Let at bestille på hjemmesiden og hurtig levering. Købte Nature's protection white dogs adult small breed, lamb - small kibbles og mine 5 hunde slikker skålene tomme. Før jeg fandt, Nature's prot... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg modtog i dag den fineste hvalpepakke og skulle kun betale portoen. Leveringen var hurtig og effektiv. Kæmpe anbefaling herfra og helt sikkert ikke sidste gang, jeg bestiller fra dem.
Har bestilt foder hos Groomus nu fire gange. Alle gange er ordren pakket og sendt nærmest i samme øjeblik, som den er lagt - helt utroligt effektivt og hurtigt. Foderet er min kræsne hunds nye yndl... もっと見る
Excellent Customer Service Highly recommended, I ordered few times in pass few months . Every time the items packed carefully . Super Fast Delivery. Easy contact with the customer service. T... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Ideen bag GroomUs er at samle vores egne yndlingsprodukter ét sted, så hundeejeren kan handle alle hundeprodukter ét sted. Udvalget i webbutikken er nøje udvalgte produkter, som vi selv bruger i hverdagen. Vi står altid gerne til rådighed for at forklare hvilken betydning ASHLEY CRAIG, CORE, HOKAMIX, WOLF, SICCARO og RUFFWEAR har i vores hverdag med hundene. God fornøjelse.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtig levering af den sødeste kvinde…
Hurtig levering af den sødeste kvinde fra Post Nord.
Jeg er fuld udtilfreds med produktet…
Jeg er fuld udtilfreds med produktet jeg købte , og vil da fremadrette købe hos jer
Derud over er jeg meget tilfreds med jeres fysiske kontakt når i kommer rundt på div dkk udstillinger,
Der er altid god og hurtig betjening
Der er altid god og hurtig betjening. Har man spørgsmål om diverse produkter er der altid gode faglige svar. De har min varmeste anbefaling.
Lækre produkter og hurtig levering
Har nu prøvet forskellige pelspleje produkter til mine hunde. Alle super lækre at arbejde med og med gode resultater i pelsen. Der er også altid god rådgivning og hurtig levering. 5 poter herfra ;-)
Varerne kom som bestilt
Alt var som forventet..
God betjening og gode varer.
Selvom min ordre var i restordre og…
Selvom min ordre var i restordre og mere end en måned forsinket i forhold til den først opgivne dato, føler jeg mig godt behandlet.
Fantastisk service 👍
Kan varmt anbefales, altid hjælpsom på telefon og yder en fantastisk service. Hurtig levering. 👍fantastisk produkter

Groomus からの回答
Er meget skuffede over at jeg ikke har…
Er meget skuffede over at jeg ikke har fået mine vare endnu. Pengene er trukkede og der er kommet en odrer bekræftedes samt gls skriver at pakken er på vej fra geoomus. Men der sker ikke mere. Dette var en gave og nu det ca 20 dage siden den. Lev bestilt. Det en ommer.

Groomus からの回答
Helt igennem tilfreds og hurtig…
Helt igennem tilfreds og hurtig levering.
Købte en blower, jeg ved desværre ikke, hvor god den er, da hunden er bange for den, så det kræver lige en god del træning endnu :-)

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。