ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb echt nog nooit zoân rampzalig bedrijf gezien. Ik heb 7 à 8 dagen van tevoren kubiek zand besteld, maar de bestelling die op vrijdag geleverd had moeten worden, is niet aangekomen en niemand hee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling Vulzand op afgesproken tijd bezorgt, een misverstand zorgde voor minder zand dan ik had besteld, binnen 1,5 uur heb ik het resterende zand ook geleverd gekregen. Ik vind deze snelle servi... ãã£ãšèŠã
Al eerder is bij mij menggranulaat op een prettige manier geleverd. Nu moest er met een grijper tussen mijn muur en coniferen gelost worden. Een ruimte van nauwelijks een meter bleek geen probleem... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Grondverzet.nu faciliteert grondverzet in een brede vorm. Meesters in grondverzet.nu
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi schoon zand
Mooi schoon zand, netjes op tijd geleverd door vriendelijke chauffeur. . Prima tevreden. Jammer dat een losse kuub bestellen erg duur is ivm transport, anders zou ik waarschijnlijk vaker en makkelijker bestellen. Nu los gestort, volgende keer bestel ik wel een losse zak mee, zodat ik een kuub apart kan bewaren en opslaan. Ik ben zeer tevreden over het straatzand, het is mooi schoon en goed verwerkbaar.
Ik heb echt nog nooit zoân rampzaligâŠ
Ik heb echt nog nooit zoân rampzalig bedrijf gezien. Ik heb 7 Ã 8 dagen van tevoren kubiek zand besteld, maar de bestelling die op vrijdag geleverd had moeten worden, is niet aangekomen en niemand heeft iets laten weten. Ze nemen ook de telefoon niet op. Echt schandalig, ik raad het absoluut niet aan. Het heeft me zowel tijd als geld gekost.

Grondverzet ããã®åç
Geleverd volgens afspraak
Geleverd volgens afspraak. En in samenspraak met de chauffeur zijn de big bags op een goede plek geplaatst.
Tweede keer dat ik hier grond heb besteld, prima service ð
Vulzand geleverd in plaats vanâŠstraatzand met leem en blad
Vulzand geleverd in plaats van straatzand. Straatzand word gezeefd zeggen ze maar het zat vol met leem klonten van een vuist grote tot kleinere. Het zand is gebracht 7 kubieke meter met een 36 tonner container vrachtwagen waar daarvoor bladeren mee zijn vervoerd en niet goed geleegd is met het gevolg dat het zand vol met plakkaten blad. Gevolg zand met blad en leem dus afreien gaat niet of met veel meerwerk. vracht wagen niet recht maar met een bocht met 3 assen schade gereden straat werk gemeente. Antwoord daarop sorry bij volgende levering korting. dit is 1 keer dus alleen voor mijn eigen dus niet bedrijfsmatig dus geen volgende keer lekker makkelijk ik adviseer ga ergens anders bestellen, ga niet op reviews uit alleen 5 sterren ja ja.
Aan te raden!
Goede prijs en keurig op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur.
Niets op aan te merkenð
Alles volgens afspraak,picobello in orde.Op de afgesroken plek
Bezorging vulzand
Ik vind deze snelle service echt TOP, en kan dit bedrijf dan ook aan iedereen aanraden.
Kwaliteit, prijs en service kunnen wat mij betreft niet beter.
Mooie grond
De geleverde grond zag er mooi uit. Ook kunnen storten op de aangewezen plaats. Top
Vlotte levering
Vlotte levering en precies op de aangewezen plek.
Leveeing straatzan website
Duidelijke informatie op de website en bij het bestellen, kan je goed zien/aangeven wanneer je jouw bestelling geleverd kan worden en welk dagdeel. Je wordt vantevoren gebeld wanneer het eraan komt. Vriendelijke chauffeur met humor en niet te beroerd om de lading op de gewenste plek af te leveren. Kortom uitstekende service!
Snel geleverd
Snel geleverd. In goed overleg gestort. Vriendelijk.
Netjes op tijd geleverd en gebeld
Netjes op tijd geleverd en van tevoren gebeld. Erg prettig dat je niet steeds op de bel hoeft te letten tijdens het klussen.
2m3 zand besteld via Grondverzet.nu
2m3 zand besteld via Grondverzet.nu. De communicatie is via de mail uitstekend verlopen. Zag dat het zand via een plaatselijk grondbedrijf is geleverd en ook binnen het tijdvak dat gekozen was. Goede ervaring overall. Zeker een aanrader voor het bestellen van grond.
Netjes geleverd
Het zand werd netjes op de afgesproken plek geleverd met in acht neming van de omgeving, fijn! Uurtje later dan het tijdsvak, maar dat werd helemaal goed gemaakt door de zorgvuldigheid van de levering.
Top bedrijf !!
Top bedrijf !!! Netjes volgens afspraak 10m3 zand afgeleverd.
Chauffeur ook super aardig en meedenkend .
Geleverd naar afspraak grond netjes opâŠ
Geleverd naar afspraak grond netjes op zijn plaats geknepen
Levering conform afspraak
Snelle levering door grondverzet
Mandemakers heeft snel ophoogzand geleverd volgens afspraak. Netjes een halfuur van tevoren gebeld en daarna op de aangegeven plek gestort! Super!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ