レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Op 16 september Lego Titanic besteld voor bijna € 400,00. Bevestiging ontvangen met de mededeling dat ik een berichtje dat deze klaargemaakt wordt voor verzending..... daarna NOOIT meer iets gehoo... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Alsnog vandaag 23 januari mijn bestelling mogen ontvangen. 27-12 besteld tot heden nog niks ontvangen. Op de erste navraag per email antwoord gekregen dat het vertraging heeft maar die week nog gel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Als reactie op mijn onderstaande review heb ik nu 2 dagen later mijn bestelling ontvangen en een pot turkesteroneals extra. Dat is goede service. Iedereen verdient een 2e kans! Nog steeds heb ik mi... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Product 24 december besteld nog niks ontvangen . Meerdere keren contact gezocht via mail Facebook en formulier krijg geen reactie alleen dat het bij dhl verkeerd zou terecht gekomen zijn dat was op... もっと見る

企業情報

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Iedereen verdient een tweede kans!

Iedereen verdient een tweede kans...dus ook GRYND wat mij betreft.
Uiteindelijk heb ik mijn aankoop netjes geleverd gekregen met het extra beloofde product als extra.
Hopelijk blijft de dienstverlening en bezorging op dit niveau behouden!

Het blijft één grote grap...mijn betaalde bestelling #3129 van 3 januari 2024 werd nog steeds NIET geleverd.
Dit ondanks meerder emails...GEEN antwoord.
Dan maar een review op Trustpilot...en ja hoor men reageert met veel bla bla en excuses...men wil zelfs een extra product leveren...stel je voor !!
Maar helaas pindakaas...geen link of mailadres bij het antwoord...
Dus opnieuw mail naar info @ grynd.nl...opnieuw NIKS....GEEN ATWOORD.
Dus nog steeds GEEN betaalde bestelling gekregen.
En vandaag stuurt men een mail ivm klanttevredenheid....OMG!!
Absoluut waardeloze firma en klantenservice....FRAUDE!!

2024年1月3日

Beste Axel

Onze oprechte excuses voor het voortduren van dit ongemak. We begrijpen je frustratie en willen je verzekeren dat we alles in het werk stellen om het probleem op te lossen.

We hebben je bestelling #3129 van 3 januari 2024 verzonden en als goedmakertje hebben we een extra product toegevoegd. Het spijt ons dat je deze nog niet hebt ontvangen, ondanks onze eerdere communicatie en beloften.

We bieden onze oprechte excuses aan voor de problemen met onze klantenservice. Dit is niet de ervaring die we willen bieden aan onze gewaardeerde klanten. We zullen ervoor zorgen dat er betere communicatiekanalen worden ingesteld om ervoor te zorgen dat toekomstige problemen worden vermeden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en begrip.

5つ星のうち5の評価

The customer service was exceptional…

The customer service was exceptional and my order arrived right on time. Would recommend !

Hi jess,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over ons product en onze services. We stellen uw steun zeer op prijs.

Top kwaliteit

Top kwaliteit, zeer tevreden met mijn bestelling!

Hi Sebastian,

Bedankt voor je feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons product en dat het uiteindelijk is aangekomen. Jouw steun wordt zeer gewaardeerd.

5つ星のうち1の評価

Mijn bestelling van 10-12-2023 nog…

Mijn bestelling van 10-12-2023 nog steeds niet geleverd. Is inmiddels al 19-02-2024. Zeer slecht dit van Grynd. Ook geen reactie op email. Telefoon nummer op bankafschrift is buiten gebruik.
Dit is gewoon een bedrijf om geld te innen en mensen op te lichten.
Grynd, zorg dat je dit oplost. Bestelling nr: 3146 Geen eens 1 ster waardig.
Bewijs maar eerst eens dat jullie het oplossen.

22/2/24 update: eindelijk mijn bestelling binnen. Dus toch nog 1 ster waardig.
Grynd, Alsnog bedankt voor het leveren. Tip: beter communiceren naar je klanten. Ik krijg al meer respons op deze review dan ik ooit op de mail van jullie heb gehad.

2024年2月19日

Beste klant,

Wij willen heel erg onze excuses aanbieden voor het ongemak. Wegens een verhuizing van verzendbedrijf zijn er een aantal bestellingen misgelopen, waaronder uw bestelling.

Wij hadden uw telefoontje misgelopen. Na de voicemail hadden we de bestelling direct gedupliceerd. Excuses voor het ongemak.

Team grynd

5つ星のうち3の評価

Goed opgelost maar geen reactie via mail

Nieuwe recensie, enkel met de bedoeling om antwoord te krijgen. Na het plaatsen van een slechte recensie kreeg ik wél snel reactie en mijn bestelling werd verstuurd. Dank je wel Grynd 🙏.
Helaas stond het busnummer niet vermeld waardoor mijn bestelling is teruggestuurd 😞. En zoals eerder krijg ik geen antwoord op mijn mails naar jullie toe. Dus probeer ik opnieuw via deze weg. Graag contact voor correcte adres aub.
Nieuw order is #4017.

Update : @grynd, het pakket is retour gestuurd naar JULLIE en is bezorgd aan jullie op 16/2. Dat moeten jullie toch ook zien dat de zending terug bij jullie aankomt? Wat een chaos in jullie administratie. Ondertussen zijn we al 2 maanden verder en heb ik nog steeds niets voor mijn geld gekregen!!!

Beste klant,

Excuses voor het ongemakt als u problemen heeft ervaren met de verzending.

Als wij de track and trace code controleren, dan zien we dat het pakketje al op 16 februari is afgeleverd bij jullie.

Als dit niet het geval is, stuur ons dan gerust een berichtje en dan zoeken wij de zaak verder voor je uit!

Excuses voor het ongemak.

Team Grynd

5つ星のうち5の評価

Top spul ik merk dat ik meer energie…

Top spul ik merk dat ik meer energie heb over de dag en nog beter kan presteren in de gym.

Hallo Robin,

Uiterst goede kwaliteit producten

Heel blij met deze producten!! Vooral de shilajit werkt echt geweldig! Service is top en bezorgtijd ook prima. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Hi Jens,

Uitstekend product werkt top

Uitstekend product werkt top, snelle levering zeker een aanrader om hier te bestellen.

Hi Sem,

Goeie ervaring met GRYND

Snelle levertijd en goeie kwaliteit!

2024年2月2日

Hi Stejin,

Top!

Prima leveringstijd, transparantie en goede producten.
Waar je soms lang moet wachten op je producten in de supplementen branche valt mij dit alles mee en werd ik keurig op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Al met al top!

2024年2月14日

Hallo Max,

5つ星のうち5の評価

Goede kwaliteit en werking!

Ik gebruik nu twee weken de shilajit van Grynd. Ben erg tevreden over de kwaliteit en de werking van het product. Ga hier zeker vaker bestellen!

2024年2月14日

Hi Hessel.

Onprofessioneel, oplichterij

Mijn vriend heeft na zijn bestelling nooit een bestelbevestiging gehad. Geld afgeschreven. Vervolgens een track and trace code (JVGL06257349001765492406) gekregen van een bestelling die nooit aan DHL is overgedragen (geverifieerd door DHL na telefonisch contact met hen). Vervolgens meerdere mails gestuurd maar nooit een reactie gehad! Schandalig. Zo ga je niet met mensen om en al helemaal niet met klanten! Dit is mijn laatste poging om een reactie van jullie te krijgen want zo te zien reageren jullie pas als publiekelijk wordt gecommuniceerd hoe slecht jullie klantenservice is!

2023年12月15日

Beste Gina,

Dank u voor het delen van uw ervaring en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Het spijt ons te horen dat uw bestelling en annulering niet naar tevredenheid zijn afgehandeld.

We nemen uw feedback serieus en willen dit graag onderzoeken om een passende oplossing te vinden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer en eventuele andere relevante details te verstrekken? Hiermee kunnen we de situatie beter begrijpen en zo snel mogelijk actie ondernemen.

We begrijpen dat communicatie van essentieel belang is, en we zullen ervoor zorgen dat uw vragen en zorgen adequaat worden aangepakt. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen uw geduld terwijl we dit probleem aanpakken.

Duco
Team Grynd

Toppers!

Fijne klantenservice! ik had een vraag over een product en werd gelijk geïnformeerd. Kort daarna besteld en volgende dag al geleverd. Ik kan zeggen dat ik mn nieuwe vaste supplementen adresje heb gevonden! Hoop dat ze het goed blijven doen en gaan uitbreiden!😃

2024年2月7日

Hi Noah,

5つ星のうち5の評価

Nog steeds heb ik mijn bestelling…

Nog steeds heb ik mijn bestelling Sjihalit van 27 december 2023 niet ontvangen. Ik heb 3 keer gemaild. Vriendelijke mails. Geen enkele reactie gehad. Het leek even of ze zichzelf zouden verbeteren, maar niet dus. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben zeer teleurgesteld.

Geachte Jose,

Allereerst willen wij u onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling van Sjihalit, geplaatst op 27 december 2023. Het is duidelijk dat wij niet hebben voldaan aan de service en responsiviteit die u van ons mag verwachten, ondanks uw vriendelijke en geduldige benadering. Dit spijt ons ten zeerste.

Bij GRYND streven we naar uitmuntendheid in zowel onze producten als onze klantenservice. Het is duidelijk dat we in dit geval tekort zijn geschoten. Om onze oprechte excuses te betuigen en onze waardering te tonen voor uw geduld en begrip, hebben we besloten om uw bestelling niet alleen met prioriteit te behandelen, maar ook om u een gratis pot Turkesterone ter waarde van €26,95 toe te voegen aan uw zending, zonder extra kosten voor u.

We hebben direct actie ondernomen om ervoor te zorgen dat uw oorspronkelijke bestelling en het extra product zo snel mogelijk worden verzonden. U zult zeer morgen een bevestigingsmail ontvangen met de trackinginformatie, zodat u uw pakket kunt volgen.

We hopen dat dit gebaar enige compensatie biedt voor het ongemak dat u heeft ervaren en dat het u enige geruststelling biedt over onze inzet voor klanttevredenheid. Mocht u verdere assistentie nodig hebben of aanvullende vragen hebben, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen en eventuele zorgen naar tevredenheid op te lossen.

Duco
Klantenservice GRYND

Grynd

Super tevreden over de kwaliteit en de levering, zeker een vaste klant erbij!

Hallo Fabian,

5つ星のうち5の評価

Toppppp bedrijf snelle service echt op…

Toppppp bedrijf snelle service echt op snelheid

Hi Derek,

Excellent Product! Highly Satisfied

Since incorporating Turkesterone into my routine, I've noticed a significant improvement in my overall performance. My endurance has increased, allowing me to push through longer and more intense workouts with ease. Additionally, I've experienced noticeable gains in strength and muscle definition, which has been incredibly motivating.

2024年1月12日

Hi Teun,

5つ星のうち5の評価

Very good products and fast delivery!

2024年1月21日

Hallo Reijner,

5つ星のうち5の評価

Quick delivery and realy good product

Quick delivery and realy good product.

2024年2月1日

Hi,