âââââ Greenisolatie
âââââ Greenisolatie â absoluut een aanrader! Wat een verschil met vóór de isolatie!
Inmiddels is het ongeveer 6 maanden geleden dat wij ons huis door Greenisolatie hebben laten isoleren, en nu we het resultaat echt een langere periode hebben kunnen ervaren, vinden we het tijd om onze ervaring te delen.
Ons huis is gebouwd in de jaren 70 en zoals bij veel woningen uit die periode was er op het gebied van isolatie behoorlijk wat winst te behalen. We hebben ons daarom eerst goed laten informeren over de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk kwamen we bij Greenisolatie terecht en daar hebben we absoluut geen spijt van gehad.
Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel. Geen glad verkoopverhaal waarbij je het idee krijgt dat iemand vooral zo veel mogelijk wil verkopen, maar gewoon duidelijke uitleg over wat bij onze woning wel en niet zinvol was.
Een speciaal compliment voor Simon, de verkoper/adviseur die bij ons is geweest. Simon heeft ons echt geweldig geadviseerd. Hij nam uitgebreid de tijd, bekeek de situatie goed en legde op een begrijpelijke manier uit welke maatregelen bij een woning uit de jaren 70 het meeste effect zouden hebben. Hij dacht echt met ons mee en gaf ons het gevoel dat het advies belangrijker was dan simpelweg een opdracht binnenhalen. Precies zoals het volgens ons hoort.
Ook over de uitvoering zijn we ontzettend tevreden. Het personeel van Greenisolatie werkte netjes, professioneel en vriendelijk. Je merkt gewoon dat deze mensen weten waar ze mee bezig zijn. Alles werd zorgvuldig uitgevoerd en na afloop is alles keurig afgewerkt en netjes achtergelaten. Geen rommel en geen half werk.
Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om het resultaat. En dat resultaat merken we eigenlijk aan alles.
Het huis voelt simpelweg anders aan. Veel behaaglijker en comfortabeler. Vooral bij een ouder huis merk je kennelijk pas na goede isolatie hoeveel comfort je daarvoor eigenlijk verloor. De temperatuur in huis voelt gelijkmatiger aan en het geheel geeft gewoon een veel prettiger woongevoel. Het is moeilijk om dat alleen in cijfers uit te drukken: je merkt het zodra je binnenkomt.
Wat het financieel helemaal bijzonder aantrekkelijk maakte, was de subsidie. In ons geval kwam de subsidie uiteindelijk ongeveer overeen met de kosten die wij voor de werkzaamheden hebben gemaakt. Daardoor was de investering voor ons natuurlijk helemaal interessant. Je verbetert je woning, verhoogt het wooncomfort en profiteert tegelijkertijd van de beschikbare subsidiemogelijkheden.
Nu, zes maanden later, kunnen we ook echt zeggen dat het niet alleen het enthousiasme direct na de werkzaamheden was. We hebben inmiddels voldoende tijd gehad om het verschil te ervaren en zijn nog steeds ontzettend tevreden met onze beslissing.
Voor iedereen met een woning uit de jaren 60, 70 of 80 die twijfelt of isoleren werkelijk zoveel verschil maakt: laat je in ieder geval eens goed adviseren. Bij ons is het verschil absoluut merkbaar geweest.
Greenisolatie heeft bij ons van begin tot eind een uitstekende indruk achtergelaten: goede communicatie, deskundig advies, vriendelijk en professioneel personeel, een nette uitvoering en vooral een resultaat waar we iedere dag plezier van hebben.
Simon, nogmaals bedankt voor je geweldige advies en complimenten aan het hele team van Greenisolatie voor de uitvoering!
Wij zouden Greenisolatie zonder enige twijfel aanbevelen aan vrienden, familie en andere huiseigenaren.
Een dikke 10 van ons. âââââ