I don't think this is the site for the Amazon shipping company - Gudz UK, but everyone seems to be using it as that. These people are literally thieves - They took my online payment 6 weeks ago and ne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
This company doesnât care I ordered granola via Amazon did not arrive they pleaded with me to take off bad review and promised to replace the order which they did with Vietnamese rice wraps ! Since th... ãã£ãšèŠã
Zeer tevreden met de service. Een bijzondere aanvraag dus via de telefoon besproken. Auke heeft goed kennis wat hij kan aanbieden en denkt graag mee. Helaas wat misgegaan bij de productie, maar binnen... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top service!
Voor onze vereniging bestel ik hier altijd geborduurde banden. De kwaliteit is goed en de service is uitstekend. Als er vragen zijn, wordt er telefonisch overlegd en laatst was er een fout gemaakt, namelijk 7 zwarte banden in plaats van 2 zwart en 5 wit, maar ik werd erg goed geholpen en de fout werd zonder problemen hersteld. En nu heb ik 5 beginners die hun zwarte band wel bij ons moeten halen!
goed ontvangen bestelling het bestelde judo pak was in heel goedeâŠ
het bestelde judo pak was in heel goede staat toegekomen . net zoals ik het gevraagd had
Alles in orde
in deze drukke tijd op tijd geleverdâŠ
in deze drukke tijd op tijd geleverd goed gecommuniceerd en een goed judoka
niet goed
op 28 november besteld en tot vandaag niets ontvangen zelfs geen melding dat het produkt onderweg was
Super Service !
Een zéér snelle , correcte en goed service!
klantvriendelijk en gemakkelijk te contacteren.
Goed en stevig product, super tevreden van.
Verkeerde maat ontvangen bestelde maatâŠ
Verkeerde maat ontvangen bestelde maat 120 en krijg maat 130.
goede klantenservice
Na een eerste foute levering (niet het product dat ik bestelde) snel en correct geholpen om dit terug te sturen en het juiste te ontvangen
Goede en snelle service!
Perfecte uitvoering van lettertype enâŠ
Perfecte uitvoering van lettertype en bekomst van levering
Vlotte levering en communicatie.
Goede en snelle service
Snel geleverd en precies zoals besteld
De bestelling werd correct geleverd
Alles naar wens.
Top kwaliteit
Het was onze eerste bestelling bij Gudz. We zijn zeer tevreden van de geleverde producten, binnen de drie dagen, zoals aangegeven bij de bestelling. De bestelde producten zijn top (goede kwaliteit, mooie afwerking)! Het enige minpuntje; het gratis artikel werd niet meegestuurd.
Het heeft helaas 1 1/2 maand geduurdâŠ
Het heeft helaas 1 1/2 maand geduurd voor alles geregeld was
De ene dag bericht bestelling verstuurd andere dag product niet leverbaar
Verder is het netjes opgelost
Loze beloftes en uiteindelijk lege handen
Bestelde product zou de volgende dag in huis zijn. Er werd vermeld dat ik niet thuis was. Ik was thuis, maar er was niét aangebeld. De 2e poging werd mij verteld dat ik wéér niet thuis was, ik was wél thuis. Er stond afgegeven bij de buren. Welke? Ik erachteraan via de bezorger. Het pakketje moest op nr..10 veel verder dan ik woon geleverd zijn. Ik kreeg een Google maps foto van het adres. 2x de bewoners gevraagd. Niets! Wéér melding gemaakt bij de bezorger Ún Bol.com. Ze zouden een onderzoek instellen Instabox dus. Ondertussen vraagt de verkoper naar een recensie, wat ik nog niet kon geven, maar nu wél. Ook veel contact gehad met Bol.com. zij konden nog niets betekenen.
Pakketje op duistere wijze verdwenen. Inmiddels 1 week verder en niet mijn langverwachte bestelling ontvangen. Gelukkig bij Bol.com met creditcard betaald. Nu krijg ik mijn geld terug. Het heeft mij de hele week bezig gehouden qua bellen, mailen etc. Héel tijd en energie rovend uiteindelijk voor NIETS ..
Ik zal nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf en ook vertrouw ik de bezorger Instabox niet meer. Ãn uiteindelijk géén pakketje waar ik écht op zat te wachten.
Bedenkt u voordat u iets besteld. Het gekke blijft waar is het pakketje gebleven?? Nu moest ik er van de bezorger zelf achteraan. Ik heb er tabak van. Heel jammer dit te moeten ervaren
Slechte afwerking van de band
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ