3.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dårligste kundeservice

Måske nok den bedste Sushi i Hillerød men den værste service man kan finde.

De sidste mange gange vi har bestilt online blive vi ringet op 2 min efter at vi har fået bekræftelsen: Jeres mad er 2 timer forsinket!
Deres system får skylden hver gang og man får at vide hvor mange kunder de har og at man bare kunne have bestilt i går!
I dag fik jeg så også at vide, at jeg var den eneste kunde der er utilfreds med det! Det jo så tydeligt herinde, at det er jeg IKKE den eneste der er. Arrogant og absolut mangel på kundebetjening.
Synd en lille biks vi har støttet fra de åbnede har udviklet sig i så negativ retning.

Køb jeres sushi et andet sted er mit råd.

2022年1月14日
5つ星のうち2の評価

Uacceptabelt

Sushi fra GSushi er rigtig god - men service ikke helt som man kunne ønske sig. Har nu to weekender i træk oplevet at bestille på nettet, få en bekræftelse med et tidspunkt, for så at blive ringet op med besked om, at desværre kan bestillingen først være færdig næsten 2 timer senere end det bestilte og bekræftede tidspunkt. 1. gang kan det undskyldes med travlhed - 2. gang er det simpelthen bare uacceptabelt.

2020年4月24日

Katastrofe

Katastrofe som det plejer at være hos en lille biks som tydeligvis kun vægter penge i lommen frem for at gi kunderne en god oplevelse. Ejeren er meget arrogant og virker stresset. Han lægger bestemt ikke skjul på at han ikke ligefrem mangler kunder. Istedet for at vente i laaaaaang tid på din mad, så vil jeg klart anbefale at køre til sushi taro i Helsingør som ubetinget laver Nordsjællands lækreste sushi. Fik lovning på 10% rabat pga han have opsagt sin aftale med MenuCard, hvilket jeg aldrig fik udover en grinende og halvflabet kommentar om at det ville jeg få næste gang. Argh, det tror jeg så ikke!

2018年6月1日
5つ星のうち5の評価

Kun gode oplevelser

Jeg har kun oplevet gode ting med gsushi. Super frisk og indbydende sushi, og en altid glad og høflig betjening. Jeg har en enkelt gang bestilt via hjemmesiden, og blev kontaktet fordi de pludseligt havde fået for mange ordrer - og derfor var klar til at annullere med mindre jeg kunne vente. Det er proaktiv kundeservice.
Har bestilt der mange gange, og kommer helt sikkert til at bestille der igen!

2016年10月27日

Lukket trods gennemført ordre

Den 1. januar bestilte jeg sushi til afhentning klokken 18.30. Da jeg var kørt de 10 kilometer ind til Hillerød for at hente mad til mig og mine overnattende gæster, kommer jeg ind til en lukket biks. Trods, at jeg havde fået en ordrebekræftelse på, at maden var bestilt.

Der står intet om, at stedet er lukket 1. januar, og på ordrebekræftelsen står der, at maden er klar til afhentning 1. januar 18.30.

2016年1月1日

Katastrofe

Nytårsaften var en katastrofe hos GSUSHi som ellers er et meget populært sted. Total grådighed havde taget over. Alt alt alt for mange bestillinger som på ingen måde kunne leveres til tiden. Op til 2 timers forsinkelse. Det er simpelthen så amatøragtigt og uprofessionelt, og så på en nytårsaften. Vi endte med at aflyse vores bestilling. Vi skulle heldigvis ikke have gæster, som mange andre skulle, og købte istedet sushi hos vores lokale sushi sted i Allerød. Her var der fremragende sushi og tilmed ordentlig service da der ikke var taget for mange bestillinger ind. SKAM JER GSUSHI.

2015年1月2日
5つ星のうち2の評価

Nytårs katastrofe

Fuldkommen urutineret håndtering af Nytårs bestillinger. Mere end 2,5 times forsinkelse på årets vigtigste dag hvis man er sushi restauratør, er bare for amatøragtigt. Søde og rare og masser beklagelige undskyldninger, såsom at man hellere vil lave noget som duer og så acceptere forsinkelse. NEJ alle dine kunder var uenige i går. Amatør ift planlægning og ledelse. Men god sushi. Mistet ellers frekvent kunde. Så hellere betale mere til sticks/sushi

2015年1月1日

レビューの対象になっている企業の方へ