Fantastisk tur - KÊmpe anbefaling!
Jeg havde fÞr set FK ÅœeljezniÄar pÃ¥ en rejse til Bosnien, men at groundhoppe i landet var virkelig fedt. PlanlÊgningen var virkelig god, fine steder at bo og guiden Nicolai var velvidende og kendte nogle rigtige fede personer, som fortalte om FK ÅœeljezniÄar og FK VeleÅŸ Mostar.
Derudover var det rigtig fedt, at gå ud til Stadion Tušanj i Tuzla og se det og dets floodlights inden kampen. Jeg havde fÞr vÊret i Tuzla for at flyve hjem til DK, og derfor ikke tÊnkt på stadionet. Men hold da op hvor er det en stadionperle, og hvilke floodlights!
I Sarajevo mÞdte vi to livslange fans af FK ÅœeljezniÄar som fortalt om klubben. Man kunne virkelig fornemme deres passion for klubben, og de var virkelig venlige og imÞdekommende. PÃ¥ en tur som denne, fÃ¥r man bare en bedre forstÃ¥else og klubben, stadion og dens betydning for fansene end hvis man selv tog afsted og sÃ¥ en kamp pÃ¥ stadion.
Jeg vidste godt, at der findes en klub som hedder Široki Brijeg, men jeg havde aldrig tÊnkt på at se en kamp hos dem. Jeg blev derfor virkelig positivt overrasket, da vi ankom til stadion og så hvordan det lå helt ud til vejen - lidt á la Loftus Road (QPR). Stadion havde udover det mange finurlige detaljer, som mange groundhoppers nok vil finde sjove/fede.
PÃ¥ den sidste del af turen boede vi i Mostar, som har en utrolig smuk gammel by. Her skulle vi se VeleÅŸ Mostar og guidens netvÊrk gjorde, at vi endte med at mÞde helten fra Athen, SlaviÅ¡a BogdanoviÄ. MÃ¥lmanden sÞrgede for, at VeleÅŸ gik videre mod AEK Athen. Derudover blev vi generelt mÞdt med utrolig stor venlighed og imÞdekommenhed, vi sÃ¥ klubbens gamle stadion, en masse fed ultras graffiti rundt i byen, men oplevede ogsÃ¥ det smukke Blagaj Tekija.
Veleş Mostars stadion er nyt og ved at blive bygget fÊrdigt, men selv nu er det fedt, og det ligger i smukke omgivelser. Man er virkelig tÊt på banen, og betonnen hos ultrasne er malet i klubbens farve - rÞd. Virkelig en utrolig fed detalje.
Alle disse kampe ville slet ikke have givet det samme resultat uden Groundhopping Tours. Man får virkelig den fulde oplevelse af hele klubben og stadion. Hvis du ligesom mig er helt vild med fodbold og Þnsker at få de bedste fodboldoplevelser, så vil jeg klart anbefale Groundhopping Tours. Dette var min 5. tur med Nicolai, og jeg kan kun anbefale andre at tage med på hans ture. IsÊr til Bosnien-Hercegovina, for det kan kun overraske dig positivt!
2021幎8æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ