Jättebra pris och jättesmidigt, men struligt med DHL eftersom det för tredje gången i rad inte går att boka mottagningsfri leverans, så när jag valde att hämta på terminalen så tog det en dag extra :... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Beställt två ggr och allt har flutit på perfekt. Däcken såg bra ut. Ena leveransen kom med DHL och den andra med Postnord. Dock tycker jag att jag föredrar DHL då man får en kontakt med chauffören och... もっと見る
企業が回答しました
Hade varit snabb leverans om inte en sopa till dhl chaufför klanta till det två dagar i rad. Varav sista dagen fick fick jag hämta däcken själv hos en granne två kilometer bort.
企業情報
当該企業による記述
GRIP500:s team engagerar sig fullt ut för din tillfredsställelse. Bakom vår webbplats arbetar engagerade proffs med noggrannhet och energi för att erbjuda dig en optimal service. Oavsett om det gäller kommersiellt stöd, kundservice efter köp, bokföring, betalningssystem, logistik, IT-service, marknadsföring eller ledning, strävar varje anställd efter ett enda mål: DIN TILLFREDSSTÄLLELSE. Vi är glada att se att vår webbplats får rekommendationer från våra kunder och att deras lojalitet vittnar om vår framgång.
スウェーデン
- cm@grip500.com
- grip500.se
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hade varit snabb leverans om inte en…
Snabb smidig leverans
Tick tack.....tiden går
Tick tack.....
Tiden går nu är det 1.5 månader sedan jag upphävde köpet från Grip500, allt i enlighet med konsumentköplagen.
Grip500 dom nonchalerar mig totalt som konsument och även lagen.
Bara dom har fått sina pengar så går det inte få kontakt med Grip500.
Håll er borta från Grip500 eller betala endast i efterskott.
Michael Åklint

Grip500.se からの回答
detta företag är ett misslyckande
detta företag är ett misslyckande, de följer inte konsumentlagstiftningen, köper du däck av dem och använder ångerrätten så tar de ut avgifter på felaktigt sätt, och de ger dig fel returkod och däcket cirkulerar runt i Europa i 2 månader, köp inte där om du inte villförlora dina nerver, hälsa och pengar.Jag betalade 2938, återbetalningsbelopp 2238, avdrag för returfrakt 350, resten är deras avgifter.

Smidigt enkelt att beställa
Smidigt enkelt att beställa, snabb återkoppling. Men leveransen kom i två kolli med 3 dagars mellanrum.Hur svårt kan det vara att få leverans samma dag 2 kolli.

Mycket bra priser
Mycket bra priser, fraktfritt och hyggligt snabb leverans
Hemleverans med Postnord en extra bonus
Bra pris och snabb leverans, men DHL är ju kass som vanligt
Jättebra pris och jättesmidigt, men struligt med DHL eftersom det för tredje gången i rad inte går att boka mottagningsfri leverans, så när jag valde att hämta på terminalen så tog det en dag extra :-(
Ifall jag ville byta till det första förslaget med utkörning så skulle de helt plötsligt ha betalt :-(
Det gick lätt att beställa
Det gick lätt att beställa.
Men ,,,,, en leverans med 3 st däck
Väntade 5 dagar nästa leverans 1 däck. Samordna !!!!!
På logestik punkten är det 1 en stjärna 👎👎✅
Däcken ser bra ut
Däcken ser bra ut, har dock onte monterat dom än, relativt snabb leverans.bra pris👍
Jättenöjd med däcken men leveransen var…
Jättenöjd med däcken men leveransen var strulig och alla däcken kom inte samtidigt
Allt funkat bra!
Allt fungerade bra
Allt fungerade bra, förutom att budet levererade däcket till fel fastighet, trots att jag (Tydligt), aviserat min fastighetsadress husnr, men som tur är känner vi grannar varandra väl. Detta är också andra gången samma fel händer, med budfirma. Bokstaven efter siffran i fastighetsbeteckningen har svår att följa med.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。