af vores kunder, og vi anerkender fuldt ud, at bilen ikke har opfÞrt sig tilfredsstillende.

Når en bil, vi har solgt, får tekniske problemer, kan vi desvÊrre ikke altid selv styre, hvor hurtigt en fejl kan lokaliseres, eller hvor mange forsÞg der skal til, fÞr den endelige årsag findes. Det vigtigste for os er derfor, at sagen bliver håndteret korrekt, og at kunden ikke bliver efterladt alene i processen.

I denne sag har vi derfor også valgt at stille en gratis lånebil til rådighed, mens bilen bliver repareret, netop fordi vi forstår situationen og de gener, det medfÞrer for dig.

Vi er Êrgerlige over, at du oplever det som manglende ansvar fra vores side. Det kan vi ikke genkende, men vi kan sagtens anerkende, at de problemer der har vÊret ikke har vÊret i orden. Det tager vi alvorligt.

Exceptionel service - topklasse biler og sÊlgerteam

Jeg kÞbte en Fiat 500e la Prima ved Green Garage i marts 26.
Dagen for prÞvekÞrslen kunne bilen pludselig ikke starte, men sÊlger Andreas var sikker på, at den kunne vÊre klar til afhentningsdagen. Men lang historie kort så var det ikke noget, der lige kunne laves. Der gik 3 måneder, fÞr jeg endelig fik min egen bil.

I det lange forlÞb på 3 måneder havde jeg kvit og frit en lånebil, som jeg kun skulle betale forbrug på. Jeg var i jÊvnlig korrespondance med Andreas og Frederik fra Green Garage, der opdaterede på status på min egen bil og fornyede lånekontrakter. Altid venlige og altid villige til at lytte til mig.

Jeg vil til enhver tid anbefale Green Garage til alle, der vil kÞbe brugt elbil. Og jeg vil ikke selv tÞve et sekund en anden gang - tvÊrtimod.

Green Garage からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Selvom forlÞbet blev langt fra det, vi alle havde håbet på, er vi rigtig glade for at hÞre, at du fÞlte dig godt hjulpet og lÞbende opdateret undervejs.

Det betyder meget for os, at du trods ventetiden står tilbage med en god oplevelse af Andreas, Frederik og Green Garage.

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din Fiat 500e.

Super, super tilfreds med Green Garage

Super, super tilfreds kunde.
Jeg har fået en fuldstÊndig fantastisk service, flot bil, ingen skjulte fejl og mangler. En helt igennem tillidsfuld og professionel behandling og tålmodighed fra Green Garage side, med en nybegynder på elbil... lÊs: tusind spÞrgmål.
Jeg kan kun give alle mine stjerner. Var seks stjerne muligt, havde jeg givet dem.

2026幎4月10日

Green Garage からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de flotte ord ⭐

Hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞlte dig trygt hjulpet gennem dit fÞrste elbilkÞb. William bliver rigtig glad for din hilsen.

Vi sÊtter stor pris på tilliden og Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din Mercedes EQA.

Stort udvalg - fantastisk service

Vi har kÞbt to biler af Frederik hos Green Garage, og begge gange har vi fået fantastisk service. Udvalget af biler er stort og Frederik har vÊret virkelig hjÊlpsom og Êrlig i forhold til at finde den helt rigtig lÞsning for os, hvilket har gjort hele kÞbsoplevelsen tryg og nem.

Man fÞler sig taget seriÞst som kunde, og den gode service stopper heller ikke efter bilen er hentet. De er stadig klar til at hjÊlpe, hvis man har spÞrgsmål eller brug for noget efter kÞbet.

Vi har vÊret rigtig tilfreds begge gange og kan klart anbefale dem.

2026幎5月15日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling ⭐

Det betyder meget, at I nu har kÞbt 2 biler hos os og begge gange har haft en tryg og god oplevelse.

Vi er glade for, at I fÞler jer godt hjulpet — bÃ¥de fÞr, under og efter kÞbet. Rigtig god fornÞjelse med bilerne.

Tryghed og kvalitet hele vejen

Jeg havde en virkelig god oplevelse med at kÞbe bil hos Green Garage.
Allerede fra det Þjeblik jeg trådte ind ad dÞren, blev jeg mÞdt med en imÞdekommenhed og professionalisme der gjorde at man med det samme fÞler sig i trygge hÊnder.
Hele processen var gennemtÊnkt og behagelig og jeg blev guidet grundigt og Êrligt igennem alle muligheder uden at fÞle mig presset.

Rådgivningen var god og det gjorde det nemt at trÊffe det rigtige valg. Jeg endte med en Mini Cooper og det fÞles som et valg.

Gnidningsfrit forlÞb og fra fÞrste dialog til levering.
Der var styr på detaljerne god kommunikation hele vejen igennem forlÞbet, og en fÞlelse af at de oprigtigt gerne ville give mig den bedst mulige oplevelse.

Hvis du leder efter et sted hvor bilkÞb fÞles trygt, professionelt og faktisk også lidt som en fornÞjelse.
SÃ¥ er det her klart et sted, jeg kan anbefale.

2026幎3月30日

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig trygt og professionelt hjulpet hele vejen fra fÞrste dialog til levering.

Vi sÊtter stor pris på dine fine ord og Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med din Mini Cooper.

Vi kÞbte en Fiat 500e hos Green Garage

Vi kÞbte en Fiat 500e hos Green Garage, blev betjent af Julius som var meget imÞdekommende selvom der var travlt den dag vi var der, og tog sig den tid der skulle til for at fortÊlle om bilen.
Det hele gik lige efter bogen og bilen kom som aftalt.
Udfordring med brug af app, da bil er importeret fik vi en snak om ved afhentning, og dette tog Julius sig af og vi fik aftale om dette i hus.
SÃ¥ samlet en super fin oplevelse af handle med dem.

2026幎4月14日

Mange tak for jeres fine anmeldelse 🙏

Hvor er det dejligt at hÞre, at alt gik som aftalt, og at Julius tog sig god tid til at hjÊlpe jer, selv på en travl dag.

Vi sÊtter stor pris på tilliden og Þnsker jer masser af gode ture i jeres Fiat 500e.

Jeg har kÞbt en Polestar

Jeg har kÞbt en Polestar, og jeg er virkelig glad for bilen – den kÞrer fantastisk og lever fuldt op til mine forventninger.

Jeg blev betjent af Julius, som var utrolig dygtig, professionel og imÞdekommende gennem hele forlÞbet. Det gjorde oplevelsen både tryg og behagelig.

Der var en mindre udfordring med sÊderne efter kÞbet, men her trÃ¥dte brugtvognsgarantien til og dÊkkede det uden problemer – det er virkelig kanon service!

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

2025幎10月5日

Green Garage からの回答

Tusind tak for de pÊne ord 🀩

Vi er rigtig glade for, at du både er tilfreds med bilen, rådgivningen fra Julius og den efterfÞlgende hjÊlp via garantien.

Det betyder meget for os, at du står tilbage med en god og tryg oplevelse.

God fornÞjelse med din Polestar.

Super god oplevelse ved kÞb af elbil 😀

Rigtig god oplevelse ved kÞb af brugt elbil. Hele processen var tryg og professionel.

SÊlger Julius Bonnesen var fantastisk – super imÞdekommende, Êrlig og rigtig god til at forklare alt omkring bilen og elbil generelt. Jeg fÞlte mig godt rÃ¥dgivet hele vejen og pÃ¥ intet tidspunkt presset.

2026幎4月10日

Green Garage からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😀⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en tryg og professionel oplevelse hos os.

Julius bliver rigtig glad for dine fine ord, og vi er glade for, at du fÞlte dig godt rådgivet hele vejen.

Rigtig god fornÞjelse med bilen.

Virkelig god service

Fantastisk oplevelse - god rådgivning og lÊkker oplevelse hele vejen igennem

2026幎3月16日

Green Garage からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse med god rådgivning hele vejen igennem.

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med bilen.

Fiat 500e i flot stand

Vi kÞbte en Fiat 500e, som var i meget pÊn stand ift. de andre biler vi havde kigget på hos andre forhandlere. Selvom bilen er parallelimporteret og endda skulle forbi vÊrkstedet for at få byttet en sensor inden den kunne toldsynes og indregistreres, fik Julius hos Green Garage processen til at forlÞbe meget smidigt. Det gjorde det muligt, at vi fik vores bil leveret hurtigere end forventet.

2026幎3月27日

Mange tak for jeres fine anmeldelse 🙏

Hvor er det dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse hos os, og at Julius fik gjort processen smidig, selvom bilen skulle forbi vÊrkstedet inden levering.

Vi sÊtter stor pris på tilliden og Þnsker jer mange gode ture i jeres Fiat 500e.

Rigtig god service og hurtig proces

Rigtig god service og hurtig proces til kÞb af ny bil. God rådgivning af Theis Henriksen. Vi er fuldt tilfredse og nyder vores nye bil.

2026幎3月26日

Green Garage からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐

Det glÊder os meget at hÞre, at du havde en god oplevelse med kÞbet af din nye bil.

Vi Þnsker dig rigtig god fornÞjelse med den.