Green ICE レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

De goederen zijn zeker goed,maar de levering kan beter. Het duurt altijd veel langer dan eerst wordt gezegd voordat het effectief ook geleverd wordt. Bpost is daar een goed voorbeeld van. Waarom blij... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Supersnelle levering; er was een hapering op de achterkant van het truitje maar ik mocht het meteen terugsturen op hun kosten en ik kreeg een nieuw exemplaar toegestuurd zonder veel gedoe. Heel vlot... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel behulpzaam bij bestellingen on line hebben me al dikwijls geholpen via charter echt top Dank U wel

5぀星のうち5の評䟡

Ik had iets besteld, mijn pakketje was verloren bij de koerier maar men heeft direct een andere opgestuurd en zo had ik mijn artikel nog op tijd! Een onberispelijke service van Green Ice, dankjewel... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

* English below * Green ICE is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1954. We zijn een Belgisch modelabel dat jaarlijks twee collecties uitbrengt. Deze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw die kwaliteit weet te appreciëren aan een aantrekkelijke prijs. Green ICE is a family business that was founded in 1954. We are a Belgian fashion label that creates two collections a year (winter & summer). These collections have been created for the dynamic, fashion-conscious woman who appreciates quality at an attractive price.

連絡先

レビュヌを曞く

Alles was naar wens

2026幎5月4日

Bedankt voor je fijne review! 🀍

Wat leuk om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit en juiste maat

2026幎5月11日

Bedankt voor je fijne review! 🀍

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit én dat de maat perfect goed was. Dat doet ons veel plezier!

5぀星のうち3の評䟡

Was een snelle maar foute levering

Was een snelle maar foute levering.
Ik ben benieuwd wanneer ik het juiste aangeleverd krijg .
Wel een vriendelijke en aangename mail ontvangen.

2026幎5月5日

Dag Annie,

Bedankt om je ervaring te delen en onze excuses voor de foutieve levering. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat dit voor jou vervelend is.

We hadden ondertussen reeds contact gehad en dit wordt uiteraard volledig rechtgezet: het juiste artikel wordt opnieuw naar je opgestuurd en de retourkosten worden door ons terugbetaald.

We doen ons best om elke bestelling correct te verwerken, maar een menselijke fout kan helaas soms gebeuren, belangrijk voor ons is dan wel dat dit snel en correct wordt opgelost, zoals in jouw geval.

We hopen dat je het juiste artikel snel mag ontvangen en alsnog tevreden bent met je aankoop.

Gezien de constructieve oplossingen die we steeds bieden vinden we het wel spijtig dat u ons maar 3/5 sterren geeft.

5぀星のうち4の評䟡

Vlugge levering maar vooral een goede

Vlugge levering maar vooral een goede pasvorm van de Green Ice broeken!

2026幎4月28日

Bedankt voor je fijne review! 🀍

Heel leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van onze broeken en de snelle levering, dat doet ons echt plezier!

We zagen dat je ons 4 sterren gaf in plaats van 5. Mocht er nog iets zijn dat we kunnen verbeteren om er een vijfde ster van te maken, horen we dat uiteraard heel graag.

5぀星のうち4の評䟡

Gemakkelijk te bestellen

Gemakkelijk te bestellen, op tijd geleverd. 2 maten besteld. Goed verpakt.
Kleine ontgoocheling was dat je moest betalen voor te retourneren.

2026幎4月29日

Bedankt voor je fijne review! 🀍

Fijn om te horen dat alles vlot verliep bij het bestellen en dat je bestelling netjes en op tijd geleverd werd.

Jammer dat de retourkosten een kleine ontgoocheling waren. We kiezen er bewust voor om retourneren niet gratis te maken, zodat deze kosten niet doorgerekend moeten worden aan al onze klanten, maar enkel gedragen worden door wie effectief een retour doet. Dit wordt ook duidelijk vooraf vermeld op onze website, zodat dit geen verrassing hoeft te zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben een grote green ice fan

Ik ben een grote green ice fan, heel mijn kast hangt vol. Ik ben altijd heel tevreden

2026幎4月29日

Green ICE からの回答

Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🀍

Het doet ons enorm plezier dat je zo’n grote fan bent en al zo lang tevreden bent over onze collectie. Dat betekent echt veel voor ons!

Hopelijk mogen we je nog vaak blijven verrassen bij Green ICE! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Mooie kwaliteit en snelle verzending

Mooie kwaliteit en snelle verzending. Kortom top!

2026幎4月10日

Dankjewel voor je mooie review! 🀍

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle verzending. Dat doet ons echt plezier!

Snelle levering.

Snelle levering.
Kwaliteits product.
Alles zeer goed aangegeven via E mails.

2026幎3月30日

Dankjewel voor je mooie review! 🀍

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van het product én de duidelijke communicatie via e-mail.

Daar besteden we veel zorg aan, dus het doet ons echt plezier dat je dit zo ervaart.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

2026幎3月27日

Green ICE からの回答

Dankjewel voor je fijne review! 🀍

Heel leuk om te horen dat alles snel en goed geleverd werd. We hopen je snel opnieuw te mogen verwelkomen bij Green ICE! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering. Trui zoals de foto's.

2026幎3月9日

Bedankt voor je fijne review! 🀍

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de trui helemaal overeenkomt met de foto's. Dat doet ons veel plezier!

Hopelijk tot snel bij Green ICE!

Supersnelle levering

Heel vlotte klantenservice.
Prachtig truitje trouwens! ❀

2026幎3月6日

Dag Delphine, wat een prachtige review, dankjewel! 🀍

Fijn om te horen dat je je truitje zo mooi vindt én dat we dan toch alles hebben kunnen oplossen voor u. We vinden het heel belangrijk dat zulke dingen zonder gedoe worden rechtgezet, dus het doet ons echt deugd dat je onze klantenservice als vlot hebt ervaren.

Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel bij Green ICE! ✹

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering thuis.

2026幎2月27日

Bedankt voor je fijne review! 🀍

Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en de snelle levering. Daar doen we elke dag ons best voor.

Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Green Ice is een kwaliteitsvol merk

Green Ice is een kwaliteitsvol merk met modieuze items, mooie afwerking en trends.
Goede service en retourbeleid.

Green ICE からの回答

Wat een prachtige review, dankjewel daarvoor! 🀍

Het doet ons enorm veel plezier dat je Green ICE ervaart als een kwaliteitsvol en modieus merk, met oog voor afwerking en trends. Daar werken we met heel ons team elke dag hard aan.

Dankjewel voor je vertrouwen en hopelijk tot snel! ✹

Prima service

Alles was in orde

2026幎2月3日

Green ICE からの回答

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 🀍

We zijn heel blij dat alles in orde was en dat je onze service als prima hebt ervaren, daar doen we het elke dag voor.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten van goede kwaliteit

Dag Margot, Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 🀍

Het doet ons echt plezier dat je onze producten als mooi en kwalitatief ervaart, daar hechten we enorm veel belang aan bij elke collectie die we ontwerpen.

5぀星のうち1の評䟡

De cardigan maat small is heel stuk

De cardigan maat small is heel stuk kleiner dan de maat small deze winter aangekocht in beige bij winkel. Nochtans zelfde artikelnummer. Terug sturen is blijkbaar ook ern gans gedoe

Dag Marjolein,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring had — onze oprechte excuses hiervoor. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer de pasvorm van een cardigan anders aanvoelt dan verwacht, zeker als je eerder een gelijkaardig stuk van ons kocht.

Onze collecties worden per seizoen vernieuwd en gewerkt met verschillende leveranciers en modellen, waardoor er inderdaad verschillen in pasvorm kunnen voorkomen. Dat neemt uiteraard niet weg dat dit voor jou vervelend is geweest.

Wat het retourneren betreft: het is absoluut niet de bedoeling dat dit als een gedoe aanvoelt. We proberen onze retourprocedure zo transparant en flexibel mogelijk te houden en staan ook steeds klaar om hierbij te helpen via mail of chat.

Indien je nog hulp nodig hebt, kijken we dit graag samen met je na, zodat we tot een oplossing kunnen komen.

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben telkens zeer tevreden over de

Ik ben telkens zeer tevreden over de vlotte levering én de mooie kledij. Ik ben fan 😀.

2026幎1月30日

Dag Maryke,
Dankjewel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je telkens zo tevreden bent over de vlotte levering en onze kledij. Dat je fan bent, doet ons echt veel plezier.

Toppers

Zoals altijd snelle en correcte levering. Enkel positieve ervaringen met Green Ice

Dag Linda,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je telkens opnieuw positieve ervaringen hebt met Green ICE en dat de levering steeds vlot en correct verloopt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。