レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bestilte en fodboldrejse til Manchester i gave til vore sÞn og har fÃ¥et en rigtig god service lige fra start hos Groundhopping Tours. Kommunikationen har vÊret i top og alt gik planmÊssigt med rigt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har netop vÊret afsted pÃ¥ en 3 dages tur sammen med min sÞn. 2 kampe pÃ¥ 2 dage i Tyskland - lÞrdag og sÞndag. Super god proces, hvor jeg skrev hvad jeg Þnskede og efterfÞlgende hjalp en medarbe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har vÊret fire gutter af sted pÃ¥ hemmelig Bundesliga kulttur. Alt spillede som sÊdvanligt. LÊkre hoteller med styr pÃ¥ det hele, gode anbefalinger der blev brugt flittigt, og helt unikke og gen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi var i Dortmund i 4 dage med 2 fodboldkampe. Lige fra bestilling til vi stÃ¥r i Dortmund har vi fÞlt os godt behandlet. Meget flot service, gode informationer og telefonopringninger. Dejligt med de... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ ツアヌ代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Fodbold er mere end de 90 minutters bold på banen. Groundhopping Tours giver dig det hele. Vi gÞr din fodboldrejse til en unik fodboldoplevelse.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

245件のレビュヌ

Perfekt arrangeret tur til Dortmund!

Jeg havde min sÞn på 10 år med til Dortmund - Leipzig og vi havde en fantastisk oplevelse. Hotellet lå fint centralt og vi gik til stadion, hvor vi på vejen spiste på ét af de anbefalede steder, hvilket var en super autentisk oplevelse.
Da vi ankom til hotellet var "stadionpakken" klar, så vi skulle kun bekymre os om, at komme ud til stadion.
Der var klar og tydelig kommunikation fra Groundhopping Tours fra start til slut (med updates omkring muligheder samt begrÊnsninger pga national helligdag).
Jeg glÊder mig allerede til nÊste tur...

2025幎10月4日

Groundhopping Tours からの回答

Det glÊder os at hÞre, at I havde en tur, hvor det hele bare klappede! Tak for rosen – vi glÊder os til at sende jer ud pÃ¥ et nyt fodboldeventyr.

Tur til Polen

Vi var i Polen og se 2 kampe i henholdsvis Warszawa og Gdansk. Groundhopping Tours havde stået for det at arrangere turen, og alt klappede. Specielt de hoteller vi boede på, var rigtig gode og lå godt i forhold til rejsen. Så vi kan kun anbefale Groundhopping Tours.

2025幎10月3日

Hej Allan
Mange tak for den fine anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at I havde en god tur til Polen, og at det hele spillede. Vi ser frem til at sende jer afsted på en ny rejse engang i fremtiden.

Liverpool - Everton i September

Havde kÞbt tur til Liverpool - Everton. Virkelig god kommunikation og service med gutterne fÞr, under og efter rejsen. Alt gik som håbet og forventet og fodbold biletter var prÊcis som Þnsket.
Og så er Liverpool bare en fed by - uanset om man er rÞd eller blå!

2025幎9月20日

Hej Morten
Det glÊder os at hÞre, at I havde et godt ophold i Liverpool med god fodbold på programmet. I siger bare til, når I skal afsted på jeres nÊste fodboldeventyr!

Tur til Hannover med 4 venner

Tur til Hannover med 4 venner - alt var som det skulle vÊre med Hotel og Billetter til 2 kampe samme dag Wolfsburg- KÞln og Hannover- Hertha information inden var som det skulle vÊre - NÊste gang vil helt sikkert kigge denne vej.

2025幎9月19日

Groundhopping Tours からの回答

Vi er glade for at hÞre, at I havde en god tur til Niedersachsen med to store kampe! Tak for de pÊne ord og de fem stjerner.

PSV - Ajax

Fantastisk fodboldrejse til Holland⭐⭐⭐⭐⭐
Vi havde en fantastisk tur til Amsterdam med fokus på den store kamp mellem PSV og Ajax.

Hotellet lå som lovet super centralt, hvilket gjorde det nemt at komme rundt i byen. Undervejs opstod der små udfordringer, som Groundhopping reagerede hurtigt på og lÞste meget professionelt.

Fodboldbilletterne var helt i top. Vi fik en unik oplevelse med adgang til en lÊkker restaurant, hvor vi nÞd en 3-retters menu inden kampen. Selve kampen overvÊrede vi fra hjemmeholdets stemningstribune – en intens og autentisk fodboldoplevelse, vi sent vil glemme.

Alt i alt en kÊmpe anbefaling herfra – vi vil helt sikkert benytte Groundhopping Tours igen!

2025幎9月21日

Groundhopping Tours からの回答

Hej Michael. Det glÊder os at hÞre, at I havde en fed tur med en storkamp, der levede op til forventningerne. I siger bare til, nÃ¥r I skal ud pÃ¥ jeres nÊste fodboldeventyr – sÃ¥ stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe!

Fremragende "hemmelig" tur med GT

Sammen med en ven havde jeg en fantastisk tur til Tyskland med Groundhopping Tours! Vi var afsted på den "hemmelige bundesligarejse", hvor vi fÞrst på dagen fandt ud af hvor vi skulle hen og se fodbold. GT havde forberede kuverter med kampbilletter og anbefalinger til byerne vi skulle til og vi havde en virkelig fed oplevelse, hvor vi fik stiftet bekendtskab med den store diversitet i tysk fodbold. Det "hemmelige" koncept spiller bare og gav turen ekstra spÊnding både mens vi var afsted og i dagene og ugerne op til. Vi er allerede ved at finde ud af hvornår vi kan komme afsted igen!

2025幎8月30日

Hej Toke
Dejligt at hÞre, at I havde en fed hemmelig rejse til Tyskland!
Vi glÊder os til at sÊtte et nyt og spÊndende fodboldeventyr sammen til jer. I siger bare til!

QPR-Preston og FA Community Shield 2025

En ting er at sÊlge en fodboldbillet og et hotelvÊrelse som aftalt og til tiden og med den Þnskede kvalitet hele vejen rundt. Noget andet er at gÞre det samtidig med lÞbende opdateringer om transport, pubber, adgangsforhold og meget mere.
Groundhopping Tours gÞr begge dele.
Tak for det og en klar anbefaling herfra.

2025幎8月10日

Groundhopping Tours からの回答

Mange tak for de flotte ord, René! Vi er galde for at hÞre, at I havde en god oplevelse, der blev endnu bedre af vores anbefalinger. Og tillykke med trofÊet🏆

Trygt og nemt

Trygt og nemt. Fin lille guide til byen mv, som gÞr at man ved hvor og hvordan man skal angribe.
Brugt fÞr, brugt denne gang og kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

2025幎7月26日

Hej Kim
Tak for din anmeldelse⭐ Vi er glade for, at I havde en god tur til det svenske med masser af mål! Vi står klar, når I skal afsted igen nÊste gang.

KrÊs for kendere - Polen away

KrÊs for kendere, så at sige.
Det spiller maks, når man bestiller med GT.
Vi var 2 mand i polen, og fik både fif til byen og en udfÞrlig guide til den bedst mulige kampdag på stadion.

Udover dét, var deres tre udsendte nogle hyggelige fyre.

AnbefalelsesvÊrdigt.

2024幎10月3日

Hej Mikkel
Tak for anmeldelsen 🌟 Det glÊder os at hÞre, at I havde en god rejse – og det var hyggeligt at stÞde pÃ¥ jer 😉 I siger bare til, nÃ¥r I skal afsted igen.

Fem kÊmpe romerlys herfra!

Netop hjemvendt fra en bÃ¥de vanvittig og uforglemmelig tur med Groundhopping Tours til Poznań, hvor vi sÃ¥ de lokale helte fra Lech lÞfte Ekstraklasa-trofÊet – endda med trÊner Niels Frederiksen ved roret.

Groundhopping Tours har stået for både hotel og kampbilletter, og der har vÊret benhårdt styr på tingene hele vejen igennem. Vi har fået god og detaljeret information om holdet, byen, barer, sevÊrdigheder osv., og under hele forlÞbet har vi fÞlt os i trygge hÊnder. Det er samtidig tydeligt at mÊrke, at folkene bag Groundhopping Tours selv har en stor kÊrlighed til verdens smukkeste sport.

KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎5月24日

Hej Peter
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at I havde en fed tur og fik en stor oplevelse ud af at se Lech Poznań blive mestre på hjemmebane🏆
I mÃ¥ endelig sig til nÊste gang i skal pÃ¥ fodboldeventyr – sÃ¥ er vi klar til at sÊtte noget nyt og spÊndende sammen til jer!

Vi havde en helt genial tur

Vi havde en helt genial tur, og vi krydrede den med at se Schalke – Paderborn om fredagen (dagen fÞr Dortmund kampen).

Men alt fra jeres side (Groundhopping Tours) var planlagt ned til mindste detalje, og alt information var meget brugbart. Vi var på stÞrstedelen af de steder som I anbefalede.

Der var ikke nogen af stederne der skuffede os. Det var virkelig rart, at have en gameplan når man tog afsted, så vi ikke skulle undersÞge det hele store inden vi tog afsted.

Det var lige fra hotellet, hvor pakken med halstÞrklÊdet, billetterne etc. bare var klar da vi ankom.

Så vi har kun roser tilovers til jer, efter den skÞnne fodboldtur vi var på.

Vi vil helt sikkert igen rejse med jer, ingen tvivl om det.

Mvh. Nikolaj

2025幎5月3日

Groundhopping Tours からの回答

Hvor er det godt at hÞre, at I havde en god tur til Dortmund og Ruhrdistriktet! Vi er glade for, at I kunne bruge vores anbefalinger.

I siger bare til, når det nÊste fodboldeventyr skal i kalenderen!

Kun anbefaling herfra!

Jeg har nu vÊret med på 2 ture arrangeret af Groundhopping Tours. Hver gang har vÊret vel tilrettelagt. Godt informationsbehov fÞr turen samt under turen.
Kan kun anbefale at booke fodboldtur med dem!

2025幎5月10日

Hej Kenneth
Tak for den flotte anmeldelse 🀩 Det glÊder os, at du har haft endnu en god oplevelse ved at rejse med Groundhopping Tours. Du siger bare til, nÃ¥r vi skal hjÊlpe med at arrangere din tredje tur med os 🏟

Hemmelig fodboldrejse til Krakow

Vi kÞbte en hemmelige fodboldrejse, hvor vi skulle en tur til Krakow. Det blev en fantastisk tur med masser af fed stemning, og hele tre fodboldkampe.
Wisla Krakow var en kÊmpe oplevelse.
Hotel og restauranter spillede bare maks. Så Groundhopping Tours og Krakow får en kÊmpe anbefaling fra os af.

2025幎5月2日

Groundhopping Tours からの回答

Hvor er det godt at hÞre, at I blev glade for det, vi havde sat sammen til jer pÃ¥ Den Hemmelige Fodboldrejse ⚜🇵🇱 I siger bare til, nÃ¥r I skal ud pÃ¥ et nyt fodboldeventyr!

En helt igennem gennemfÞrt tur til

En helt igennem gennemfÞrt tur til Tyskland og se Wolfburg VS Freiburg, der var lagt et perfekt program af Groundhopping Tours og alt spillede ned til mindste detalje 💪🏌👌🏻⚜

2025幎4月25日

Groundhopping Tours からの回答

Det er dejligt at hÞre, at I havde en god tur til Wolfsburg! I mÃ¥ endelig sige til, nÃ¥r I skal afsted pÃ¥ jeres nÊste fodboldeventyr – om det er til til Tyskland eller et andet sted i verden, sÃ¥ hjÊlper vi jer meget gerne afsted!

De overbeviste mig om Krakow

De overbeviste mig om Krakow.

Havde egentligt besluttet mig, at min 40 års med 9 venner skulle holdes i Hamborg. Men blev anbefalet Krakow, pga pris, restauranter og intensiteten på stadions. Det blev en kÊmpe weekend, så kÊmpe anbefaling herfra. Alt spillede ift transport, kampen mv.

2025幎4月25日

Groundhopping Tours からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse og tillykke med fÞdselsdagen! Det glÊder os, at du er glad for, at valget endte med Krakow. Vi er klar til at arrangere din tur, nÃ¥r du runder det nÊste skarpe hjÞrne 😉

Fremragende planlÊgning

Super kommunikation hele vejen igennem; aftalerne levede 100% op til forventningerne, både mht. kvalitet og pris. God informationer om muligheder på turen. Super oplevelse...

2025幎4月18日

Groundhopping Tours からの回答

Tusind tak, for de flotte ord! Vi er glade for, at I havde en god oplevelse i Dortmund, og I siger bare til, nÃ¥r I skal afsted pÃ¥ jeres nÊste fodboldvenetyr 🏟

Enestående fodboldoplevelse

Mange tak for en fuldstÊdig enestående oplevelse, som jeg kun kan anbefale alle skal prÞve.
Mange tak til alle guider fra Groundhopping Tours både de to lokale og vores to guider fra Danmark, som ga' os et godt indblik i den Argentinske mentalitet og fodbold kultur

2025幎3月27日

Groundhopping Tours からの回答

Hej Jesper. Tak for anmeldelsen og rosen – den sÊtter vi stor pris pÃ¥. Argentina er bare noget helt sÊrligt, og vi er glade for, at I ogsÃ¥ fik lov at opleve det.

Engegement til perfektion

Tur til Dortmund. Alt spillede til perfektion. Gode rejsetips og stort engagement :)

2025幎3月29日

Groundhopping Tours からの回答

Hej Kasper. Mange tak for anmeldelsen og de pÊne ord. I må endelig sige til, når I skal på et nyt forboldeventyr!

En super fed tur med max fodbold

En super fed tur med max fodbold. Hvis man rejser alene kan jeg varmt anbefale deres gruppe rejser, ikke sidste gang, stort tak

2025幎3月27日

Groundhopping Tours からの回答

Hej Niels-JÞrgen. Tak for stjernerne. Vi er glade for at hÞre, at I havde en god oplevelse! Vi står klar, når I skal afsted igen.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。