Har handlet hos Greenmate i flere år. Altid avokadoer, den bedste kvalitet. Dog var sidste levering ikke helt tilfredstillende, hvilket jeg påpegede. Fik en stor undskyldning og en ny kasse levere... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En verdensklasse service. Jeg har været kunde længe hos GreenMate og jeg har kun positive oplevelser. Deres produkter er i verdensklasse. Altid friske og lækre. Man kan smage de har kælet for et... もっと見る
企業が回答しました
Best avocados ever!! Really worth it! Lemons and grape fruits too - tasting like you had picked them yourself from the tree! Always right on time with delivery! Warm recommendations!
企業が回答しました
Jeg har nu hørt fra firmaet og de har refunderet de 10 appelsiner. Frugten fra greenmate smager oprigtigt vidunderlig. Min første leverance fra greenmate var helt fantastisk. Så jeg købte igen,... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Greenmate er både en spansk familiegård og en dansk virksomhed med et stærkt fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologisk dyrkning. I dag repræsenterer Mariangeles – direktør og ejer af Greenmate – tredje generation af en familie dedikeret til økologisk frugtproduktion i Spanien. Sammen med sine søskende driver hun flere frugtfarme i Andalusien, herunder den farm i Málaga, hvor Netflix-filmen “Mango” blev optaget, og som hun selv ejer. Historien om Greenmate begynder i 1970’erne, da Mariangeles’ bedstefar begyndte at opkøbe jord i det sydlige Spanien for at plante avocadoer – og blev dermed pioner inden for avocadodyrkning i Europa. Senere udvidede Mariangeles’ far plantagerne med mango, appelsiner, citroner og mandariner/klementiner. Alle vores økologiske produkter er af premium kvalitet, baseret på årtiers familieerfaring med egen produktion af tropiske frugter i Andalusien. Hos Greenmate garanterer vi en produktion med respekt for naturen, et ansvarligt forbrug af ressourcer og en kvalitet og smagsoplevelse, som skiller sig ud fra alt andet, du kan finde i Danmark.
Grønborgparken 30, 7323, Give, デンマーク
- hej@greenmate.dk
- greenmate.dk
ネガティブなレビューの 80%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Great avocados year round
Best service for avocados we have found. And if they are not good, you get great service and a refund.

Fuldstændig fantastiske produkter 👏🏼
Fuldstændig fantastiske produkter 👏🏼
Super saftige, søde appelsiner så nemme at pille - fordi de bare er helt friske og lækre.
Har også prøvet klementiner - som også bare var ekstrem gode. Avocado smager bare af så meget mere, har virkelig aldrig fået så gode avocadoer, og samtidig er de kæmpe store.
Så en kæmpe stor anbefaling herfra.
Så fantastisk lækre smagfulde kvalitetsprodukter. Alle pengene værd og lidt til. Glæder mig til næste levering, hvor der også er bestilt ingefær 👏🏼🥰

Greenmate からの回答
Suveræn service og fantastiske produkter hos Greenmate
De bedste avocadoer, klementiner og appelsiner!
Jeg har handlet hos Greenmate i flere år. Kvaliteten er suveræn, og kommunikationen er altid venlig og effektiv. Jeg anbefaler jeres produkter til alle og glæder mig allerede til min næste levering.

Muggen og råden frugt #54911
Jeg har nu hørt fra firmaet og de har refunderet de 10 appelsiner.
Frugten fra greenmate smager oprigtigt vidunderlig.
Min første leverance fra greenmate var helt fantastisk. Så jeg købte igen, en kasse med appelsiner og avokado. De blev delt op efter anvisninger, og efter 2 dage var der 10 appelsiner der var mugne og rådne ud af 20 stk.
Har sendt mail 2 gange men ingen respons, og det x er simpelthen for dårligt. Køber der aldrig mere.

Greenmate からの回答
Super gode friske frugter fra Andalucien
Super gode frugter, super god og effektiv leverence logistik.
Jeg bliver ved med at handle hos GREENMATE

Dårlig kvalitet
Modtog 19 dec en kasse clementiner og en kasse appelsiner. I begge kasser var der rådne frugt ved modtagelsen. Der var desuden frugt som tydelig ikke var friskplukket. Forsøgte med det samme at få telefonisk kontakt til firmaet - uden held. Sendte mail med foto. Først her midt i januar har de svaret: de beklager.
Det er bare alt alt for dyrt for det resterende frugt.
Det frugt som var friskt smage heldigvis virkelig godt.
Men min første og sidste gang.

Greenmate からの回答
Har ellers været så glad for at handle…
Har ellers været så glad for at handle hos Greenmate i flere år. Prisen var meget høj og fragten, men det var det værd. Desværre er kvaliteten nu svingende - sæsonen på avocado i 2025 sluttede ikke så godt af og det var ærgerlig levering, jeg fik til julen 2025 af flere varer. De var hurtigt mugne herunder appelsiner. De er utroligt længe om at svare på mail, man skal rykke og prøve også via Facebook.

Greenmate からの回答
Aldrig har jeg smagt så gode mangoer
Aldrig har jeg smagt så gode mangoer. Har handlet flere gange. Også avocado og appelsiner. Skønne frugter. Kan varmt anbefale Greenmate. Og rigtig god kommunikation

Skuffende
Skuffende. Flere klementiner og appelsiner er stødte og en appelsin er desideret rådden. Så jeg tror ikke at frugterne er friskplukkede.
Saftige clementiner
Bestilte 4 kg clementiner, som er blevet leveret som lovet.
I kassen skulle der være ca 30 stk. ifølge beskrivelsen på hjemmesiden, derfor forventede jeg pænt store clementiner.
Der var 55 clementiner i kassen, som ikke er større end de clementiner, som sælges i net i supermarkedet.
Til gengæld er de nemme at pille, de er velsmagende og saftige og alle 55 uden råd.

Ovenud tilfreds
Ovenud tilfreds, dejlig friske frugter 🍊🍊og avocado 🥑 fantastisk smag. Vil til enhver tid anbefale jer👍
Også transporten kan man regne med 🚛
Tak for jer🙏

Greenmate からの回答
Nemt og ukompliceret at købe frugt og grønt gennem Greenmate.
Jeg har gennem et lille års tid jævnligt modtaget avocadoer fra Greenmate.
Én avocado var ikke i orden - ud af mange.
25 kr. (4 kg + fragt) pr. stk lyder måske af meget, men avocadoerne er pengene værd og kan anbefales.
Jeg er meget tilfreds med hjemmesiden, information og levering.

Greenmate からの回答
Bedste service og lækreste avokado, citroner, appelsiner og mango
Bedste service, lækreste avokado, citroner, appelsiner og mango. Vi har været trofaste kunder et par år snart… Altid top i orden og leveret til tiden. Elsker jeres film optaget på jeres skønne sted i Spanien “Mango”. Tak 🙏

Greenmate からの回答
Har lige fået jeres klementiner for…
Har lige fået jeres klementiner for første gang – og HOLD NU OP! Det er uden tvivl verdens bedste klementiner. Fuldstændig lækre, og jeg har aldrig smagt noget lignende.
Avocadoerne har også været en kæmpe fornøjelse hos os. Jeg har haft abonnement siden 2022, og kvaliteten skuffer aldrig.
En særlig tak til Mariangeles for altid super professionel service 👏🏼👏🏼👏🏼! selv i de travle perioder 🎅🏼
Ønsker jer alt det bedste fremover.
Glædelig jul! 🎄

Dårlig service
Jeg har endnu ikke modtaget varer fra Greenmate og skriver udelukkende denne anmeldelse fordi at den service jeg har oplevet indtil videre er virkelig dårlig. Jeg har bestilt varer og specificeret at jeg ønsker at modtage dem fredag den 19/12 men får i går en mail om at mine varer er pakket og klar til at blive sendt så de er hos mig denne fredag den 12/12. Jeg forsøger at kontakte dem på mail, opkald, sms, Messenger og whatsapp dog uden held. Jeg modtager kun autosvar og selvom jeg ligger besked på telefonsvareren sker det intet. Det er dybt frustrerende og utilfredsstillende. Jeg har svært ved at forstå at man kan køre en virksomhed med det useriøse service niveau. Jeg håber at høre fra virksomheden og forventer at de får rettet op på deres fejl da mit ønske fra start var at afprøve deres varer med henblik på også at handle der fremadrettet.
Jeg undre mig desuden over at INGEN læser og forholder sig til det jeg havde skrevet i bemærkninger. I min optik kunne man have læst min bemærkning og skrevet tilbage på daværende tidspunkt at det ikke er en mulighed og givet mig chancen for at annullere og bestille igen ugen efter…

Super kundeservice
Jeg har købt avocadoer jævnligt de sidste 1,5 år og de har hver gang været af udsøgt kvalitet.
Men på én levering i november var kvaliteten dårlig og jeg måtte kassere ca. 20%.
Jeg kontaktede derfor Greenmate, som håndterede min henvendelse ærligt og ordentligt og gav mig en passende kompensation gennem en rabatkode, som jeg kan bruge på min næste ordre.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Greenmate.

Greenmate からの回答
The mangoes are no less than fantastic.
The mangoes are no less than fantastic.
The customer service excellent.
I have become a Greenmate mangoholic - a mango a day keeps the smile on your face.
Best
Annelise

Dårlige avocadoleveringer
De sidste to leveringer af avocadoer har på ingen måde levet op til tidligere leveringers høje kvalitet. Trods korrekt behandling af avocadoerne oplever jeg avokadoer med hård kerne og halvrådden avocadokød udenom. Anden oplevelse var de irriterende brune tråde der løber gennem Avokado. Jeg har ved forrige levering skrevet
Redigering: Jeg har efterfølgende fået henvendelse fra Greenmate som har givet mig en fin behandling. Og jeg har modtaget en kompensation.

Greenmate からの回答
Vi elsker alle de valgte kasser vi har…
Vi elsker alle de valgte kasser vi har modtaget igennem de sidste 12 måneders tid fra GreenMate og kvaliteten er i top samt Mariangeles service er fantastisk, så absolut ***** stjerner herfra og de varmeste anbefalinger.
Mvh Anita

Greenmate からの回答
Det er nogle fuldstændig fantastiske produkter, hvor kvaliteten er i top
Det er nogle fuldstændig fantastiske avocadoer, når man først har smagt dem, ønsker man ikke at spiser andre. De er friske, store, cremet og smagen er uden sammenligning med dem, vi har på det danske marked.
Her i familien kaster børnene sig over dem, til deres madpakker og når de laver salat.
Alle produkterne er prima prima kvalitet.
Appelsiner er også et sidestykke for sig selv, søde friske .. man spiser dem rask væk ... to eller tre om dagen. Eller det gør vi i hvetfaldet. Vi kan ikke lade være. Spiser dem som aftensnack.
Så vi køber mange hver gang.
Det at får gode vitaminer og andre gode sager direkte fra naturens hånd. Ja, så bliver det ikke bedre.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。