ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hurtig levering og dejligt at blive kontaktet inden aflÊsning, da vi af akutte Ã¥rsager ikke var hjemme. Bestilte harvet muldjord 0-20mm, men der var en del stÞrre sten samt plast mm i (billeder haves... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service. Lynhurtig levering af 6 tons stabillgrus, da vi var i knibe pga. is - og ventede en kÊmpestor hestetransporter pÃ¥ vores lille isbelagte grusvej. Ringede fredag middag og fik leve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- è±åŽå²©æäŸæ¥è
- æ ¹èŠãæäŸæ¥è
- ãŽãåŠçã®ç®¡çãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores mål er at gÞre det nemmere for dig som kunde, at få grus, sten, granitskÊrver, sand jord med mere. Vi hjÊlper dig med at spare både tid og penge, vi levere nemmelig grus, sten, granitskrÊver, sand, jord med mere. Direkte til den Þnskede adresse. Se hvad dine produkter vil koste.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alt perfekt!
StÞrre sten mm
Hurtig levering og dejligt at blive kontaktet inden aflÊsning, da vi af akutte årsager ikke var hjemme.
Bestilte harvet muldjord 0-20mm, men der var en del stÞrre sten samt plast mm i (billeder haves)
Man bestiller og de leverer sgu bare ð€©
Super hurtig levering og god service!
Super hurtig levering! Fantastisk kommunikation med kundeservice. De forstod at jeg havde en specifik udfordring og sÞrgede for at vognmanden ringede da han kom med stabilgrus. Og vognmanden var venlig og hjÊlpsom og lÞste min udfordring helt perfekt!
Mange tak! Kommer helt bestemt til at bruge jer igen i fremtiden.
Hurtig afhentning, til enfornuftig pris
Hurtig afhentning, flink chauffÞr, og god pris! Ringede til J Christensen Transport, og allerede nÊste morgen holdt der en lastbil klar til at hente det beton og grus som vi havde indkÞrslen fuld af. ChauffÞren var flink og serviceminded, og omhyggelig med at få grabbet alt op i samarbejde med mig selv som agerede håndmand. Alt i alt en god oplevelse, og de kan klart anbefales
Selv om min kone var hjemme og foreslogâŠ
Selv om min kone var hjemme og foreslog at chauffÞren skulle komme fra den anden side af vejen grundet forhinding på vejen ville han ikke vende lastbilen som medfÞrte at bunken ikke kom sÊrligt langt ind i indkÞrslen men lå ud over fortov og vejen så vi måtte Skovle det ind fra vejen samt at afstanden ned til den anden ende af stÞbningen blev meget lang.
Den eneste kommentar fra chauffÞren var til min kone at nu må vi se hvor bunken lander.
Så lÊssede han af og kÞrte.
Det er ikke en sÊrlig god oplevelse.
Vi har brugt jer fÞr og har mere der skal leveres men er lidt bange for at det er den samme chauffÞr igen og vi derfor står med samme problem.
Kommunikation kunne vÊre bedre
Kommunikation kunne vÊre bedre.
Lang svartid.
Bestiller sÞndag, fik leveret fredag.
Meget venlig og dygtig mand som afleverede.
Lidt forsinket levering men ellers top.
Fin kvalitetâŠ..dvs nÞddesten som sÞ-materialer som efter min sÞgen, ikke kunne fÃ¥es andre steder ved bestillingen.
Leveringen : De lå helt som aftalt, fordelt i lokale bunker om eftermiddagen.
Levere varen og laver aftale der er tilâŠ
Levere varen og laver aftale der er til at stole på
God pris og hurtigt levering
Gode priser
Gode priser, ingen info om leveringsdag/tidspunkt fÞr 30 min fÞr han var der.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering.
Da chauffÞren ikke kunne ringe os op, bankede hun pÃ¥ dÞren og fik fat i mig, sÃ¥ vi fik materialerne og kunne stÞbe til tiden ðª
18 tons harpet muldjord
18 tons harpet muldjord. Leveret 2 dage efter bestilling. Alt var 100% i orden. Det giver igen 5 *****
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ