Vi fik sat lade stander op og det gik super godt Hassan sat den op hvor vi Þnskede uden problemer og der var gjort rent efter installationen sÃ¥ vi kunne knapt se at han var forbi super flot arbejde... ãã£ãšèŠã
5 stjerner til Hassan fra Gronell! Installationen af vores ladeboks gik super smooth fra start til slut. Inden arbejdet begyndte, forklarede Hassan tydeligt, hvad han ville gÞre, og hvordan kablerne... ãã£ãšèŠã
Det var en sÞd og grundig ung dame (Kaja) der kom og fik sat kabel op til vores nye lade-stander. Hun var dygtig og kunne svare pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l, hun hjalp med at fÃ¥ appen til at virke, den drilled... ãã£ãšèŠã
Hassan som udfÞrte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montÞr, god dialog med ham. DÃ¥rlig rÃ¥dgivning om fÞringsvej fra jordentreprenÞr gjorde at Hassan blev udfordret og mÃ¥tte Ênd... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
GRONELL beskÊftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at lÞse de fleste opgaver â med personligt engagement. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ faglig hÞj standard â bÃ¥de hos vores hÃ¥ndvÊrkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgÃ¥r lÞbende struktureret ÂvidereÂuddannelse pÃ¥ alle niveauer.
IndustrivÊnget 19, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- info@gronell.dk
- gronell.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 83ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
5 stjerner til Max
Vi havde i dag besÞg af Max. Han var super behagelig og meget rar. Installation af ladeboks gik nemt og hurtigt. 5 stjerner til Max (og Gronell).
Super kvalitet af arbejdet
Meget tifreds.
God, prof. og meget venlig montÞr.
Kan kun anbefales.
Fin oplevelse
God oplevelse hele vejen igennem.
Kan kun anbefale Patrick
Det var helt perfekt
Det var helt perfekt. Han var virkelig flink og lavede et flot arbejde samtidigt med at han vejl os om flere andre elektriske installationer. Positiv oplevelse.
Dygtige eletrikere og rigtig god rådgivning
Dygtige eletrikere som udfÞrte et rigtig godt stykke arbejde (installation af ladeboks til elbil). Fik samtidig nogle rigtig gode råd undervejs i processen samt god og hurtig support i slutfasen. Kan varmt anbefales.
God og samvittighedsfuld installation af billader
Jeg skulle have opsat en Zaptec-biloplader i forbindelse med en elaftale med fa. Greenbow. Efter at have et indledende videomÞde ankom elektrikeren i dag. Jeg har den kun stÞrste ros for hans arbejde og formidling på stedet.
Fantastisk service fra Gronell team
Tak til Faheem og Kalle fra Gronell for installation af kabler og ladeboks i dag. Super professionelle og flinke med can-do attitude på trods af den udfordrende vejrsituation med kulde og sne.
Kunne ikke have fået en bedre kundeoplevelse - dette team kan varmt anbefales!
Fremragende service fra Gronell ApSââŠ
Fremragende service fra Gronell ApSâ tekniker. Hurtig respons, hÞj faglighed og en professionel tilgang fra start til slut. Teknikeren var lÞsningsorienteret og sikrede, at alt fungerede optimalt, fÞr opgaven blev afsluttet. Meget tilfredsstillende samarbejde.
Salim lavede en super fin installationâŠ
Salim lavede en super fin installation af vores ny billader fra evdk. Gronell kan klart anbefales.
KÊmpe tak til Magnus
KÊmpe tak til Magnus
Der gik ged i vores booking af teknikker til opsÊtning af vores ladeboks, men Gronell fik os heldigvis klemt ind. :)
Magnus blev lÊnge efter normal arbejdstid, og var super venlig, professionel og imÞdekommende.
Fantastisk service.
Energisk og kompetent installatÞr
Der blev ringet i forvejen ca. 30 min fÞr. Derudover var installatÞren god til at forklare processen. Han var også behjÊlpelig med andre faglige spÞrgsmål jeg havde.
Professionel
Professionel, hurtig, behagelig montÞr. Fimaet nemt tilgÊngelig. Mvh Inger
Bestilt 19/12 monteret 02/01- HurtigâŠ
Bestilt 19/12 monteret 02/01- Hurtig ekspedition - perfekt og hurtig opsÊtning. Kan kun abnbefaled.
Amazing Job done by Faheem.
Brother Faheem is absolutely exceptional! He installed an electric car charging station at my home on 16th December and handled every challenge with skill, professionalism, and a fantastic attitude. The job was completed on time, despite several obstacles, and the whole experience was seamless. I wholeheartedly recommend Faheem and his company to anyone â they truly go above and beyond!"
Venlig og serviceminded elektriker
Venlig og serviceminded elektriker. Installation gik perfekt. Blev bestilt via EVDK. Ville bruge elektrikeren igen til fremtidige el-opgaver.
En (nÊsten) perfekt oplevelse.
En (nÊsten) perfekt oplevelse.
InstallatÞren (Mener hun hed Kaja) var super imÞdekommende og gik til opgaven med god energi og var meget kompetent. Var god til at spÞrge ind til hvilken lÞsning jeg var interesseret i, og fik det bare til at ske. Rent visuelt efterlod hun et klasse stykke arbejde.
Det eneste der trÊkker ned var at der ikke var etableret korrekt kontakt fra lader til bil, eftersom nogle kontakter inde i laderen viste sig ikke at vÊre blevet tilsluttet/slået til, så jeg havde lige et par dage uden mulighed for ladning, hvilket selvfÞlgelig ikke var helt optimalt.
Dog stadig en god oplevelse.
Virkelig godt stykke udfÞrt arbejde
Virkelig godt stykke udfÞrt arbejde, meget god rådgivning undervejs og pålidelig.
Lyn hurtig og fantastisk service - brug dem
Lyn hurtig fra bestilling af lader til opsÊtning. Jeg bestilte laderen hos AURA d. 9/12-25, og fik tilbudt fra Gronell ApS, at få trukket kabler og monteret lader allerede d. 10/12-25.
Laderen kunne desvÊrre bare ikke nå frem pga. travlhed hos AURA, så det var ikke Gronell's skyld. De leverede en fantastisk service i at skaffe laderen hurtig frem. Deres elektrikere som trak kablet og monterede laderen (2 forskellige) leverede en ekstra ordinÊr god service. Gronell får herfra den allerbedste anbefaling.
OpsÊtning af ny ladestander
Vi fik opsat en ladestander af Salim fra Gronell som kom til den aftalte tid. Yderst professionel og serviceminded i forhold til at imÞdekomme vores Þnsker og forventninger, og god til at forklare processen. Vi er meget tilfredse med resultatet.