åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dirchsvej 7, 2300, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- Sales@Grillbooster.dk
- grillbooster.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Jeg havde et problem med at oplade minâŠ
Jeg havde et problem med at oplade min grillbooster, men fik en hurtig og god service. Nu kÞrer det ok.
mvh. Per
Man får hurtigt varme briketter
Man får hurtigt varme briketter, så den virker rigtig fint.
Jeg synes at vejledningen er mangelfuld til gengÊld. Eksempelvis kan den kÞre med en hastighed til at starte med, og når man trykker igen sÊtter den mere fart på blÊseren, uden at fortÊlle hvad formålet med den lavere hastighed er.

Grillbooster ããã®åç
Meget enkel konstruktion
Den fungerer fint og jeg tror holdbarheden er i top ,da blÊseren ikke bliver overophedet. Jeg har kun prÞvet den 4 gange men forventer mig meget.
GennemtÊnkt design
Virker godt - isÊr herude vestpå hvor det tit blÊser, så er det perfekt som Boosteren styrer lufttilfÞrsel. Smart med den lavere hastighed i starten mens der er ild i optÊndingsblokke.

Grillbooster ããã®åç
Godt produkt
Et rigtig godt produkt
Et rigtig godt produkt. Jeg har allerede brugt den adskillige gange med godt resultat. Den fÞrste jeg modtog var desvÊrre defekt men der blev sendt en ny med det samme og der var en label til returneringen af den defekte. Så kan det ikke vÊre meget nemmere. Meget tilfreds.
Grillede sjÊldent fÞr
Jeg grillede sjÊldent - det tog for lang tid og overvejede derfor en gasgril. Men efter jeg har fået fat i Gillboosteren, griller jeg både sommer og vinter.
Mine kul bliver nu klar så hurtigt at jeg gider, den er desuden nem at betjene og hurtig at oplade.
MÊrkeligt at ingen har fundet på sådan én noget fÞr?
Mvh
Erik
Hurtig og nem Kul-booster!
Jeg bruger Grillbooster HVER gang jeg skal tÊnde kul. Hvis jeg kÞrer den én til to gange, så kan man halvere tiden det ta'r at tÊnde hele sit "rÞr" med kul. FÞr plejede det at tage mit ca. 45-50 min at tÊnde et stort Weber-rÞr, men nu ta'r det ca. 20-25 min. Så nu kan man også nå at bruge kulgrill på hverdage med sultne unger i haven!
Det er genialt... og så mega simpelt på samme tid!
Grillbooster
Getting coals to heat up in a reasonable timespan has always been a bit hit and miss, so I tried out the grillbooster.
I am really impressed by how fast and consistently it heats the coals up as well as being simple and easy to use.
Great product.
Jeg har brugt min Grillbooster i 6 måneder
Jeg har brugt min Grillbooster i snart et halvt år nu og er meget tilfreds. Kullene bliver perfekte på 7 minutter for et halvt rÞr og på 12 minutter for et fuldt rÞr. Den har lang batteri levetid og jeg har kun opladet den 1 gang på 6 måneder og jeg har brugt den meget. Det giver en stÞrre glÊde at man kan grill med kul så hurtigt og det har gjort at vi bruger grillen meget mere nu.