Totalt oseriöst företag!!!! Försökt att fÃ¥ kontakt med företaget x massor pÃ¥ mail eftersom betalning skett men de skickar ingen vara, de svarar inte trots upprepade mail. Produkten skulle skicka... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte en greentrip Urban för ett tag sedan, verkligen supernöjd med allt. KÀnns som bra kvalitet och den klarar allt min vardag behöver. Den var lÀtt att sÀtta ihop och upplever att laddningen rÀcker... ãã£ãšèŠã
Uppdatering Idag ringde VD för företaget och bad om ursÀkt för leveransproblem samt gav en kompensation för problemet som det har Ã¥samkat mig. Det Àr goodwill. Min cykel kom aldrig och jag fick i... ãã£ãšèŠã
Du som söker efter efter bÀsta elsparkcykeln, dÃ¥ har du hamnat rÀtt! PrisvÀrda hojar med vÀldigt bra kvalitet. Snabb och personlig respons frÃ¥n företaget och förtroendeingivande personal. Jag kommer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ingen kontakt med företaget
Totalt oseriöst företag!!!!
Försökt att få kontakt med företaget x massor på mail eftersom betalning skett men de skickar ingen vara, de svarar inte trots upprepade mail. Produkten skulle skickas dagen efter betalning men det har inte skett.
Bra och mycket snabbt svar innan betalning skett nÀr du vÀl betalat får du ingen vara och ingen kontakt.
Mitt råd Àr att inte bestÀlla något från dem!
Bra hemsida
Bra hemsida! Bra Àgare med bra bemötande samt Àrlig och rakt pÃ¥ sak och förhandlingsbar! Rekommenderar starkt! ðªðŒ
Oseriösa
Jag har inte tidigare upplevt en situation av denna karaktÀr. Enligt gÀllande garanti, som strÀcker sig två år från inköpsdatum, utlovades en ersÀttningsprodukt. Efter att ha tillhandahållit detaljerad dokumentation avseende defekten, erhöll jag bekrÀftelse via både e-post och SMS att en ersÀttningsprodukt var under leverans och att ett nytt spårningsnummer skulle tillhandahållas. Denna visade sig dock vara skitsnak, då all kommunikation från deras sida upphört. Följaktligen kan jag betrakta mig som blåst på 4000 kr. Jag skulle bli förvånad om de inte tidigare har blivit föremål för rÀttsliga åtgÀrder. En anmÀlan till Konsumentverket kommer att upprÀttas. Som jag ser hÀr Àr många som blev illa behandlade . Konstigt att dem får driva företag!
VÀgrar svara på mail, dålig återkoppling
VÀgrar svara på mail, alltså otroligt dålig återkoppling. Så jag avbryter mitt köp. Undrar hur återkopplingen Àr om scootern går sönder, då har vÀl företaget gått upp i rök.
Snabb leverans!
Lovade vÃ¥ran scooter pÃ¥ 5-7 arbetsdagarâŠ
Lovade vÃ¥ran scooter pÃ¥ 5-7 arbetsdagar efter 11 dagar och ex antal mail sÃ¥ kom den, vi packade upp den och mÀrker att bakskÀrmen Àr sönder. Blir ny kontakt med dom och dom beslutade att vi skulle fÃ¥ en ny bÀttre sscooter och 500kr avdrag pÃ¥ vÃ¥ran befintliga. JÀtte bra beslut frÃ¥n dom, men bakskÀrmen har inte kommit Ànnu. Vi blev lovade nu pÃ¥ mÃ¥ndag-tisdag. Mitt rÃ¥d Àr att ta det via Klarna dÃ¥ kan dom inte köra över enâŠ
Greentrip ett råd Àr att vara mer på alerten och svara på mailen. Frustrerande nÀr ni Àr så nonchalanta
Annars nöjd
Uppdatering⊠idag den 13 mars har skÀrmen inte kommit trots att dom lovade att den skulle komma runt 10-11 mars. Vi har smsat en snubbens pÃ¥ företaget men inget svar. Men nÀr vi gav negativt respons hÀr pÃ¥ trustpilot dÃ¥ blev han âbesvikenâ. Nu vill vi bara hÀva köpet och skicka tillbaka denâŠ.
Dagens uppdatering, idag 20/3 har vi fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon bakskÀrm, smsade honom den 16/3 inget svar, 17/3 mailade jag kundtjÀnst inget svar. Greentrip Àr det sÃ¥ ni sköter ett seriöst företag? Du var snabb att smsa nÀr jag rÃ¥kade ge dig ett plus. Ãndrade dÃ¥ till 3 men nu blir det en plus. DÃ¥ligt skött
Den avslutande uppdatering.
Idag 1/4 kom ett beslut från klarna, dom tog bort fakturan från detta bolag. Greentrip har nog inte svarat på varken mail eller telefon. Så mitt råd Àr att skall ni handla från denna skitfirma så ta det via klarna. Dom har haft chansen att göra om göra rÀtt, svara på mail eller sms. Men nu står vi med 2 scooter som blev gratis, bara att bestÀlla en bakskÀrm
Hade svÃ¥rt att vÀlja scooter sÃ¥ jag togâŠ
Hade svårt att vÀlja scooter så jag tog kontakt med kundtjÀnsten, som svarade snabbt och gav mig råd. Har haft min scooter nu i en vecka och den passar mitt behov perfekt. Tack för hjÀlpen och servicen.
Bra service och smidigt nÀr vi villeâŠ
Bra service och smidigt nÀr vi ville byta till en annan modell
Super nöjd
Super nöjd! Enkelt och smidigt köp av elsparkcyckel!
Love it!
Bra utbud!
Webbplatsen Àr snyggt designad, lÀtt att navigera och gör det enkelt att jÀmföra olika elscootrar. Information om modellerna Àr tydlig och hjÀlpsam, och hela köpprocessen kÀndes trygg och smidig. Rekommenderas!
Superbra service och snabb hantering
Superbra service och snabb hantering, vÀrldsklass!!!
Problemfritt
Bar service, bra kvalitet, snabb leverans!
Problemfritt rakt över!
JÀttenöjd med mitt köp
JÀttenöjd med mitt köp.
Köpte en barnelbil som kom med snabb leverans och stÀmde bra överens med bilderna samt beskrivningen. Rekommenderas
Totalt sett vÀldigt nöjd med minâŠ
Totalt sett vÀldigt nöjd med min upplevelse och bemötande bra med lite bollplank nÀr man Àr grön , produkten jag köpte kÀndes rejÀl och med schysst kvalité .
Enkel och tydlig inköps process
Enkel och tydlig inköps process, kvalitet på produkterna och ok svarstider
Bra pris och snabb leverans ð
Fungerade utan några problem hela vÀgen.
Fungerade utan några problem hela vÀgen.
VÀldigt nöjd
VÀldigt nöjd! Produkterna kÀnns rejÀla och prisvÀrda. Fick dessutom bra rådgivning innan köp. Rekommenderas!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã