Gare BBQ & Outdoor ABレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Efter att ha beställt fel flamskydd i höstas kunde jag beställa nya efter att haft kontakt med supporten så att allt blev rätt vid den nya beställningen Och fick dessutom tillbaka pengarna när jag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I had difficulties to find the sparepart I was looking for, spent some time searching before landing to grilltorget.se. Thought it still might take some time to receive the part after ordering it, was... もっと見る

5つ星のうち5の評価

En bra leverans med en bra grill, typiskt tyskt ordnat med en tydlig instruktion hur grillen ska monteras, alla delar fanns med och grillen blev mycket bra när den var hopskruvad, rejäla grejor helt e... もっと見る

企業情報

1. バーベキュー用品店
  2. 電子機器卸業者

当該企業による記述

GARE BBQ & Outdoor är en distributör inom grill, eldstäder och grilltillbehör. Vi representerar Landmann i Sverige, Danmark, Norge och Island samt Cobb i Sverige. Vår personal har över 30 års erfarenhet från branschen och har varit verksam i bolag med inköp, försäljning och logistik till samtliga nordiska länder. Vårt mål är att erbjuda våra återförsäljare välkända och lättsålda produkter med högsta servicenivå. Genom att arbeta tillsammans och lära känna varandra kan vi erbjuda er rätt produkt vid rätt tillfälle och nå gemensam och långsiktig framgång. GARE BBQ & Outdoor har huvudkontor i Kungsbacka, strax söder om Göteborg. Våra lager finns i Kungsbacka och Helsingborg. Vi har ett stort utbud av tillbehör och reservdelar även till vissa äldre modeller. Vi hjälper dig med reservdelar till Landmann och kan skicka till Sverige, Norge och Danmark. Kontakta oss på +46 31 389 10 63 eller support@gare.se

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 62

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Mycket bra att det finns reservdelar

Mycket bra att det finns reservdelar, så att man slipper köpa ny grill hela tiden.
Mindre bra var den långa väntetid som blev innan jag fick hem varan.

2023年8月1日

Gare BBQ & Outdoor AB からの回答

Hej Tom. Vi tackar för omdömet och tar till oss av kritiken av ledtiden som tyvärr blev väldigt lång på vissa delar. Mvh Hans Lindner Gare BBBQ & Outdoor AB.

5つ星のうち3の評価

Alldeles för lång leveranstid utan att…

Alldeles för lång leveranstid utan att meddela

2023年7月20日

Gare BBQ & Outdoor AB からの回答

Hej Rolf. Tack för din feedback. Vi tar till oss av kritiken och vi vet att vi hade för lång leveranstid på reservdelarna. Vi hade många restordrar och under semestermånaden hade vi dessutom begränsade möjligheter att uppdatera med nya leveransbesked. Nu har vi delar på lager så vi är tillbaka på 1-3 dagars leveranstid beroende på fraktsätt. Mvh Hans , Gare BBQ & Outdoor AB

5つ星のうち5の評価

Bästa grill bästa leverantör…

Glad att bästa grill bästa leverantör är tillbaka i den svenska marknaden. Gedigen kvalitet som inte kostar skjortan. Har länge använt Landmann som min huvud leverantör och utan tvekan levererar alltid! Super nöjd med Triton maxX PTS 4.1 och alla passande tillbehör.

2023年7月3日
自発的なレビュー

Tack André!

5つ星のうち5の評価

Personen jag pratade med gjorde sitt…

Personen jag pratade med gjorde sitt yttersta för att jag skulle få varan trots det var slut i lager .jag fick den tre dagar senare. Det var den bästa ambassadör för företaget man kan få.

2023年6月12日

Gare BBQ & Outdoor AB からの回答

Tack Dennis. Som chef på bolaget blir jag extra glad när det ges beröm till medarbetare, som gör sitt yttersta för att hjälpa till. Kul! :-)
Hälsningar Jonas på Grilltorget

Trustpilot エクスペリエンス