We waren naar Fc Augsburg-Schalke 04. Prima geregeld altijd direct antwoord bij vragen. We hadden staanplaatsen achter het doel bij de fanatieke aanhang van Augsburg. Prijs ook prima, mensen die zeu... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
5 daagse reis geboekt nr Milaan en Bergamo met een bezoek van 3 wedstrijden. Alles was perfect geregeld. Direct na de boeking al netjes een mail. Vliegtuig Al online ingecheckt met prioriteit. Hotels... もっと見る
Op zaterdag 8 augustus hebben wij via Groundhoptickets de wedstrijd Bayer Leverkusen - Sevilla bijgewoond. De organisatie was uitstekend, zelfs toen de tickets aanvankelijk niet zichtbaar waren in ons... もっと見る
Tijdens onze vakantie waren we op zoek naar 7 tickets voor Benfica - Hearts, na eerder positieve ervaringen hebben we contact gezocht op Instagram en via deze weg na snelle reacties de tickets besteld... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl
連絡先
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Geweldige plaatsen
Geweldige plaatsen, hele goede communicatie en we hebben echt genoten van een geweldige wedstrijd en sfeer
Heerlijk hotel
Heerlijk hotel, goede communicatie. Voor vragen wordt er via de app snel gereageerd.
Samen met mijn zoontje heb ik via…
Samen met mijn zoontje heb ik via Groundhopticket voor het eerst een wedstrijd bezocht.
We konden zonder problemen het stadion betreden.
Misschien een klein aandachtspunt, al weet ik niet of hier iets aan te doen is, is dat ik de tickets pas één dag vóór de wedstrijd ontving. Persoonlijk had ik het prettiger gevonden als ik de tickets iets eerder had ontvangen.
Arsenal - Wigan Athletic
Groundhopticket is 100% betrouwbaar. Ze reageren snel op vragen en doen wat ze beloven. In mijn geval vliegtickets, hotel en wedstrijdkaarten voor Arsenal. De vluchttijden waren perfect zodat we naast de wedstrijd drie volle dagen Londen hebben kunnen ontdekken. Hotel was minder en beetje buiten het centrum. Maar voor een prijs van € 450,00 all in kan je dat misschien ook verwachten. De zitplaatsen in het stadion waren perfect. We zaten bovenin het stadion ter hoogte van de middellijn met prima zicht. Mijn zoon en ik hebben drie super dagen in Londen gehad. Ik kan Groundhopticket aanbevelen aan iedereen die via deze weg voetbalkaarten zou willen kopen.
Duidelijk, snel & betrouwbaar
Heldere en snelle communicatie, duidelijke prijzen en voorwaarden. Betrouwbaar.
Heldere, snelle communicatie
Heldere communicatie, snel, no nonsens. Op vrijdag, last minute, bedacht om op zaterdag naar Bayer Leverkusen-Sankt Pauli te gaan met mijn 14 jarige zoon. Ook omdat de tickets waren afgeprijsd :) Leuke wedstrijd, goede plaatsen, vlakbij de linkse rakkers van Sankt Pauli, mooi stadion en dat op 2 uur rijden vanuit Brabant. Een prima alternatief voor de carnavalszaterdag.
Borussia Dortmund vs Heidenheim (3-2)
Communicatie & organisatie was top! Prima plekken, prijs-kwaliteit goed, en super duidelijk.
Voor het eerst “de gelbe wand” mogen beleven, fantastisch
Wedstrijd Dortmund - Heidenheim
Wedstrijd Dortmund bezocht. Alles was goed geregeld. Kaartjes mooi op tijd. Hadden 2 staanplaatsen wat achteraf qua sfeer nog mooier was dan zitplaatsen. Dus zeer tevreden.
4 dagen Sevilla met heel veel plussen
4 dagen Sevilla, vlucht, hotel, wedstrijd Real Betis - Valencia voor €350,=... Hier zijn we voor gevallen en heeft aan alle verwachtingen voldaan! Complimenten voor de kwaliteit en prijs verhouding. Wij melden ons binnenkort weer :-)
Fantastische ervaring en goede service!
Recent heb ik voor de 1e keer gebruik gemaakt van Groundhopticket op aanraden van een collega. Samen met mijn zoon ben ik naar de wedstrijd Dortmund - Heidenheim geweest. Via de site kon ik heel gemakkelijk wedstrijdtickets bestellen tegen een schappelijke prijs. Ik moet zeggen dat ik dit wel spannend vond. Van tevoren heb ik ook nog via WhatsApp heel gemakkelijk contact gehad en de service daarin was erg fijn.
Al met al ben ik super blij hoe dit traject verlopen is. We zaten hoog in de hoek van het stadion, boven de uitsupporters. De sfeer was uitmuntend van beide kanten en dit was echt een onvergetelijke ervaring!
Top weekend gehad!
Top weekend gehad!
Alles tot in de puntjes geregeld, zelfs hospitality tickets kunnen bijboeken (aanrader) en top plekken in stadion. Communicatie via WhatsApp was ook snel en netjes dus al met al zeker een aanrader en wij gaan volgend jaar weer!
Alles was super geregeld
Alles was super geregeld. Bij vragen reageren ze direct. Zeker een aanrader
Heldere communicatie
Afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en nagekomen. Ook een probleem vlak voor de wedstrijd werd adequaat (via Whats App) opgelost. Zeer tevreden!
Hala Madrid !!!
Una esperienza fantastica a Madrid!!!
Tutto ben organizzato io e mio figlio ci siamo divertiti un mondo !!!
Primo giorno abbiamo visto il Real Madrid e il secondo l Atletico Madrid ...abbiamo approfittato X fare il tour al Bernabéu ed al Metropolitano , il mio regalo X I miei 50 anni si è realizzato , grazie !!!
We zijn met 3 man naar Napels geweest…
We zijn met 3 man naar Napels geweest in januari, het was een perfecte trip. Alles was geregeld, we hoefden niet meer in te cheken, bij aankomst in het hotel werden we zelfs verrast met een upgrade van 3 naar 4 sterren.
Achteraf gewoon zeer veel waar voor je geld. Perfect weekend gehad.
Geweldig weekend gehad in koln.
Geweldig weekend gehad in koln.
Wedstrijden van leverkusen- werder Bremen mogen bezoeken.
Plaatsen prima achter het doel.
Hotel ook prima niks op aan te merken.
Perfect voetbal weekendje.
Bedankt groundhopticket.com.
Snel en duidelijk contact
Nu 3 maal een wedstrijd in Engeland bezocht met hen. Via Whatsapp snel en duidelijk contact, aanpassingen zonder probleem aan reis en verblijf. Wilde graag hotel dichter bij stadion, kreeg 3 alternatieven, bij Booking.com gekeken, met beste reviews gekozen, zat echter onder benedengrens. Erg kleine kamer, comfort onder niveau, hygiëne acceptabel. Alle 3 de wedstrijden zeer hoge zitplaatsen, 1 stadion niet uitverkocht, dus beetje jammer. Misschien iets meer inzicht in welke vakken je krijgt en evt kan krijgen met wat bijbetaling. Verder zeker tevreden, prijs-kwaliteit in orde.
Super ervaringen gehad
Super ervaringen gehad, 3x al naar een buitenlandse voetbalwedstrijd geweest via groundhoptickets. Ze helpen snel en zijn betrouwbaar. Ik ga zeker vaker boeken!
Chrystal Palace! Geweldige ervaring!
Chrystal Palace tegen Tottenham Hotspur! Heerlijk Engels stadion. Alles wederom goed geregeld. Prima plekken vlakbij het veld met goed zicht en uitstekende sfeer. Contact via de app was prima. Absolute aanrader. In vergelijking met andere aanbieders zijn de prijzen ook gewoon goed!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。