Grip500.se レビュー 1,673

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jättebra pris och jättesmidigt, men struligt med DHL eftersom det för tredje gången i rad inte går att boka mottagningsfri leverans, så när jag valde att hämta på terminalen så tog det en dag extra :... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Beställt två ggr och allt har flutit på perfekt. Däcken såg bra ut. Ena leveransen kom med DHL och den andra med Postnord. Dock tycker jag att jag föredrar DHL då man får en kontakt med chauffören och... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Hade varit snabb leverans om inte en sopa till dhl chaufför klanta till det två dagar i rad. Varav sista dagen fick fick jag hämta däcken själv hos en granne två kilometer bort.

企業情報

1. タイヤ専門店

当該企業による記述

GRIP500:s team engagerar sig fullt ut för din tillfredsställelse. Bakom vår webbplats arbetar engagerade proffs med noggrannhet och energi för att erbjuda dig en optimal service. Oavsett om det gäller kommersiellt stöd, kundservice efter köp, bokföring, betalningssystem, logistik, IT-service, marknadsföring eller ledning, strävar varje anställd efter ett enda mål: DIN TILLFREDSSTÄLLELSE. Vi är glada att se att vår webbplats får rekommendationer från våra kunder och att deras lojalitet vittnar om vår framgång.

4.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Lurig information ang moms

Var tydliga ang information om moms!

2026年4月13日

Grip500.se からの回答

Tack för din feedback. Vi beklagar att informationen om moms upplevdes som otydlig. Vi tar den här typen av synpunkter på allvar och använder dem för att förbättra tydligheten på webbplatsen.

Om detta gäller en specifik beställning ber vi dig att öppna ett ärende via ditt kundkonto så att vår kundservice kan kontrollera situationen och ge dig ett tydligt svar.

Tick tack.....tiden går

Tick tack.....
Tiden går nu är det 1.5 månader sedan jag upphävde köpet från Grip500, allt i enlighet med konsumentköplagen.

Grip500 dom nonchalerar mig totalt som konsument och även lagen.
Bara dom har fått sina pengar så går det inte få kontakt med Grip500.

Håll er borta från Grip500 eller betala endast i efterskott.

Michael Åklint

2026年4月17日
自発的なレビュー

Grip500.se からの回答

Vi beklagar verkligen din upplevelse. Det du beskriver låter inte normalt, och vi tar sådana synpunkter på allvar.

Om du ännu inte har ett öppet ärende ber vi dig att kontakta vår kundservice via kontaktformuläret eller chattfunktionen så att vårt service efter försäljning kan kontrollera statusen för din hävning och återbetalning. Om ett ärende redan är öppnat kommer vi att be om att det prioriteras internt för en snabbare handläggning.

Vår webbplats följer de konsumentskyddsregler som gäller i de länder där vi är verksamma, och våra köpvillkor anger vilka regler som tillämpas.

5つ星のうち1の評価

detta företag är ett misslyckande

detta företag är ett misslyckande, de följer inte konsumentlagstiftningen, köper du däck av dem och använder ångerrätten så tar de ut avgifter på felaktigt sätt, och de ger dig fel returkod och däcket cirkulerar runt i Europa i 2 månader, köp inte där om du inte villförlora dina nerver, hälsa och pengar.Jag betalade 2938, återbetalningsbelopp 2238, avdrag för returfrakt 350, resten är deras avgifter.

2026年2月27日
自発的なレビュー

Grip500.se からの回答

Vi beklagar verkligen den här upplevelsen.

Vår webbplats följer de konsumentskyddsregler som gäller i de länder där vi är verksamma, vilket också framgår av våra köpvillkor. Returavgifter kan omfatta utgående frakt, returfrakt och hantering, men det du beskriver behöver självklart granskas närmare, särskilt den sannolikt felaktiga returkoden och avdragen på din återbetalning.

Om du inte redan har öppnat ett ärende hos vår service efter försäljning, ber vi dig att göra det via ditt kundkonto så att en handläggare kan kontrollera returen och återbetalningen i detalj och ge dig ett tydligt svar.

Smidigt enkelt att beställa

Smidigt enkelt att beställa, snabb återkoppling. Men leveransen kom i två kolli med 3 dagars mellanrum.Hur svårt kan det vara att få leverans samma dag 2 kolli.

2026年4月16日

Grip500.se からの回答

Tack för din återkoppling. Vi är glada att beställningen var smidig, men beklagar att leveransen av de två kollina kom med tre dagars mellanrum.

Ibland delas en beställning upp i flera kollin på grund av transportörens och logistikens begränsningar, för att säkerställa bästa möjliga leverans. Vi förstår ändå att det är frustrerande när allt inte kommer samma dag, och vi tar med oss din synpunkt i vårt förbättringsarbete.

5つ星のうち4の評価

Bra pris och snabb leverans, men DHL är ju kass som vanligt

Jättebra pris och jättesmidigt, men struligt med DHL eftersom det för tredje gången i rad inte går att boka mottagningsfri leverans, så när jag valde att hämta på terminalen så tog det en dag extra :-(
Ifall jag ville byta till det första förslaget med utkörning så skulle de helt plötsligt ha betalt :-(

2026年4月14日

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra, förutom att budet levererade däcket till fel fastighet, trots att jag (Tydligt), aviserat min fastighetsadress husnr, men som tur är känner vi grannar varandra väl. Detta är också andra gången samma fel händer, med budfirma. Bokstaven efter siffran i fastighetsbeteckningen har svår att följa med.

2026年4月9日

Grip500.se からの回答

Tack för din feedback, och skönt att höra att allt i stort sett fungerade bra.

Beklagar verkligen att budet levererade till fel fastighet – särskilt när du tydligt angett husnummer och detta dessutom hänt tidigare med samma budfirma. Det är en avvikelse som vi vill ta vidare till transportören så att det inte upprepas.

Om du inte redan har kontaktat oss: öppna gärna ett ärende via ditt kundkonto/formuläret på vår webbplats och ange ordernummer samt leveransadress (inkl. bokstaven i fastighetsbeteckningen). Då kan vår kundtjänst kontrollera leveransinformationen och eskalera ärendet till transportören.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。