Greentrip レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Totalt oseriöst företag!!!! Försökt att fÃ¥ kontakt med företaget x massor pÃ¥ mail eftersom betalning skett men de skickar ingen vara, de svarar inte trots upprepade mail. Produkten skulle skicka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en greentrip Urban för ett tag sedan, verkligen supernöjd med allt. KÀnns som bra kvalitet och den klarar allt min vardag behöver. Den var lÀtt att sÀtta ihop och upplever att laddningen rÀcker... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Uppdatering Idag ringde VD för företaget och bad om ursÀkt för leveransproblem samt gav en kompensation för problemet som det har Ã¥samkat mig. Det Àr goodwill. Min cykel kom aldrig och jag fick i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Du som söker efter efter bÀsta elsparkcykeln, dÃ¥ har du hamnat rÀtt! PrisvÀrda hojar med vÀldigt bra kvalitet. Snabb och personlig respons frÃ¥n företaget och förtroendeingivande personal. Jag kommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

過去12か月のレビュヌ数: 36ä»¶

レビュヌを曞く

Ingen kontakt med företaget

Totalt oseriöst företag!!!!
Försökt att få kontakt med företaget x massor på mail eftersom betalning skett men de skickar ingen vara, de svarar inte trots upprepade mail. Produkten skulle skickas dagen efter betalning men det har inte skett.

Bra och mycket snabbt svar innan betalning skett nÀr du vÀl betalat får du ingen vara och ingen kontakt.

Mitt råd Àr att inte bestÀlla något från dem!

2026幎6月26日

Oseriösa

Jag har inte tidigare upplevt en situation av denna karaktÀr. Enligt gÀllande garanti, som strÀcker sig två år från inköpsdatum, utlovades en ersÀttningsprodukt. Efter att ha tillhandahållit detaljerad dokumentation avseende defekten, erhöll jag bekrÀftelse via både e-post och SMS att en ersÀttningsprodukt var under leverans och att ett nytt spårningsnummer skulle tillhandahållas. Denna visade sig dock vara skitsnak, då all kommunikation från deras sida upphört. Följaktligen kan jag betrakta mig som blåst på 4000 kr. Jag skulle bli förvånad om de inte tidigare har blivit föremål för rÀttsliga åtgÀrder. En anmÀlan till Konsumentverket kommer att upprÀttas. Som jag ser hÀr Àr många som blev illa behandlade . Konstigt att dem får driva företag!

2026幎5月17日

Lovade våran scooter på 5-7 arbetsdagar

Lovade vÃ¥ran scooter pÃ¥ 5-7 arbetsdagar efter 11 dagar och ex antal mail sÃ¥ kom den, vi packade upp den och mÀrker att bakskÀrmen Àr sönder. Blir ny kontakt med dom och dom beslutade att vi skulle fÃ¥ en ny bÀttre sscooter och 500kr avdrag pÃ¥ vÃ¥ran befintliga. JÀtte bra beslut frÃ¥n dom, men bakskÀrmen har inte kommit Ànnu. Vi blev lovade nu pÃ¥ mÃ¥ndag-tisdag. Mitt rÃ¥d Àr att ta det via Klarna dÃ¥ kan dom inte köra över en

Greentrip ett råd Àr att vara mer på alerten och svara på mailen. Frustrerande nÀr ni Àr så nonchalanta

Annars nöjd

Uppdatering
 idag den 13 mars har skÀrmen inte kommit trots att dom lovade att den skulle komma runt 10-11 mars. Vi har smsat en snubbens pÃ¥ företaget men inget svar. Men nÀr vi gav negativt respons hÀr pÃ¥ trustpilot dÃ¥ blev han ”besviken”. Nu vill vi bara hÀva köpet och skicka tillbaka den

Dagens uppdatering, idag 20/3 har vi fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon bakskÀrm, smsade honom den 16/3 inget svar, 17/3 mailade jag kundtjÀnst inget svar. Greentrip Àr det sÃ¥ ni sköter ett seriöst företag? Du var snabb att smsa nÀr jag rÃ¥kade ge dig ett plus. Ändrade dÃ¥ till 3 men nu blir det en plus. DÃ¥ligt skött

Den avslutande uppdatering.
Idag 1/4 kom ett beslut från klarna, dom tog bort fakturan från detta bolag. Greentrip har nog inte svarat på varken mail eller telefon. Så mitt råd Àr att skall ni handla från denna skitfirma så ta det via klarna. Dom har haft chansen att göra om göra rÀtt, svara på mail eller sms. Men nu står vi med 2 scooter som blev gratis, bara att bestÀlla en bakskÀrm

2026幎2月23日

Love it!

Bra utbud!
Webbplatsen Àr snyggt designad, lÀtt att navigera och gör det enkelt att jÀmföra olika elscootrar. Information om modellerna Àr tydlig och hjÀlpsam, och hela köpprocessen kÀndes trygg och smidig. Rekommenderas!

2025幎12月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス