レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er sÃ¥ glad for Gitte og Heidis arbejde. De er super sÞde og pÃ¥lidelige, og sÊtter virkelig en Êre i at gÞre deres arbejde ordentligt. Efter at have prÞvet flere rengÞringsfirmaer, har jeg endel... もっず芋る

Top klasse klargÞring af bil! Jeg havde en seat som skulle leveres tilbage efter endt leasingperiode og hvis man kender leasing selskaberne rigtigt kommer der altid en ekstra regning for den slags.... もっず芋る

Vi er meget tilfredse med rengÞringservicen i vores hjem. De er venlig, omhyggelig og kommer altid på aftalte tidspunkt. Dagen inden får man en besked fra den person som kommer - oftest den samme.

Rigtig god service - de er professionelle og altid proaktiv kommunikation omkring hvornår de kommer. Huset er altid fint rent når de er fÊrdige. Kan varmt anbefale GrÞnskov rengÞring.

䌁業情報

1. 枅掃員
  2. カヌ ディテヌリング業
  3. 枅掃サヌビス
  4. 業務甚枅掃サヌビス
  5. ハりス クリヌニング業

圓該䌁業による蚘述

Her hos GrÞnskov Service tilbyder vi dansk rengÞring i verdensklasse. Hele vores team er fÞdt og opvokset i Danmark. Vi taler derfor alle perfekt dansk. Vi kan stå for hele din rengÞring lige fra private, erhverv til plejning af din bil.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

27件のレビュヌ

Vi har haft rengÞringshjÊlp fra firmaet

Vi har haft rengÞringshjÊlp fra firmaet i noget tid og er overordnet tilfredse. RengÞringen bliver som regel klaret fint, og det er rart med fast hjÊlp i hverdagen. Der har vÊret enkelte gange, hvor vi har måttet fÞlge op på småting, som blev overset, men det er som regel blevet taget pÊnt imod og rettet til nÊste gang, eller samme dag hvis muligt.

2025幎6月24日
自発的なレビュヌ

Jeg er super glad for GrÞnskov service

Jeg er super glad for GrÞnskov service. Gitte og Heidi kommer hos mig, og der er altid så fint når de er fÊrdige. KÊmpe fordel at de kÞrer 2 ud sammen.
Får altid en sms dagen fÞr om, hvad tid de kommer.
Og Gitte har altid godbidder med til vores hund 😁

2025幎5月22日

Rigtig god service

2025幎5月7日

SUPER SERVICE & KVALITET

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med GrÞnskov Service ! Fra det Þjeblik, jeg kontaktede dem, var deres kundeservice både venlig og professionel. De tog sig tid til at forstå mine behov og tilbÞd en skrÊddersyet lÞsning, der passede perfekt til min hverdag.

RengÞringsholdet ankom til tiden og var meget professionelle. De arbejdede hurtigt og effektivt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det var imponerende at se, hvor omhyggeligt de gik til opgaven, og de gjorde virkelig en indsats for at sikre, at hver en krog blev stÞvsuget og tÞrret af. Jeg blev isÊr glad for, at de brugte miljÞvenlige produkter, som er et stort plus for mig!

Resultatet var intet mindre end sublime! Mit hjem så strålende rent ud, og jeg kunne mÊrke forskellen med det samme. Det er tydeligt, at GrÞnskov RengÞring sÊtter en Êre i deres arbejde, og det ses i det endelige resultat.

Prisen var også meget rimelig i forhold til den hÞje kvalitet af arbejdet. Jeg kan varmt anbefale GrÞnskov RengÞring til alle, der sÞger en pålidelig og effektiv rengÞringsservice. Jeg vil bestemt bruge dem igen i fremtiden!

2024幎10月3日

Super god arbejdsplads

Jeg er ansat her i grÞnskov service og er mega glad for at vÊre her super gode kollegaer og Pelle og Christina er super gode chefer jeg kunne ikke Þnske mig et bedre sted at vÊre

2023幎8月7日
自発的なレビュヌ

Jeg fik rengjort min bil både udvendig

Jeg fik rengjort min bil både udvendig og indvendig. Gennem hele processen fra start til slut, var der fokus på den gode service og kvalitet. Husker ikke at min bil har vÊret så ren fÞr. Det er et rigtig flot stykke arbejde som er blevet udfÞrt og jeg vil klart anbefale GrÞnskov Service.

2023幎7月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。