Vi fik sat lade stander op og det gik super godt Hassan sat den op hvor vi Þnskede uden problemer og der var gjort rent efter installationen sÃ¥ vi kunne knapt se at han var forbi super flot arbejde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
5 stjerner til Hassan fra Gronell! Installationen af vores ladeboks gik super smooth fra start til slut. Inden arbejdet begyndte, forklarede Hassan tydeligt, hvad han ville gÞre, og hvordan kablerne... ãã£ãšèŠã
Det var en sÞd og grundig ung dame (Kaja) der kom og fik sat kabel op til vores nye lade-stander. Hun var dygtig og kunne svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l, hun hjalp med at fÃ¥ appen til at virke, den drilled... ãã£ãšèŠã
Hassan som udfÞrte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montÞr, god dialog med ham. DÃ¥rlig rÃ¥dgivning om fÞringsvej fra jordentreprenÞr gjorde at Hassan blev udfordret og mÃ¥tte Ênd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GRONELL beskÊftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at lÞse de fleste opgaver â med personligt engagement. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig hÞj standard â bÃ¥de hos vores hÃ¥ndvÊrkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgÃ¥r lÞbende struktureret ÂvidereÂuddannelse pÃ¥ alle niveauer.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk arbejde.
Havde en teknikker ved navn Faheem ude og sÊtte min ladeboks op.
Han var effektiv, venlig og gjorde et super arbejde!
Vil 100% anbefale ham og Gronell til andre.
-David.
Har haft Seif fra Gronell ude og opsÊtte vores ladestander og han leverede en super service.
Vi havde kommet til at svare lidt forkert på spÞrgeskemaet omkring hvad der skulle laves, men Seif var lÞsningsorienteret og sÞrgede for at få lÞst opgaven også selvom han var lidt presset på tiden.
Så vil helt bestemt anbefale firmaet og jeg ved hvem jeg ringer til hvis jeg for brug for hjÊlp i fremtiden med min ladestander.
Installation af ladeboks
Havde besÞg af ladeinstallatÞr Faheem fra Gronell og det var en virkelig positiv oplevelse. Faheem var lydhÞr og udfÞrte opsÊtningen og tilslutningen til UG
Super god oplevelse
SÞde, rare, venlige og profesionelle hele vejen igennem forlÞbet med installation af ladeboks.
Kan varmt anbefales.
Professionel og i mÞdekommende service
God kundebehandling
God kundebeehandling, hurtig tilbakemelding på spÞrsmål. Installasjon etter angitt tid og hyggelig og god montÞr
Stor tak til Faheem Hatami fra Gronell
Stor tak til Faheem Hatami fra Gronell. Det var et meget flot og elegant udfÞrt el-arbejde. Dog endnu vigtigere, så tak til Faheem for hans ekstremt behagelige måde at vÊre på.
Vh Omid
Et meget behageligt mÞde med Patrick
Et meget behageligt mÞde med Patrick.
Han kom til aftalt tid. Han var positiv og lavede et fantastisk flot arbejde.Han var god til at få lÞst opgaven.
Meget tilfreds.
Kom til aftalt tid og udfÞrte aftaltâŠ
Kom til aftalt tid og udfÞrte aftalt arbejde prÊcist og professionelt.
Meget tilfreds med ny eltavle og ladestander.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Havde udfordringer med for lille en tavle, men de lÞste det alligevel med den nuvÊrende ved at vÊre idérige - og jeg slap for en dyrere og mere besvÊrlig lÞsning.
Klarede også det hele på stedet.
Virkelig dygtige gutter jeg havde besÞgâŠ
Virkelig dygtige gutter jeg havde besÞg af i denne uge. Super professionelle og med et smil på lÊben. Tak for indsatsen til Faheem, Daniel og Lukas.
Vi havde Faheem fra Gronell ude ogâŠ
Vi havde Faheem fra Gronell ude og installere en ladestander på vores hus, og alt blev lavet meget fint. Virkelig god service med smil og god rådgivning vedr. eltavle og placering af stander, snor-lige installation og fin rengÞring efter det udfÞrte arbejde. En helt igennem god oplevelse og godt arbejde. Jeg kan varmt anbefale Faheem og Gronell
Super service.
Super service.
Jeg havde besÞg af Magnus Mossin fra Gronell, som skulle skifte en defekt ladeboks. Hele oplevelsen var bare superb. Ikke noget med at "vi kommer mellem 8 og 16", nej, jeg fik at vide at det ville blive ca. 11:40 og kl. prÊcis 11:40 fik jeg en sms om mere prÊcist tidspunkt (kort efter) og lige et check om adressen er korrekt, osv.
MontÞren, eller hvad han nu er, denne Magnus, var smadderflink og svarede på et hav af spÞrgsmål. Jeg tillod mig at stille opfÞlgende spÞrgsmål via den sms med tidspunktet jeg havde fået - og har fået venlige svar og god support, selv efter han er kÞrt.
De kom desuden med 1 dags varsel efter fejlmeldningen fra udbyderen af ladestander. Og i lÞbet af natten, blev ny ladestander fremsendt. Dvs sådan set samme dag.
Havde fået oplyst at der ville vÊre returlabel og den gamle stander skal sendes tilbage - men den fiksede Magnus også og sÞrger for at den bliver leveret tilbage.
Bare en 5-stjernet oplevelse. Tommeltot op!
Super service hele vejen
Super service hele vejen - kan kun anbefales.
yderst tilfredsstillende arbejde af Faheem.
Hurtig aftale om opsÊttelse.
Dygtig og meget serviceminded elektriker, der var god til at forklare hvorledes arbejdet kunne udfÞres.
Super flot arbejde og meget tydelig om hvad der var inkluderet og hvad der kostede ekstra.
Faheem der satte ladeboksen op, kan vi kun give vores allerbedste anbefalinger.
Service og hjertevarme i topklasse
Helt igennem fantastisk hjÊlp fra både den unge mand som var her fysisk, og Henrik i telefonen, I er vitterlig de rareste mennesker at gribe mig/os i en ellers virkelig trÊls situation. Varmen og hjÊlpsomheden går ikke ubemÊrket hen, tak.
Punktlig og informativ
Punktlig og god opdatering på SMS at de er på vej.
Utrolig hjÊlpsom når man er ny i El bils markedet
SÞde og rare folk kom og instalereredeâŠ
SÞde og rare folk kom og instalererede Ladeboksen akkurat som jeg ville have det ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ