Generelt godt tilfreds med servicen
Vældig god service inden for den tidslomme focal point of contact er tilgængelig

Grønbech Revision からの回答
Er du træt af at bruge tid på bogføring? Hos Grønbech Revision er vi specialister i e-conomic og kan overtage din virksomheds bogføring og regnskab. Som e-conomic-eksperter hjælper vi dagligt enkeltmandsvirksomheder og selskaber i hele Danmark med at få styr på tallene. Vi er 4 dedikerede bogholdere som sidder klar til at hjælpe dig. Bruger du allerede e-conomic, eller er du klar til at skifte? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på professionel bogføring, der giver dig tid til at fokusere på din kerneforretning. ✓ Erfarne bogholdere ✓ Fast kontaktperson ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Hurtig responstid
Toldboden 3, D 2., 8800, Viborg, デンマーク

Rigtig god service.
Nem at komme i kontakt med.
Hjælper dig igennem alt papir arbejde vist der er behov for det.
Har kun positive erfaringer med dem.

Grønbech Revision からの回答
Tak for at levere kompetent, venlig og upåklagelig bogholderi til min tegnestue.
Dejligt at nøjes med at kunne koncentrere mig om det jeg er uddannet til.
Bedste anbefalinger herfra.

Grønbech Revision からの回答
Jeg synes ikke at jeg er informeret om grønbech Rivision

Grønbech Revision からの回答
Berith er en fantastisk hjælp og yder en super service

Grønbech Revision からの回答
Jeg har haft flere andre bogholdere og må sige de på ingen måde har den service jeg har fået her. Den hjælp en lille virksomhed som min har fået er fantastisk. Det letter en byrde i hverdagen.

Grønbech Revision からの回答
Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med OfficeBoOst i nogle år nu og er meget tilfredse!
Berith er altid sød og hjælpsom samt hurtig og fleksibel.

Grønbech Revision からの回答
Top proffesional..har samarbejdet med en del bogfører efterhånden men har aldrig oplevet at nogen af dem går så meget op i at ting skal være i orden og at service er top..Bedste anbefalinger herfra 🤗

Grønbech Revision からの回答
Jeg har benyttet mig af Berit fra OfficeBoost til min bogføring, siden jeg startede firma for knap 2 år siden. Kunne ikke forestille mig nogen anden til at holde styr på mine ting! Berit er let tilgængelig, fleksibel, effektiv og meget rar at tale med. Tak!

Grønbech Revision からの回答
I vores virksomhed er vi tilfredse med Officeboost de er altid klar til og hjælpe med bogholderi

Grønbech Revision からの回答
Super god service og styr på bogholderiet.
Stor anbefaling herfra

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。