Gronell ApS レビュー 517

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi fik sat lade stander op og det gik super godt Hassan sat den op hvor vi ønskede uden problemer og der var gjort rent efter installationen så vi kunne knapt se at han var forbi super flot arbejde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5 stjerner til Hassan fra Gronell! Installationen af vores ladeboks gik super smooth fra start til slut. Inden arbejdet begyndte, forklarede Hassan tydeligt, hvad han ville gøre, og hvordan kablerne... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det var en sød og grundig ung dame (Kaja) der kom og fik sat kabel op til vores nye lade-stander. Hun var dygtig og kunne svare på vores spørgsmål, hun hjalp med at få appen til at virke, den drilled... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Hassan som udførte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montør, god dialog med ham. Dårlig rådgivning om føringsvej fra jordentreprenør gjorde at Hassan blev udfordret og måtte ænd... もっと見る

企業情報

1. 電気工

当該企業による記述

GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret ­videre­uddannelse på alle niveauer.

4.8

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fra “mormor-lader” til ladestander

Jeg skulle skifte en “mormor-lader” ud med en ladeboks. På nettet var Zapptech 2 højest bedømt, så den valgte vi sammen med NRGI. På den måde kom vi i forbindelse med Gronell. Det har vi ikke fortrudt. Fint bookingsystem, alle aftale overholdt, faktura gennemsigtig. Så meget tilfreds med de dygtige medarbejdere Faheem og Villads.

2025年11月20日
5つ星のうち5の評価

⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende service og superhurtig levering!

Jeg har netop haft en fantastisk oplevelse med installation af en Zaptec Go ladeboks af Gronell.

Jeg bestilte ladeboksen fra deres samarbejdspartner TakeCharge, som jeg også har skrevet en rigtig pæn anmeldese af.

Det var meget nemt at booke tid til selve installationen som foregik via et online booking system, der gjorde det meget let for mig.

Selve opsætningen blev udført af Gronell, og forløb upåklageligt. Elektrikeren lyttede tålmodigt til mine ønsker og tanker og gav professionel feedback ift. hvad der kunne og ikke kunne lade sig gøre, så vi sammen kunne finde frem til den bedst mulige og mest optimale løsning for mig.

Jeg vil bestemt anbefale Gronell til andre. Vi havde en fantastisk oplevelse fra start til slut og kan kun give dem de varmeste anbefalinger.

Jeg havde tre andre forespørgsler ude til konkurrenter, én var dobbelt så dyr, én virkede meget mindre professionel men til samme pris, og den tredje vendte aldrig tilbage på min henvendelse. Det var et nemt valg :)

2025年11月19日

Stor ros til Gronell

Købte en ladestander, som Gronell skulle sætte op. Vi bestilte det hele 10. november, og allerede 18. november var alt sat til og kørte som det skulle. Det var både en meget hurtig levering, god kommunikation hele vejen igennem og så var det en meget venlig og kompetent tekniker, der ringede på vores dør. Hun både udførte opgaven meget professionelt og hurtigt, og hun var samtidig klar på at besvare alle vores spørgsmål, og give en god indføring i det, hun skulle sætte op.
Kun ros til Gronell herfra!

2025年11月18日
5つ星のうち5の評価

Effektive og professionel - Tak til Gronell (Faheem)

Vi har købt en ladeboks via Strømlinet, og Gronell stod for montering. Rigtig god kommunikation både via mail og telefonen.

Faheem ankom præcis kl 07:00 med et smil, og sammen lagde vi en god plan for hvor ladeboksen skulle placeres og hvilke muligheder der var ift at trække kablet.

Vi følte os super trygge med Faheem, og selv om vores 4 årige søn var meget nysgerrig og gik hen for at kigge, så var han altid meget venlig. :)

En super god oplevelse, tak til Faheem og Gronell for en super effektiv og professionel service.
Vh Familien fra Gammelmosevej

2025年11月17日

Perfekt udført opgave

Hele processen var optimalt. Når man booker elektriker til opgaven, så har man mulighed for at angive rigtig mange detaljer, som gør installationsprocessen gnidningsfri.
Jeg blev holdt opdateret hele tiden.
Under installationen, var Magnus meget professionelt, og sammen fandt vi den løsning som passede os bedst.
Efter endt installation fik han os i gang med Monta app'en, så det hele var tip-top.
Magnus var omhyggeligt, venlig, og udviste stor faglig stolthed.

2025年11月14日

Elektrikeren var meget venlig

Elektrikeren var meget venlig, hjælpsom og hurtig til at installere Zaptec Go ladeboksen.

Desværre fungerer den ikke :-(.

Som svar til Gronell: jeg forstår godt du mener det er "unfair", men da jeg snakkede til jeres customer service i telefonen i går sagde de at de ville fikse det indenfor 1½ time, og jeg ikke skulle kontakte el-selskabet som solgte Zaptec til mig. Hvorfor siger laderen til mig at den allerede eksisterer på en anden installation - giver ingen mening.

Mere svar: har fået besked fra el-selskabet, at man ikke skal bruge Zaptec app, men istedet for "Monta". Må siges at der står i instruktionerne at man skal bruge Zaptec, og det sagde elektrikeren også. Men det prøver jeg i dag.

2025年11月12日
Gronell ApS ロゴ

Gronell ApS からの回答

Hej Peter

Beklager laderen ikke virkede, det er dog en smule unfair den lander hos os da vi ikke har leveret laderen til dig men derimod dem du har købt den igennem :) vi har taget fat i dem og har fået dem til at sende en ny som vi kommer hurtigst muligt ud og skifter. Håber det giver mening :)
Mvh Henrik

5つ星のうち4の評価

Manglede kode og manual til ladeboks - nu fikset

Jeg fik besøg af en flink installatør, og alt gik som planlagt. Bortset fra at installatøren tog brugermanualen og koden til min ladeboks med, så jeg stod med en installeret ladeboks der ikke virkede. Trods flere opkald og mails, har jeg stadig ikke fået koden. Og de vender ikke tilbage til mig.

Jeg har heldigvis kunne få en ny kode fra Zeptec, men jeg er rystet over at man efterlader en kunde med en defekt installation, og stadig sender en regning.

Fuldstændigt uacceptabel opførsel.

Og jeg mangler stadig min brugermanual.

Opdatering:
Efter min negative anmeldelse satte de himmel og jord i bevægelse for at fikse problemet. Stor respekt for det. Jeg har fået min manual, og en meget sød personlig og håndskrevet besked med en undskyldning. Og der var ingen dårlige undskyldninger, de var ærlige og sagde undskyld. Stor respekt for det.

Jeg er nu en glad mand igen.

2025年10月29日
Gronell ApS ロゴ

Gronell ApS からの回答

Hej Mark
Tak for snakken igår! Jeg har sat gang i nogle ting og beklager jeg ikke har været opmærksom på denne sag. jeg har sendt en manual afsted ASAP og håber det hele er løst idag!
Igen Beklager på vores vegne, det er ikke vores standart.

Opdatering:
Manual er afleveret i Postkassen :)

Mvh Henrik

Altså ham Nicolai Thomsen montør

Altså ham Nicolaj Thomsen montør. Har da ligegodt aldrig oplevet magen til professionalisme. Synes selv at monteringen af vores ladeboks var vanskelig. Lang træls vej i vores hus. Men hold da op, den mand havde JA hatten på hele vejen igennem. Med det fineste og flotteste resultat. Fantastisk godt tilfreds kunde her.
Øv der kun findes 5 stjerner .

2025年11月10日

Trustpilot エクスペリエンス