Inmiddels de knuffel ontvangen en dochter is erg blij. Duurde dus langer dan gepland en hierover werd niet gecommuniceerd. Advies is dit voortaan te doen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super mooie beer meer dan 2 meter hoog voor mijn kleindochter, had een jaar geleden ook al een grote beer bij jullie besteld voor mijn klein zoon, echt een leuk cadeautje ,
Heb een grote beer gekocht voor Valentijn. Heel mooie site waarbij direct een overzicht hebt met duidelijke foto's van de beren. Zeer snelle levering. Kwalitatief goed product. Echt een aanrader.
Omdat het niet is afgeleverd op het adres en dat ze wel thuis waren
äŒæ¥ãåçããŸãã
De nummer 1 in grote knuffels.
De Bakspieker 2, 7609 CL, Almelo, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Omdat het niet is afgeleverd op het adres en dat ze wel thuis waren

Groteknuffel ããã®åç

Groteknuffel ããã®åç
Snelle levering, goede productomschrijving en een vriendelijke service die ook nog eens goed bereikbaar is!
Fantastische knuffels waarmee je, je geliefde mee kunt verrassen!
Leuke producten en super snelle levering !
Bedankt : )
Mijn vriendin heeft vandaag een teddybeer gekregen.
ik ben trots op jullie.
S
Super snelle levering. Voldoet aan eisen.
Zeer tevreden!
Het was super zacht en groot ben er dankbaar mee
Snelle levering! Zelfs met een knuffel met een bedrukt tshirt.
Uitstekende service en de producten zijn van goede kwaliteit.
Ik heb een beer besteld van 340cm en vooral mijn vriendin is er dolblij mee. De prijs is niet hoog en de kwaliteit is top. Daarnaast ook een snelle levering. Al met al zeker een aanrader!
Goeie kwaliteit en snelle levering van de bestelde producten ben erg tevreden met de producten van deze zaak
Zeer snelle levering. Kwalitatief goed product. Echt een aanrader.
Prachtige beer besteld voor mijn kleindochter. Ziet er heel mooi uit. En...niet te duur. Ik ga bij mn volgende kleinkind er zeker weer een bestellen.
Prachtige beer, een echte knuffelbeer. Prima kwaliteit. Echt waar voor je geld.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã