We waren naar Fc Augsburg-Schalke 04. Prima geregeld altijd direct antwoord bij vragen. We hadden staanplaatsen achter het doel bij de fanatieke aanhang van Augsburg. Prijs ook prima, mensen die zeu... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
5 daagse reis geboekt nr Milaan en Bergamo met een bezoek van 3 wedstrijden. Alles was perfect geregeld. Direct na de boeking al netjes een mail. Vliegtuig Al online ingecheckt met prioriteit. Hotels... もっと見る
Op zaterdag 8 augustus hebben wij via Groundhoptickets de wedstrijd Bayer Leverkusen - Sevilla bijgewoond. De organisatie was uitstekend, zelfs toen de tickets aanvankelijk niet zichtbaar waren in ons... もっと見る
Tijdens onze vakantie waren we op zoek naar 7 tickets voor Benfica - Hearts, na eerder positieve ervaringen hebben we contact gezocht op Instagram en via deze weg na snelle reacties de tickets besteld... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij van Groundhopticket.nl helpen voetbalfans aan tickets die lastig te krijgen zijn. Door ons grote netwerk vooral binnen Europa is bijna elke voetbalwedstrijd te bezoeken via ons. Groundhopticket.nl
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie plekken voor een nette prijs.
Mooie plekken voor een nette prijs.
Tickets keurig 3 dagen voor de wedstrijd binnen gekregen.
De communicatie is duidelijk en de…
De communicatie is duidelijk en de plekken zijn goed. Simpelweg een top organisatie!
Fantastische ervaring bij CL duel in Leverkusen
De eerste keer kaarten voor een CL duel kopen buiten de geijkte verkoopkanalen van de club zelf vond ik spannend. Groundhoptickets heeft die spanning volledig weggenomen. Duidelijk communicatie, de prijs is duidelijk vooraf , bevestiging van order direct in je mail en daags voor de wedstrijd de kaarten in je mailbox. Ook op aanvullende vraag kwam direct reactie op. Wij bezochten Leverkusen - PSG 2-7 en hadden naast een topwedstrijd en geweldige vader-zoon ervaring. Ook omdat het voortraject van bestellen goed geregeld is . Als je twijfelt - had ik ook - dan is dat niet nodig .
Unieke en onvergetelijke ervaring
Ik ben met mijn zoontje van 10 op reis geweest naar City-Everton en Liverpool-United via groundhoptickets. Het was een fantastische en onvergetelijke ervaring. Groundhoptickets was zeer snel via whatsapp en behulpzaam om de reis aan te passen aan mijn wensen. Ik vond het even spannend om de kaarten voor Liverpool op te halen op een hotelkamer boven een pub waar we 2 telefoons kregen, maar dat werkte allemaal probleemloos. We stonden op The Kop, wat ik nooit had durven dromen. Hier praten we nog jaren over na!
We hebben 2 fantastische wedstrijden…
We hebben 2 fantastische wedstrijden bezocht in België, bij Royal Antwerp en bij Anderlecht. Tickets waar op tijd aanwezig en we hadden prima plekken. Top geregeld
Goede prijs, mooie plaatsen, top service!
Standaard luik
Versturen van de tickets verliep prima. Ruim op tijd de tickets ontvangen via de mail. Prima plekken.
Voetbalreis London…
Wij hebben een voetbalreis naar London gedaan met twee wedstrijden! Was waanzinnig en alles meer dan uitstekend geregeld door Mees van Groundhopticket! Echt een aanrader!
Al 7/8 keer besteld bij groundhop
Al 7/8 keer besteld bij groundhop
Deze keer een trip met 18 man naar napoli. Wat een ervaring was dit zeg🙂
Ze hebben ons ook met 18 bij elkaar kunnen zetten dus dit was nog eens zo top voor ons! Bedankt groundhopticket!
Goede ervaring
Goede ervaring gehad met Groundhopticket. Alles verliep zoals verwacht en geen klachten over. Dank!
Goede service en zeer betrouwbaar
Goede service en zeer betrouwbaar
Mooie wedstrijd gezien van schalke 04!
Geweldige service!
Inmiddels al een aantal keer gebruik gemaakt van Groundhopticket.nl en ik ben ben elke keer weer blij verrast met de geboden service en de zit/sta plaatsen in de stadions
Merseyside Derby
Top voetbalreis gehad naar de Merseyside derby. Vliegtickets, hotel en wedstrijdtickets prima geregeld en allemaal op tijd in de mail. Er wordt snel op vragen gereageerd.
De kaarten voor de derby du Nord
De kaarten voor de derby du Nord, Lens-Lille waren snel geregeld. De 3e keer via Groundhopticket en drie keer een mooie en goede ervaring.
Tot in de puntjes goed verzorgd!
Van het begin tot eind alles perfect geregeld.
Niet om dingen hoeven vragen (zoals boardingpasses) alles werd netjes en op tijd opgestuurd via de mail.
Ook de reactie tijd in het mail contact was super snel.
Prima hotel, goede plekken in de stadions.
Top organisatie!
Trip gehad naar de Eternal derby Partizan - Rode Ster.
Super georganiseerd, tegen een betaalbare prijs. Van vlucht tot hotel, van stadion tour tot wedstrijd, alles was goed geregeld.
Vooral dank uit naar onze host Jord, super fijne kerel die veel weet en geen vraag teveel is. Ook willen wij de plaatselijke jongens bedanken. Wat hebben deze jongens een liefde voor Partizan. Dit was de eerste keer met groundhoptickets dat wij een groepsreis hebben gemaakt, maar zeker niet de laatste keer. Ook voor losse tickets is het een betrouwbare site. In het begin van het jaar tickets voor Rangers FC bij hun gekocht. Ook dit is vlekkeloos verkopen.
Great service
Great service. They took care off everything from hotel till tour guide. One off the beste football trips made
Snelle service
Snelle service, kaarten op tijd verzonden, goede plekken en prima prijs!
Combotrip Milaan
Super ervaring, alles er op en er aan. 2 zalige matchen gezien en mits planning zeer goed te doen om de verplaatsing te maken tussen de 2 stadions. Mega hard van genoten. Enkel wel een tip check goed jullie hotels, ons hotel in Milaan was redelijk oud en kwam niet overeen met 3/4 sterren hotel.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。