Har handlet hos Greenmate i flere år. Altid avokadoer, den bedste kvalitet. Dog var sidste levering ikke helt tilfredstillende, hvilket jeg påpegede. Fik en stor undskyldning og en ny kasse levere... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
En verdensklasse service. Jeg har været kunde længe hos GreenMate og jeg har kun positive oplevelser. Deres produkter er i verdensklasse. Altid friske og lækre. Man kan smage de har kælet for et... もっと見る
企業が回答しました
Best avocados ever!! Really worth it! Lemons and grape fruits too - tasting like you had picked them yourself from the tree! Always right on time with delivery! Warm recommendations!
企業が回答しました
Jeg har nu hørt fra firmaet og de har refunderet de 10 appelsiner. Frugten fra greenmate smager oprigtigt vidunderlig. Min første leverance fra greenmate var helt fantastisk. Så jeg købte igen,... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Greenmate er både en spansk familiegård og en dansk virksomhed med et stærkt fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologisk dyrkning. I dag repræsenterer Mariangeles – direktør og ejer af Greenmate – tredje generation af en familie dedikeret til økologisk frugtproduktion i Spanien. Sammen med sine søskende driver hun flere frugtfarme i Andalusien, herunder den farm i Málaga, hvor Netflix-filmen “Mango” blev optaget, og som hun selv ejer. Historien om Greenmate begynder i 1970’erne, da Mariangeles’ bedstefar begyndte at opkøbe jord i det sydlige Spanien for at plante avocadoer – og blev dermed pioner inden for avocadodyrkning i Europa. Senere udvidede Mariangeles’ far plantagerne med mango, appelsiner, citroner og mandariner/klementiner. Alle vores økologiske produkter er af premium kvalitet, baseret på årtiers familieerfaring med egen produktion af tropiske frugter i Andalusien. Hos Greenmate garanterer vi en produktion med respekt for naturen, et ansvarligt forbrug af ressourcer og en kvalitet og smagsoplevelse, som skiller sig ud fra alt andet, du kan finde i Danmark.
Grønborgparken 30, 7323, Give, デンマーク
- hej@greenmate.dk
- greenmate.dk
ネガティブなレビューの 80%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vildt lækre avocadoer og appelsiner
Vildt lækre avocadoer og appelsiner. Super hurtig og venlig service og de er altid behjælpelige med at svare på spørgsmål. Og de giver lyd når der er nye ting eller man lige skal være obs på når sæsonen skifter osv. De leverer som lovet og det er en kæmpe fornøjelse at man slipper for butikkernes dårlige avocadoer. Har ikke een eneste gang oplevet en avocado fra Greenmate som var dårlig. Jeg sætter dem altid i køleskab og så har jeg avocadoer til 3 uger. Mums. Det her er vejen frem hvis du gerne vil have lækker smagfuld friskpresset appelsin juice og bløde cremede avocado uden råd og uden tråde og pletter. Det fungerer.

Gode produkter fra Greenmate
Har modtaget både citroner, appelsiner, mango og avocado flere gange fra Greenmate.dk - alle gang til fuld tilfredshed. Er blevet afhængig af deres standard, så jeg vil varmt anbefale deres produkter.
Troede ikke at det var muligt at få appelsiner i april måned, der smager godt - men det er muligt fra Greenmate.

Dejlige varer
Dejlige varer. Fik kassen med avocadoer, citroner og appelsiner.
Så glæder mig til næste vinter, hvor jeg vil have kassen igen😊

Greenmate からの回答
Det er virkelig flotte friske avokadoer…
Det er virkelig flotte friske avokadoer jeg modtager fra Greenmate. Og god vejledning til opbevaring og modning.
Jeg er så glad for Greenmate.

Fantastiske varer fra Greenmate
Hej alle. Kan give de bedste anbefalinger for Greenmate
Professionel behandling fra bestilling til levering.
er der det mindste man er i tvivl om så bare skriv svar kommer prompte tilbage.
Fantastiske varer altid friske, smager himmelske.
Så bestil endelig

Verdensklasse frugt og service
Greenmate er først og fremmest de lækreste økologiske frugter i høj kvalitet - og jeg har en høj standard når jeg laver mad. Det er så meget federe, at alle avocados i pakken er top kvalitet, og jeg ikke behøver smide nogen ud.
Service er i særklasse - alle aftaler overholdes, der følges op på leveringen, der er gode vejledninger mig - og så er det bare fedt at vågne fredag morgen med en frisk kasse. Jeg bruger Greenmate selv og til giveaways - og ejeren bag laver de skønneste insta historier. Kunne jeg give 10 stjerner, gjorde jeg det…

Super lækre frugter
Super lækre frugter og en smag der kun normalt findes når man selv er i Spanien og plukker direkte fra træerne.
Men her leveres smagene direkte til døren.
Kanon super service fra firmaet.
Kan virkeligt anbefale greenmate som leverandør hvis man vil ha kvalitets produkter.

Fineste lille virksomhed
Fineste lille virksomhed, der yder en fantastisk service. Jeg har efterhånden bestilt hos Greenmate mange gange og de skuffer ALDRIG!!
Kvaliteten er produkterne er helt i top! Jeg er dybt overrasket over hvor lang holdbarhed der er, når bare man følger de vedlagte instruktioner, jeg har haft avocadoer der selv efter 3 uger var cremede og lækre - uden brune pletter.
Vi er dybt afhængige af Greenmates leverancer og har de kun de aller bedste anbefalinger at give!

Greenmate からの回答
En lille og saftig bid af spanien
Appelsinerne er som at tage en lille bid af en solrig dag i Spanien.
Vi har fået leveret 3 kasser fra Greenmate og alt har været en god oplevelse og nogle fantastiske produkter!

Greenmate からの回答
Syntes ikke de så friske som de ser ud…
Syntes ikke de så friske som de ser ud på billedet så har ikke haft lyst til at spise appelsiner jeg fik leveret d 23 dec,så lidt øv
Lækreste avocadoer og appelsiner!
Det er dejligt, at det er muligt at få lækre, friske avocadoer i Danmark. Derudover er det de bedste appelsiner, jeg nogensinde har fået.
Simpelthen så lækkert og utrolig god kvalitet!

Greenmate からの回答
Her til morgen fik jeg de avocado som…
Her til morgen fik jeg de avocado som jeg har bestilt, det så super dejlig når man kan se de er helt ny plukket og selv kan styre modning prosessen, det virkelig noget godt vi har gjort for os selv.
Tusind tak for denne levering

Kan varmt anbefales!
Jeg har nu købt frugtkasser med appelsin - citron - ingefær - avocado hos greenmate 4 gange.
Det er de LÆKRESTE produkter, og jeg er lykkelig for, at det overhovedet er muligt at få så lækre produkter direkte fra familiens gårde i Spanien og Peru. En avocado er ikke bare en avocado … det ved jeg nu! Stor tak til Mariangeles for det gode initiativ! Du klarer det fantastisk 🥰

100% fan
Jeg har fået et par forskellige leverancer fra Greenmate og har været virkelig tilfreds.
Super kvalitet helt uden transportskader.
En enkelt leverance lod vente på sig. Derfor skrev jeg og spurgte til den. Og blev hurtigt kontaktet telefonisk med en status.
Jeg er 100% fan af varernes kvalitet og firmaets kundeservice.

Greenmate からの回答
Nogle fantastiske frugter bliver bragt…
Nogle fantastiske frugter bliver bragt til min dør imens jeg sover. Cremede avocado, saftige og smagfulde citroner, der er næsten uden sten. Lækre saftige Appelsiner der fylder mine glas med solskin. Det er bare så lækkert

Dejlige og friske frugter
Dejlige frugter! En ren nydelse hver eneste gange jeg laver mad!
En stor anbefaling herfra

Super lækkert
Super lækkert. Eneste minus er natlevering, som kan vække husstanden..

Udelukkende flotte avocadoer!
Har fået 3 kasser med avocadoer, ikke en eneste dårlig! De holder i ugevis, hvis de opbevares i grøntsagsskuffen. Tager er par stykker ud ad gangen, som jeg lægger sammen med lidt andet frugt for at modne dem. Nu har jeg bestilt en kasse med både avocadoer og appelsiner og har selvfølgelig høje forventninger. Kan bestemt anbefales!
Helt fantastiske frugter og avocadoer…
Helt fantastiske frugter og avocadoer får man fra Greenmate. De holder længe hvis man opbevarer dem som beskrevet fra Greenmate. Og så er kvaliteten bare helt i top!! Jeg fik en avo-citrus kasse i vinters, og det blev leveret med et godt tæppe over kassen, så frugterne og avocadoerne ikke tog skade. Virkelig lækkert det hele og kan varmt anbefales at prøve!!!
Vi har kun gode anbefalinger at sende i…
Vi har kun gode anbefalinger at sende i Greenmate´s retning. Kvaliteten af frugterne er høj og fra bestilling til varerne er fremme på vores adresse her i DK, har vi kun positive oplevelser.
Greenmate holder hvad de lover, og vi har kun været tilfredse.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。