レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Betreffende laadpassen: Controleer alle facturen aandachtig. Volgens hun website: "De kosten voor (snel)laden in binnen- en buitenland bereken we de kosten 1 op 1 door". Dat doen ze dus niet. Na een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via de Vereniging Eigen Huis zijn we na 3 jaar VandeBron overgestapt naar Greennl. De overstap "op papier"/digitaal ging probleemloos. Overmorgen gaan we daadwerkelijk geleverd krijgen. Vandaag al e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via VEH aangemeld bij Green.nl De tarieven zijn concurrerend en de leveringskosten beduidend lager dan bij de huidige energieleverancier. Minpunt is dat Green.nl nog geen verbruiks-app heeft, maar... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vooralsnog niet heel blij. Termijnbedrag na lang telefonisch wachten aangepast. Voor inzicht op je persoonlijke verbruik/gegevens kun je een account aanmaken. Dit werkt helaas niet ! (Precondition F... もっず芋る

䌁業情報

1. グリヌン ゚ネルギヌ提䟛業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Groene energie voor thuis, onderweg en de zaak

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Betreffende laadpassen

Betreffende laadpassen: Controleer alle facturen aandachtig.
Dat doen ze dus niet. Na een aantal klachten (ik kreeg het verschil overigens wel terug) werd ik zonder toelichting eruit geknikkerd, werd de laadpas geblokkeerd en kreeg ik alleen een link door waar ik een andere laadpas kon aanschaffen.

2026幎4月13日

OPLICHTERS

OPLICHTERS. PAS OP.
Je krijgt emails zonder logo/afzender of naam met daarin of je wil betalen. Zonder uitleg of nota.
750 terug gekregen om vervolgens 2 dagen later 750 euro terug te moeten betalen met daarin dreigementen voor afsluiting. meerdere keren gebeld inclusief derden maar nemen de telefoon niet op. Bellen wel regelmatig zelf voor betalingen voordat de betalingstermijn verstreken is. Ze geven je gegevens ook door aan de gemeente voor wanbetaling terwijl dit niet zo is. Echt het slechtste bedrijf dat er bestaat en kan me niet voorstellen dat dit een serieus bedrijf is. Dit zou in NL niet moeten mogen.

2024幎11月1日

Energie Cowboy's zijn het

Energie Cowboy's zijn het. Slecht bereikbaar en het is net een duiventil. Medewerkers komen en gaan en ze blinken niet uit in administratieve vaardigheden.

Je kunt het verhaal bij elke medewerker weer opnieuw ophangen.

In middels al 2 jaar geleden overgestapt van dit stelletje boeven. De eindafrekening was dat ik €200,00 zou terug krijgen. Wat denk je?
Tientallen keren gebeld maar iedereen vliegt een hoek in om jou maar niet te hoeven helpen.

Tot op heden heb ik nog niets terug ontvangen en dat gaat ook niet gebeuren.
Dus intussen de moed maar opgegeven kost te veel energie.

Conclusie, ik kan deze criminelen van harte afraden om zaken mee te doen.

2024幎9月27日

Oplichters.

Oplichters.
Al ruim een jaar af van de winddelen, blijven ze nog vreemde facturen. sturen.
Begin hier niet aan. Ik heb zoveel gedoe met ze gehad.
Je koopt winddelen, dan verplichten ze je ook daar stroom en gas af te nemen.
Dan blijken die prijzen veel hoger uitvallen. Je stapt op naar een andere maatschappij en in eens krijg je geen vergoeding meer terug betaald van de oplevering van je windmolen-aandelen, maar je blijft wel servicekosten betalen.

2024幎7月24日

zins de overnamen van Noord Energie is

zins de overnamen van Noord Energie is het waardeloos, meerdere keren moeten bellen mailen voor de maand overzicht, altijd lig het aan anderen, had gevraag of het aan de vorst lag dat het nu niet op tijd komt. Zodra het contract af loopt direct weg bij hun. wel meer dan 10 minuten in de wacht gestaan, zouden ze dan menen dat we ophangen. jammer dat we een ster moeten geven

2024幎1月12日
5぀星のうち1の評䟡

Duur en gierig niet een contract aangaan hier

Hallo,

Ze zijn enorm duur geworden proeven graag van het geld. Eind afrekening bij betalen alleen willen ze niet wachten op de energietoeslag. Heb aangegeven tussen 27e november en 04 december alleen blijven ze maar mailtjes sturen. Die niet overeen komen met de tijd in de vorrige mail.

Mensen stap lekker over doe ik ook

2023幎11月28日
5぀星のうち1の評䟡

Verkeerde factuur en liegende klantenservice

Op Dinsdag heb ik een bericht gestuurd omdat zij willen me in rekening dubble last voor elektrische laden brengen.

Op de website staat duidelijk dat kosten zijn 1:1 op de CPO kosten. Voor mij komt het 0,60 kw/h, wat is bijna dubbele de kosten van de laadpalen (0,395 kw/h).

Myrthe van de klantenservice heeft gelogen, zei dat ik heb een abonnementpas, wat niet waar is, en dat het is in mijn voordeel. Dit is niet waar, en ik kan niet met de mensen van facturatie spreken om dit te corrigeren.

Slechte communicatie, echt arrogant gedrag.

2023幎8月18日

schandalig behandeld

Ik geef dit bedrijf 1 ster. simpelweg omdat 0 sterren niet mogelijk is.
Keer op keer worden afspraken niet nagekomen, Onduidelijke rekeningen, Niet bereikbaar, betalingen zoek en dreigen met afsluiting.

Dit is DE allerslechtste energie maatschappij ooit.

Mijn advies is " NOOIT zaken mee doen" ze maken je leven een hel.

2023幎4月17日

Ondoorzichtig en onbetrouwbaar

Door alle overnames van de partij waarbij ik uiteindelijk Green nl klant werd

is zinnig contact en een duurzaam werkend wachtwoord een ramp

Mistig gedoe met tegoeden en werkelijke verrekening, drie verschillende medewerkers, drie verschillende voorschotberekening zonder rechtsgeldig contract naar het Burgelijk wetboek hoofdstuk 1, 3 en 6.

2023幎2月5日

Coolblue Energie klantgericht

Concurrerende prijsstelling, goede serviceverlening, er wordt meegedacht voor oplossingen en bij vragen, correcte en duidelijke afwikkeling overstap. Heet nu Coolblue Energie.

2021幎12月1日

Bad service, no trust

Already regretting the decision to enter into a contract with this company. Our monthly payment is way too high compared to our actual energy consumption. They don't want to believe you and don't want to change the monthly payment. We go from €60,- a month to €250,- based on a faulty historical energy consumption. Never had this problem before. Can't wait to switch to another energy provider as soon as possible.

2021幎11月24日
5぀星のうち4の評䟡

tot nu toe een hele goede overstap

tot nu toe een hele goede overstap! Klantenservice zeer klantvriendelijk, correcte antwoorden waardoor vertrouwen vergroot wordt. Houden je goed op de hoogte van overstap en gang van zaken betreffende betalingen en opzeggingen. Tot nu heel tevreden!

2021幎11月15日

Een uitstekende overstap.

Een uitstekende overstap naar deze leverancier. Ook op de route van de aanmelding naar de aanleverdatum van de energie heeft Greennl mij prima geholpen met antwoorden op mijn soms benauwde vragen. Er werd zelfs voorkomend gereageerd in de emails, waardoor nieuwe vragen werden voorkomen. Aanbevelenswaardig en uitnodigend om mijn stap te volgen.

2021幎11月2日

Moeizaam

Een wachtwoord krijgen om in te kunnen loggen is schijnbaar heel lastig voor greennl. 2 keer mailcontact gehad hierover echter nog steeds geen wachtwoord. Antwoord op mail duurt wel 2 a 3 dagen..

2021幎10月31日
5぀星のうち5の評䟡

Tot nu toe een goede ervaring

Tot nu toe een goede ervaring, met name de klantenservice reageerde op mij vragen heel alert en snel.
Tot nu toe is Greennl haar afspraken nagekomen zoals de informeren over aanvang levering en de datum van de eerste afschrijving voor de leveringskosten.
Voor de toekomst lijkt het tot nu een goede keus om over te stappen.

2021幎10月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス